1. İnsignia 1.4 t edit. eleg. 18 jant 58.750 alan arkadaş şimdi aynı aracı alsa 59 750alır
2.2010 cosmo 1.6 t 62.000 tl ye alan arkadaş ise şimdi alsa 63.200 tl alır
3.2011 cosmo flexi 63.750 alan şimdi 65.500 e alır
4.2012 1.4 edi eleg. soonruflu 60.200 alan şimdi alsa 61.170 tl alır
5.2010 cosmo dvd 800 +19 inç. 160 hp 86.000 tl alan şimdi alsa 98,700 tl alır
6.2011 1.6 18 jant edit. eleg. 180 hp 56.250 alan 61 350 tl şimdi alır...
araştırmalarım bunlar .. delilim var sundum deliliniz varsa sunun saygılarımla arkadaşlarım
1. İnsignia 1.4 t edit. eleg. 18 jant 58.750 alan arkadaş şimdi aynı aracı alsa 59 750alır
araştırmalarım bunlar .. delilim var sundum deliliniz varsa sunun saygılarımla arkadaşlarım
bana söylenen dip fiyatlardı
Utkucum seni anlıyorum, Opel Türkiyeyide savunmuyorum.. sadece gördüğüm gerçekleri dile getirdim o kadar
2005 eylülde 2005 ford focus tdci 41.500 tl ye araç aldım 3 sene bindim 27.500 tl ye sattım 2009 aynı araçy6a yenileme yaptım 39.500 tl ye 3 sene sonra yani aracın fiyatı yıl içinde 44.000 45.000 lere kadar çıktı... Sektör böyle dalgalı... bunu mersoda bmw de audi de ve diğer araçlarda da görüyoruz... bu devran böyle gelmiş böyle gidermi bilmem..
Dip not araç almak ekonomik değildir..eskidendi o ama enflasyona görede kişiler zarar ediyordu alıyordun 3 kuruşa satıyordun 5 kuruşa kar etiğimizi sanıyyorduk ........ :P sizlere naçizane ; bmw nin yıllık satış fiyat endeksini inceleyin mersedesin ve audinin .. yorumlarınızı tekrar alayım..
SAYGILARIMLA
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
bırsey unuttunuz arkadaslar 2000 motorlara %20 vergi geldı olayın bu boyutuda var hesaplarken 2000 cc ler ıcın. arabanın alınıs tarıhıne bakılmaz suankı duruma bakılır 2.cı elle 0 olarak degerlendırılır. sizin arabanız 0 ı 85 olsun sız satın arabanızı 80 ne hangısını alır adam onun gıbı durum var suanda onu soylemek ıstedıler arkadaslar sonuc ıtıbariyle zarar soz konusudur. hemde cok zarar kar olması degıl zarar elbette olucaktır ama bu kadar zarar olmaz yani ... bırde astra dizele bakın cosmo 1.3lere kısıler 0 parası ıstıyorlar 2012 modellerıne yada 2011 lerıne 3 4 mılyar asagısını ıstıyorlar ama nerde bızde o rakamlar 67 bınden keske bızde 62 61 gıbı en dusuk rakam verıp ıstesek satsak ıste bırı benzınlı bırı dızel
sufyan abi ben aracı alırken donanımsız liste fiyatına flexi ve koltuk hariç butun donanımları aldım nerdeyse.ayrıca bizim burda asıl sorunumuz insignianın diger araçlar karşısında tutunamaması bence.yani alınan zamanlardaki golf passat fiyatlarına bakarsak ve pazarlık payını dusurursek aracımızın 2. el piyasasını da gozonune alınca farkı hissedebiliyoruz.
Arkadaşlar merhaba,
konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama, 2 gün 2015 model 1.4 140hp edition elegance alacak oldum, açıkçası korkuttular zarar edersin diye. Nasıl bir bağlılıksa bu bendeki vazgemiyorum, yine insignia bakıyorum, yine insignia bakıyorum.
arkadaşlar, 1.6T nin çok yaktığını ve bundan dolayı piyasada tutulmadığını çok iyi biliyorum. Bunun için 1.6 T dan başka diğer insignialar için de aynı çamurun atılmasını açıkçası üzülerek karşılıyorum.
ikinci elde bizim türk milletine hiç bir şey anlatamazsın, donanım, ödül, tasarım, ver eşşeği binsinler. Senelerdir bunu yapıyoruz, yaptırıyorlar.
konuyu uzatmayayım, bahsedilen kayıplar 1.4 140hp için de geçerlimidir? 68750 ye bitireceğim aracı 3-5 sene sonra 65 e gideceğini bir bilsem hiç korkmayacağım, ama 58-60 ı görürse buna dayanamam. Çünkü o kadar gücüm yok.
