Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dizel mi? Benzin mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Dizel mi? Benzin mi?

Orjinal yazı sahibi: mertk
    Orjinal yazı sahibi: Sufy
    Orjinal yazı sahibi: mertk
    Orjinal yazı sahibi: Sufy
    86.000 gibi kapı açtılar sanırım 82.000 84.000 arası sıkı pazarlık yapacağım bu arada alıcam gibi
    atakoy de pazarlık zor 750tl inmediler 1000 2000 zor gibi
    Komşu . ben diş hekimiyim . dawye yi (diş pensesi) alır giderim) isterse pazarlık etmesinler ..
    ins. ins. yanyana parkederiz artık zaten ilk arabanda yanına parkediyordum hep eheh
    tşk az kaldı... parka kaldığımız yerden devam
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Burak
      Valla bana göre manuel herzaman daha keyiflidir ve az yakar. Daha fiyatta anlaşmadınızmı? Kaparo verip siparişmi verdiniz? Umarım alırsınız, herşeyin hayırlısı tabi...
      ben sipariş verirken 2.0 cdti cosmo için 86 000 fiyat aldım 1.000 2.000 artabilir dediler fazla artmaz düşersede ne düşerse indiririz dediler...şimdi fiyatlar bayağı düştü..ben daha düşük fiyata alıcam gibi
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

cdti cosmo+ navi yi 80 000 e bırakırlar herhalde diğer donanım bana fazla lüxe kaçıyor belki sunroof+ infinity düşünürüm. Benzinli mi dizelmi herhalde kararı orda vericem. Aracı alırsanız eğer yorumlarınızı bekliyorum...

Yorum

şu an cosmo için baz fiyat 81.000 küsür gibi. donanımlarla artar.manuel vites 4000 tl gibi daha düşük

[center]

Yorum

aracın aklerasyonu benzinliye göre daha iyi Ankara dan benzinli aracım 1.6 T ile dönerken ışıklarda cdti nin tam arkasındaydım . kalkışta epey fark attı bana...son süratte benzinli geçer ama uzun yolda yine yavaşla hızlan olayı işin içine girerse ne olur bilmem.. Benzinli ile Ankara yolculuklarımda Kızılcahamam yokuşlarında benzinli araçta hız kaybı yaşadım ben. Dizel focusla bu hız kayıbını yaşamadım hiç . dizeli alınca deneceğim... yorumlarımı iletirim ..

[center]

Yorum

manuelsiz fiyatı 82 000 liste fiyatı navide 5 000. 80 e belki bırakırlar en kötü 82 ye alınır cdti cosmo+navi. Ara hızlanmalarda şüphesiz dizel daha iyidir son hızda benzinli. Önemli olan motorun sesinin çok içeriye girmesi. Konforlu bi araçta zırzırzır ses geldimi insana batar bide sorunu maliyeti gerçekten varmı oda önemli...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Burak
                manuelsiz fiyatı 82 000 liste fiyatı navide 5 000. 80 e belki bırakırlar en kötü 82 ye alınır cdti cosmo+navi. Ara hızlanmalarda şüphesiz dizel daha iyidir son hızda benzinli. Önemli olan motorun sesinin çok içeriye girmesi. Konforlu bi araçta zırzırzır ses geldimi insana batar bide sorunu maliyeti gerçekten varmı oda önemli...
                izolasyon şart). ses istemezseniz eğer..

[center]

Yorum

Bir Tablo buldum, sanırım arkadaşların işine yarıyabilir.

Yorum

[quote=Tayfun Çıray ]
                    [/q
                    Orjinal yazı sahibi: Tayfun Çıray
                    Dizel araca ödenen fazla para neden hesaba katılır . anlamış değilim arkadaşlar . benzinli cosmo bu örnekte 63 küsür dizel 81 küsür satarken benzinli 53 küsüre dizel 71 küsüre satılır . bunu neden hesaba katmazlar anlamış değilim.... garip bir hesaplama

[center]

Yorum

Benim fikrim 1,6 turbo +lpg dizelden daha ucuza gelir her türlü.Tek sorun insignia için tam uyumlu kitlerin henüz çıkmış olmaması.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                      35GB5825  A Rh+

Yorum

Yapılacak km ye bağlı dizel mi benzinli mi olması.Yıllık 20000 km için dizel daha iyi olur bence.Dizellerle ilgili "problem" mantığına ise katılmıyorum.Bizim ikinci aracımız Astra 1.7 CDTI ve şu ana kadar sadece bir kez arıza lambası yaktı oda turbo ile ilgili elektriksel bir problemdi ve ucuza halledilmişti yani 98000 kmdir araca sorunsuz biniyoruz diyebilirim.Ses konusunda ise benzinli kullanıp dizele geçince kendinizi traktör kullanıyor zannedebilirsiniz normaldir bu ama bindğim dizeller(astra,megan,focus,laguna) içinde insignia bana bayağı sessiz geldi nedeni üst segment olması olabilir laguna haricinde.Ben de 1.6 Turbo 2.0CDTI karşılaşsa kim yer diye bayağı merak ediyorum. huh
                        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                        2.0 CDTI
                        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                          Ben de 1.6 Turbo 2.0CDTI karşılaşsa kim yer diye bayağı merak ediyorum. huh
                          Ben merakınızı gidereyim; rampada 2.0 CDTI düzde ise 1.6 turbo mücadeleyi kazanır

Yorum

Valla belli olmaz 20 hp eksiğimiz olsada 110 nm tork fazlamız var düzde yine her şey olabilir.
                            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                            2.0 CDTI
                            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

deneyelim görelim bugun cok fena arabalar üzdüm otobanda ehehe

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                                Benim fikrim 1,6 turbo +lpg dizelden daha ucuza gelir her türlü.Tek sorun insignia için tam uyumlu kitlerin henüz çıkmış olmaması.
                                uyumlu kit var .. anlaşma yok sadece.. 1.6 T + LPG daha ucuza gelir ..haklısınız

[center]

Yorum

İşleniyor...
                                X