Benim fikrim 1,6 turbo +lpg dizelden daha ucuza gelir her türlü.Tek sorun insignia için tam uyumlu kitlerin henüz çıkmış olmaması.
uyumlu kit var .. anlaşma yok sadece.. 1.6 T + LPG daha ucuza gelir ..haklısınız
1.6 t motor zaten aşırı beslemeli bir motor ve henüz dayananıklık konusunda kendisini ispatlamadı diye düşünüyorum. Hal böyle alınca birde bu motora lpg takmak iyice riskli hale geliyor. İzmirde insignia efsaneleri çok 1.6 motordan 180 hp aldılar fazla uzun süreli olmucak diye sözler çok dolaşıyor gençler arasında tabiki meyve veren ağacı taşlarlar orası ayrı konu
bence her zaman dizel.. benzinli aracı son süratte , her zaman kullanamayacağımıza göre dizel torkunda faydalanalıp. sürüş zevkini almak . her zaman olası..
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
izmir kavuklar 1.6 t cosmo+navi için 64.000 dedi belki biraz daha inebilir. Dizeli için konuşmadım
hayret? kavuklar inmezdi bu kadar fiyatlarda? :s
Valla çokta konuşmadım sıkı bi pazarlık söz konusu olmadı yani, en son ne olur dedim 64 000 dedi. 1.6 t cosmo içinde 60 000. Zaten bu aralar çoğu bayi aynı fiyatı veriyor. Forumlarda yazılan fiyarlarda böyle. Şaşırtıcı bi durum yok yani
Senin aracı getiren gemi cuma günü geldi izmire gördüm
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Orjinal yazı sahibi: mertk
dizel komsum geliyor benim deneriz görürüz farkı
11 mayısta izmir gümrükten çıkacakmış... AZ KALDI )
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Bilirsiniz ki aracım 150hp Turbo dizel.öyle sanıldığı gibi dizel düz yolda,yokuşta kalkışta benzinli son süratte gibi bi olay yok.daha 2 gün önce edition insigniayla peşpeşe kalktık yetişemedim hatta yetişmeyi bırak yaklaşamadım bile.Benzinli araç her zaman bir adım öndedir.Dizele binenler(örnek ben) sanırızki çok hızlıyız hiç alakası yoktur.torkun verdiği bi kuvvetle uçuşa geçtiğimizi sanıyoruz malesef kadrana baktığımızda YUH daha 100'demiyiz diyoruz.
Bilirsiniz ki aracım 150hp Turbo dizel.öyle sanıldığı gibi dizel düz yolda,yokuşta kalkışta benzinli son süratte gibi bi olay yok.daha 2 gün önce edition insigniayla peşpeşe kalktık yetişemedim hatta yetişmeyi bırak yaklaşamadım bile.Benzinli araç her zaman bir adım öndedir.Dizele binenler(örnek ben) sanırızki çok hızlıyız hiç alakası yoktur.torkun verdiği bi kuvvetle uçuşa geçtiğimizi sanıyoruz malesef kadrana baktığımızda YUH daha 100'demiyiz diyoruz.
iste hep bahsettiğim seyi yazmısın sağol aynen katılıyorum
Yorum