Sonuç olarak;
1.6 lardaki zararı (2.0 cdti leri incelemediğim için bilmiyorum) 1.4 140 hp de de yaşanır mı ve ya yaşanıyor mu? bu konuda tecrube sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum.
saygılar
Saygılar.
2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket
1.4 aracın 3-5 sene sonra değer kaybı 68750 den 65.000 e olacağını düşünmek zaten çok büyük bir beklenti. 58-60 görmesine dayanamazsanız 50 lere ineceğine emin olun derim.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
1.6T piyasada tutmadı mı ?
Şakamı bu? Birde nasıl çok iyi biliyorsunuz ? Kim dedi size bunu ? 5 tane 1.6T yi çok kolay sattım. Sonuncusu ise sport tourer hemde, 3 günde satıldı.
Kısaca, o çok tutulan civic vs türündeki benzinli 1.6 düz dandirik araçlardan kabaca 2 litre fazla yakar. O fazlalık 9TL size; güç, mutluluk, asalet, güvenlik, yol tutuşu, segment, vs vs vs daha sayamayacağım özellik olarak geri döner....
Mazda diyorum, satamazsın diyorlar. Lancia delta diyorum elinde kalır diyorlar. İnsignia diyorum aman aman diyorlar. Citröen diyorum arıza yapar diyorlar.
Efenim bekara karı boşamak kolaydır. Yukarıdaki saydığım araçların hepsine sahip oldum ve kullandım. Allah'ıma şükür, ne satarken zorluk, ne de arıza hiç biri başıma gelmedi. Hepsi hurafe düşünceler.
Gönlünüze göre 1,6T alın.
Şakamı bu? Birde nasıl çok iyi biliyorsunuz ? Kim dedi size bunu ? 5 tane 1.6T yi çok kolay sattım. Sonuncusu ise sport tourer hemde, 3 günde satıldı.
Kısaca, o çok tutulan civic vs türündeki benzinli 1.6 düz dandirik araçlardan kabaca 2 litre fazla yakar. O fazlalık 9TL size; güç, mutluluk, asalet, güvenlik, yol tutuşu, segment, vs vs vs daha sayamayacağım özellik olarak geri döner....
Mazda diyorum, satamazsın diyorlar. Lancia delta diyorum elinde kalır diyorlar. İnsignia diyorum aman aman diyorlar. Citröen diyorum arıza yapar diyorlar.
Efenim bekara karı boşamak kolaydır. Yukarıdaki saydığım araçların hepsine sahip oldum ve kullandım. Allah'ıma şükür, ne satarken zorluk, ne de arıza hiç biri başıma gelmedi. Hepsi hurafe düşünceler.
ben açıkçası şuan full bir araca biniyorum ve verdiğim para ıvır zıvır 110.000 lira. o fiyata boş c180 boş wv alamıyordum sıfır olarak. yani ihtiyaçtan satsam yine temiz insignia alırım ve hatta bu kez değişiklik olsun diye 170lik 1.6T alırım.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
10 numara 5 yıldız yorum... Daha 1.6T kullanmadan nasıl böyle çok yaktığına ve tutulmadığına yaönelik bir kararı verdi, hayret? Kastamonu'da deli gibi bu arabayı arıyorlar. Satsam 3-5 güne gidecek mubarek. Satarken kar edeyim maksadıyla alacaksa 1.4T'ye de hiç bulaşmasın arkadaş.
Bende 2010 astra H kasa benzin+lpg confor paket araç var, 2011 senesinde 32000 liraya almıştım. Şimdi aracım 140k km oldu ve "galericiyle" 38 e (takasla) verecek oldum. Bundan bahsediyorum. sonuç olarak tabiki zarar etmiyorum ama insigniayı da kar etmek için almıyorum. 1.6 insigniayı yakıt olarak kaldıramam o konuda kendime güvenemiyorum maalesef, ama 1.4 e lpg siz de binebilirim.
