Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia fiyatları tepetaklak düştü...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: insignia fiyatları tepetaklak düştü...

1. isnignia; 41 alış, 43 satış.
    2. insignia; 45 alış, 47750 satış.
    3. insignia; 44 alış, 49500 satış.
    4. insignia; 55 alış, 59 satış. ( mazelife )
    5. isnignia; 55 alış, 59 satış.

ikinci cosmo insignia 45 liraya almıştım. 2010 24 bin km. Yaklaşık 2 seneyi geçti. Şu an aynı yıl, aynı km araç aynı temizlikte denk gelse 45 değil, 55' bin TL ye alınır. + 3 yıl daha yaşlı olması da cabası!
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Geçenlerde erzuruma gidip geldim donuste sivas kayseri ürgüp göreme gezerek geldim.110u hiç geçmedim.araç 6.5 lt yakmadı bile millet hala 1.6 t çok yakıyor diyor.ikinci elde araç temizse satarken sıkıntı olmaz.özellikle 1.6t nin ederi değerinin altinda olduğu için zarar etmez hatta Ali abi gibi kar bile edebilirsiniz.
      2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Bu arada klima hep açıktı benim önceki sütçü beygirinden (fsi passat)yarım litre fazla yakiyor bilemedin 1 olsun.1.6 t iyidir rampaları tazı gibi çıkar düzde bastınmı uçar insignia iyidir virajlarda herkes frene basar sen gaza basarsın..1.6 t insignia turkiyede parasına göre alınabilecek en iyi araç açık ara hemde..

Yorum

1.6T İstanbul içi ortalamam 9.5 idi...

Yorum

1.6T fazla yakmıyor bencede dizele göre benzin pahalı sebebi odur. yoksa şuan sayacı sıfırlayalı 3500km oldu 26km ortalama hızla dizel aracım 8.7 yakıyor.
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: afyigit
              Arkadaşlar öncelikle, yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim.

Bende 2010 astra H kasa benzin+lpg confor paket araç var, 2011 senesinde 32000 liraya almıştım. Şimdi aracım 140k km oldu ve "galericiyle" 38 e (takasla) verecek oldum. Bundan bahsediyorum. sonuç olarak tabiki zarar etmiyorum ama insigniayı da kar etmek için almıyorum. 1.6 insigniayı yakıt olarak kaldıramam o konuda kendime güvenemiyorum maalesef, ama 1.4 e lpg siz de binebilirim.

1.6T nin tutulmadı dememdeki maksatım bu arabaya karşı olduğumdan falan değil piyasa görüşünü söylüyorum özellikle de izmit piyasası için , asıl gönlümde yatan aslanın da bu olduğunu açıklıkla söyleyebilirim.

şuanda alacağım arabayı bile denemiş değilim, ama astra 1.6 atmosferikten çok daha iyi olacağını düşünüyorum. o yüzden 1.4 ün ne yakıtını ne de konforunu düşünmüyorum. Benim tek derdim aşırı zarar ettirmesin yeter. Aramızda platonik bir aşk oluştu

asya arkadaşımdan ve diğer yorum yazan arkadaşlarımdan şunu rica ediyorum. Aracınızı aldınız sattınız güzel günlerde kullanırsınız inş. , araçlarınızı ne kadar süre kullandınız ? alım satımlarınızda ne kazandınız ne kaybettiniz? bunu bildirebilirseniz ben de kendime göre hesabımı yapacağım. Sonuçta biraz da sermaye meselesi, allah vermesin terslik olduğunda insanın garantisidir, elindeki hazır paradır.

Kesinlikle insigniaya düşman değilim aksine aşığıyım. Çünkü başka araba bakamıyorum.

paylaşırsanız sevinirim.

saygılar.

