Valla bana göre manuel herzaman daha keyiflidir ve az yakar. Daha fiyatta anlaşmadınızmı? Kaparo verip siparişmi verdiniz? Umarım alırsınız, herşeyin hayırlısı tabi...
ben sipariş verirken 2.0 cdti cosmo için 86 000 fiyat aldım 1.000 2.000 artabilir dediler fazla artmaz düşersede ne düşerse indiririz dediler...şimdi fiyatlar bayağı düştü..ben daha düşük fiyata alıcam gibi
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
cdti cosmo+ navi yi 80 000 e bırakırlar herhalde diğer donanım bana fazla lüxe kaçıyor belki sunroof+ infinity düşünürüm. Benzinli mi dizelmi herhalde kararı orda vericem. Aracı alırsanız eğer yorumlarınızı bekliyorum...
aracın aklerasyonu benzinliye göre daha iyi Ankara dan benzinli aracım 1.6 T ile dönerken ışıklarda cdti nin tam arkasındaydım . kalkışta epey fark attı bana...son süratte benzinli geçer ama uzun yolda yine yavaşla hızlan olayı işin içine girerse ne olur bilmem.. Benzinli ile Ankara yolculuklarımda Kızılcahamam yokuşlarında benzinli araçta hız kaybı yaşadım ben. Dizel focusla bu hız kayıbını yaşamadım hiç . dizeli alınca deneceğim... yorumlarımı iletirim ..
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
manuelsiz fiyatı 82 000 liste fiyatı navide 5 000. 80 e belki bırakırlar en kötü 82 ye alınır cdti cosmo+navi. Ara hızlanmalarda şüphesiz dizel daha iyidir son hızda benzinli. Önemli olan motorun sesinin çok içeriye girmesi. Konforlu bi araçta zırzırzır ses geldimi insana batar bide sorunu maliyeti gerçekten varmı oda önemli...
manuelsiz fiyatı 82 000 liste fiyatı navide 5 000. 80 e belki bırakırlar en kötü 82 ye alınır cdti cosmo+navi. Ara hızlanmalarda şüphesiz dizel daha iyidir son hızda benzinli. Önemli olan motorun sesinin çok içeriye girmesi. Konforlu bi araçta zırzırzır ses geldimi insana batar bide sorunu maliyeti gerçekten varmı oda önemli...
izolasyon şart). ses istemezseniz eğer..
Benim fikrim 1,6 turbo +lpg dizelden daha ucuza gelir her türlü.Tek sorun insignia için tam uyumlu kitlerin henüz çıkmış olmaması.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Yapılacak km ye bağlı dizel mi benzinli mi olması.Yıllık 20000 km için dizel daha iyi olur bence.Dizellerle ilgili "problem" mantığına ise katılmıyorum.Bizim ikinci aracımız Astra 1.7 CDTI ve şu ana kadar sadece bir kez arıza lambası yaktı oda turbo ile ilgili elektriksel bir problemdi ve ucuza halledilmişti yani 98000 kmdir araca sorunsuz biniyoruz diyebilirim.Ses konusunda ise benzinli kullanıp dizele geçince kendinizi traktör kullanıyor zannedebilirsiniz normaldir bu ama bindğim dizeller(astra,megan,focus,laguna) içinde insignia bana bayağı sessiz geldi nedeni üst segment olması olabilir laguna haricinde.Ben de 1.6 Turbo 2.0CDTI karşılaşsa kim yer diye bayağı merak ediyorum. huh
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Yorum