Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia fiyatları tepetaklak düştü...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: insignia fiyatları tepetaklak düştü...

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    abi herkes ikinci elci çıktı galiba :S
    İlginç bir tespitti yani 2. elcilermi daha çok sıkıntıda ? :P
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Arkadaşlar bütün araçların alış fiyatı ve alış tarihini yazarsanız.. saıştaki arkadaşımla .. liste fiyatı ve bayii satış fiyatı yani kampanyalı fiyatı ile karşılaştırma yapacağız ... LÜTFEN herkes yazsın....!!!!!!!!!!
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

2010-mayıs ayında 53.900 tl.Edition Elegance stock..Sıfır aldığım araç buydu
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

2009 Mayıs editionelegance 180 hp 18 inch jant 52 000 tl
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Ben 4 kasımda 60.200 tl ye almıştım 1.4 turbo edition elegance + sunroof paketi
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Edition 180 hp ocak 2011 52.500

Yorum

Arkadaşlar Opel'e kızıp arabalarımızdan bu kadart soğumayalım. Hala sürüş zevki, iç dış dizaynı, performanslı motoru ve fiyatı ile rakipsiz otomobillere sahibiz. Opel bu arabayı yaparak doğru bir iş yapmış ama fiyat politikasında doğruyu bulamamış. Varsın olsun benim İnsignia keyfimi baltalayamayacak.
                2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

arkadaşlar evet araçlarımızın fiyatının düşmesi herkezi derinden üzüyor ama su bi gercek benim düzcede bi arkadaşım kiralamacı 6 tane opel astra aldı fiyatlar düşünce bu fiyatı geri çekmeseydi belkide başka bi araç alacaktı 2011 ocak 1 de bende 130 hp insigniayı 65 000 tl aldım
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Arkadaşlar bende arabamı satışa koydum. Millet fiyat görsün. Yok öyle bir kalemde 4-5 bin lira zarar. Benim arabamın passattan fazlası var eksiği yok. O halde niye ölü fiyatına vereyim. Opel daha ucuza veriyorsa alacak olan gitsin ordan alsın.
                    Selamlar.

Yorum

ben bireysel olarak OPEL in resmi facebook sayfaısna tepkimi koydum...
                      F30 Sport+

Yorum

Arkadaşlar yaptığım araştırmalara göre (bana verdiğiniz donelerde ) fiyatı düşen araç YOKTUR... bu duruma anlam veremedim? Opele sunacak bir donem olmadığı için .. buradaki serzenişlerin haksız olduğu kanaatine varmış bulunmaktayım ... İlgilenen arkadaşların bilgisine sunulur..........!!!!!!!!!!!

[center]

Yorum

Sufyan hocam calismalarin icin tesekkurlerimi sunuyorum ancak bu arastirmada neye gore kayip olmadigini merak etmekteyom. Ayni donemde bir passat ve jetta hatta astra para kazandirikem hatta su an captiva para kazandiriken insignia zarar ettirmektedir. Yani ayni fiyata satilmama veya kar yapamama da zarar demektir. Dolayisiyla insignia cok ciddi zarar etmektedir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                            Sufyan hocam calismalarin icin tesekkurlerimi sunuyorum ancak bu arastirmada neye gore kayip olmadigini merak etmekteyom. Ayni donemde bir passat ve jetta hatta astra para kazandirikem hatta su an captiva para kazandiriken insignia zarar ettirmektedir. Yani ayni fiyata satilmama veya kar yapamama da zarar demektir. Dolayisiyla insignia cok ciddi zarar etmektedir
                            satış fiyatında düşüş yok

[center]

Yorum

Opel'in sayfasından fiyat listesi kaldırılmış. İlginç geldi...
                              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Ayrica dune gore benim aracimin fiyati 10000 lirayayakin dusmusse bu nasil zarar degildir??????

Yorum

İşleniyor...
                                X