Merhaba, Öncelikle araba yatırım aracı değildir. Yatırım amaçlı düşünüyorsanız paranızı başka alanlarda değerlendirmelisiniz. Ben aldığım aracı birkaç sene sonra aldığım fiyata yada 1-2 altına satabiliyorsam kendimi karda sayarım. Kullandığım yanıma kar kaldı diye düşünürüm. Aracı kullanıyorsunuz ve eskitiyorsunuz çünkü. Ayrıca yapmış olduğunuz hesap bence doğru değil, çünkü 2011 de almış olduğunuz Astra'nın şuan 38 etmesinde bu 5 yıllık süre zarfında sıfır ve 2.el piyasasının bu denli yükselmiş olmasının etkisi çok büyük.
              38 yaşındayım, ben bu ülkede fiyatı çıkan bir ürünün ilerleyen yıllarda düştüğünü daha görmedim. Özellikle 2.el araç piyasasında araba fiyatlarının düştüğünü hiç gördünüz mü? Ben görmedim. (Acelesi olan ve zararına satanları ayrı tutuyorum)
              Ben 2008 yılında 17 bine aldığım Puntoyu 2009 yılında 18 bine sattım. Şimdi olsa aynı araç 24-25 civarı gider. şimdi bu aracın çok prim yaptığını mı gösteriyor, tabiki hayır, 2.el piyasının ne kadar yükseldiğini gösteriyor bence.

Aracınız temiz ve bakımlıysa her türlü değerinde ve kısa sürede satılır. (Bu ükede her malın bir alıcısı vardır bunu unutmayın, Öyle olmasa 2 parça değişenli 9 parça boyalı Astrayı 1 hafta içinde satamazdım.)

Daha öncede yazmıştım. Araba birazda zevk işidir, evet para ödüyorsunuz ancak içinize sinen beğendiğiniz aracı almak önemlidir. Çünkü şahsen milletin söylediklerini dikkate alsaydım bugüne kadar aldığım ve kullandığım araçların hiçbirini almamam gerekirdi. Bugüne kadar 8 yılda 6 araç değiştirdim. Hep istediğim araçları aldım ve en geç 1 hafta içerisinde sattım. daha 1 haftayı geçen olmadı. Milleti dinleseydim VW den başka araba almamam gerekirdi ki nefret ederim kendisinden.

Mantık evliliği yapmayın, AŞK evliliği yapın. Bu dünyaya bir kez geliyorsunuz, sevdiğiniz araca binin.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
              Saygılar.

Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL + Navi

Yorum

Konuyu çok güzel noktaladınız abi eyvallah.kesinlikle haklısınız..

Yorum

Arkadaşlar, yorumlarınız için teşekkür ederim.
                  benim açımdan güzel bir fikir alış verişi oldu. Tabi amacım yatırım değil dediğim gibi.

yorumlarınız ve yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
                  hepinize iyi forumlar diliyorum.
                  saygılar.
                  Saygılar.

2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
                  2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket

Yorum

arkadaşlar herkese merhaba. nasipse 3-5 ay içinde aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. inşallah 2.aracım olacak alacağım araç. insignia 1.6 sport dizel otomatik aracı çok beğendim ancak ilk aracım opel değildi. araç hakkında fikir verebilecek olan var mı? ben aracımı 7-8 yıl sorunsuz kullanmayı düşünüyorum. iyi günler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mucar
                      arkadaşlar herkese merhaba. nasipse 3-5 ay içinde aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. inşallah 2.aracım olacak alacağım araç. insignia 1.6 sport dizel otomatik aracı çok beğendim ancak ilk aracım opel değildi. araç hakkında fikir verebilecek olan var mı? ben aracımı 7-8 yıl sorunsuz kullanmayı düşünüyorum. iyi günler
                      Şimdiden aracınız hayırlı olsun o halde.

Forumun arama bölümüne 1.6 cdti sport yazarsanız sanırım onlarca konu çıkacaktır.
                      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                        Orjinal yazı sahibi: Mucar
                        Şimdiden aracınız hayırlı olsun o halde.

Forumun arama bölümüne 1.6 cdti sport yazarsanız sanırım onlarca konu çıkacaktır.

teşekkürler. nasip artık

Yorum

2 senedir 1.6 turbo kullanıyorum çok memnunum her yerde itibar bakış vb özellilerini yazmıyorum alt yazanlar yeterli olur herhalde.
                          Fiyat performans kalite deyince tek alınacak araç insignia bundan sonraki aracım için halen kararsızım içimden bir ses yine insignia alacaksın diyor ihihi ihihi ihihi
                          [Center]    
                                                 1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

İşleniyor...
                          X