1.6T nin tutulmadı dememdeki maksatım bu arabaya karşı olduğumdan falan değil piyasa görüşünü söylüyorum özellikle de izmit piyasası için , asıl gönlümde yatan aslanın da bu olduğunu açıklıkla söyleyebilirim.
şuanda alacağım arabayı bile denemiş değilim, ama astra 1.6 atmosferikten çok daha iyi olacağını düşünüyorum. o yüzden 1.4 ün ne yakıtını ne de konforunu düşünmüyorum. Benim tek derdim aşırı zarar ettirmesin yeter. Aramızda platonik bir aşk oluştu
asya arkadaşımdan ve diğer yorum yazan arkadaşlarımdan şunu rica ediyorum. Aracınızı aldınız sattınız güzel günlerde kullanırsınız inş. , araçlarınızı ne kadar süre kullandınız ? alım satımlarınızda ne kazandınız ne kaybettiniz? bunu bildirebilirseniz ben de kendime göre hesabımı yapacağım. Sonuçta biraz da sermaye meselesi, allah vermesin terslik olduğunda insanın garantisidir, elindeki hazır paradır.
Kesinlikle insigniaya düşman değilim aksine aşığıyım. Çünkü başka araba bakamıyorum.
paylaşırsanız sevinirim.
saygılar.
Saygılar.
2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket
Arkadaşlar öncelikle, yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim.
Bende 2010 astra H kasa benzin+lpg confor paket araç var, 2011 senesinde 32000 liraya almıştım. Şimdi aracım 140k km oldu ve "galericiyle" 38 e (takasla) verecek oldum. Bundan bahsediyorum. sonuç olarak tabiki zarar etmiyorum ama insigniayı da kar etmek için almıyorum. 1.6 insigniayı yakıt olarak kaldıramam o konuda kendime güvenemiyorum maalesef, ama 1.4 e lpg siz de binebilirim.
1.6T nin tutulmadı dememdeki maksatım bu arabaya karşı olduğumdan falan değil piyasa görüşünü söylüyorum özellikle de izmit piyasası için , asıl gönlümde yatan aslanın da bu olduğunu açıklıkla söyleyebilirim.
şuanda alacağım arabayı bile denemiş değilim, ama astra 1.6 atmosferikten çok daha iyi olacağını düşünüyorum. o yüzden 1.4 ün ne yakıtını ne de konforunu düşünmüyorum. Benim tek derdim aşırı zarar ettirmesin yeter. Aramızda platonik bir aşk oluştu
asya arkadaşımdan ve diğer yorum yazan arkadaşlarımdan şunu rica ediyorum. Aracınızı aldınız sattınız güzel günlerde kullanırsınız inş. , araçlarınızı ne kadar süre kullandınız ? alım satımlarınızda ne kazandınız ne kaybettiniz? bunu bildirebilirseniz ben de kendime göre hesabımı yapacağım. Sonuçta biraz da sermaye meselesi, allah vermesin terslik olduğunda insanın garantisidir, elindeki hazır paradır.
Kesinlikle insigniaya düşman değilim aksine aşığıyım. Çünkü başka araba bakamıyorum.
paylaşırsanız sevinirim.
saygılar.
Hocam 32 ye aldığın arabayı seneler içerisinde o kadar kullanmana rağmen takasa 38 e sokman çok normal çünkü 2. el bütün araçlar kendi fiyatlarına fiyat kattılar. Yani arada bana zarar ettirmedi dediğin parayı bir sonraki aracını alırken fazlasıyla geri vereceksin.
1.6 T ye gelince aracı nisanda alırken yılda 10k yaparım diye aldım 5 ayda 9k oldu.Satıp bir megan st privillage alayım diye düşünürken geçen kullanma şansım oldu. Bizim arabalardan sonra oyuncak gibi geldi açıkçası. Güvenlik hissinden bahsetmiyorum bile.
Sahibinden.com da aylardır 50k civarlarında yatan st ler olmasına rağmen ali beyin araba daha yüksek fiyata 3 günde gitti söyledği gibi. Olay bizde bitiyor sözün özü
Yorum