Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia fiyatları tepetaklak düştü...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: insignia fiyatları tepetaklak düştü...

Arkadaşlar varsa tepkileriniz ilk ağızdan İzmir torbalıyı arayın ve sesinizi duyurun...Bu sadece var olan mağduriyeti anlatmak yoksa adamlara veya kurumlarına kötü birşey demiyoruz. Yaşanılan şeyleri ilk ağızdan duymalarını sağlıyoruz. Biz dün duyurduk siz de bugün arayın...Ha özgür iradedir.İsteyen arar isteyen aramaz...Ben dunde belirtmiştim bugün de belirteyim.Dün ararken de herkesi etkilemesin diye team adından bahsetmedim. Siz de isterseniz kişisel manada şikayetlerinizi belirtebilirsiniz...

Yorum

Bu forumun ortaya çıkış nedeni insignia markası olduğuna göre ve Opel Türkiye'nin uyguladığı tutarsız fiyat politikası nedeniyle özellikle insignia sahipleri olarak mağduriyetimiz söz konusu olduğuna göre en azından forum olarak tepki göstermemizin daha etkili olacağını düşünüyorum. Bu bakımdan anket uygulaması forum üyelerinin genel eğilimini ortaya koyacaktır.
      2010 1.6T COSMO+DVD 800 NEHİR GRİ

Yorum

opel kendine ediyor başka bir şey değil ww geçecem yine...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Saygıdeğer HKNY düşünceniz doğru da 'keşke' diyorum başka birşey demiyorum.Çünkü bu konudan rahatsızlık duymayan hatta Opel Türkiye gibi düşünen dostlar var iken sizin dediğinizi yapmamız imkansız...

Yorum

Arkadaşlar serzenişlerinizde sonuna kadar haklısınız Opel Türkiye Müşteri hizmetlerini Insigniteam üyesi olduğunu belirterek arayan üyelerimiz var ve gerekli şikayet kayıtları alınmış durumdadır konu içinde açıklandığı gibi dönemsel bir kampanya olduğunu söylüyorlar.

Anket düzenlene bilir sonuçları Opel Türkiye ile paylaşırız.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bu şartlar altında almam üstadlar benim aracıma opel 50 bin tl biçiyorsa değer hiç almam. Daha kasım ayında 60.200 tl ye satın aldık bir araç 10 bin tl değer kaybetmez araç daha 6000 km de orjinal.
              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

50.000 TL .... küfür etse daha iyiymiş!!!! 2. el mezarcılara kızııyoruz ama asıl mezarcı bayiler .......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vedat candan
                  50.000 TL .... küfür etse daha iyiymiş!!!! 2. el mezarcılara kızııyoruz ama asıl mezarcı bayiler .......
                  haklısın
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

foruma yeni katıldım ama bu konu moralimi bozdu....günlük kar amacı gütmek marka değerini yerle bir eder....
                    opel insignia 1.6t cosmo paket dvd800 navi 18''orjinal jant...malesef flexi yok...

Yorum

Hanımın MOKKA ve benim BiTurbo hayal oldu ... Ben kendi adıma tepkilerimi Opel'e ilettim.
                      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                        Hanımın MOKKA ve benim BiTurbo hayal oldu ... Ben kendi adıma tepkilerimi Opel'e ilettim.
                        Abi sana samimi söylüyorum yeni kugayı bekle derim 1.6 ecoboost 160 hp + powershift gelicek. Adamlar mondeo 1.6 tdci almış ilk aldığında 62 bin tl civarına almış şimdi gözü kapalı 61 bin tl ye satıyor adamlar 2. ellerini de bir yandan koruyor.

Ben aracı yıl sonu kampanyasından aldım 60.200 tl ye pat diye indirim yaptılar şimdi aynı aracı 60 bin tl altına alabiliyorum.
                        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İşportacı zihniyeti ile fiyat politikası belirlemeye devam ettiği sürece "opelleasla" diyorum.
                          2010 1.6T COSMO+DVD 800 NEHİR GRİ

Yorum

buyrun son dakika :
                            Volkswagen'de fırsatlar bitmiyor. Passat ve Passat Variant 1,4 TSI 122 PS Comfortline Manuel benzinli araçlarda ortalama %4 oranında fiyat indiriminden 14 Mayıs 2012 tarihine kadar yararlanın. Ayrıca Passat Variant 1,4 TSI 122 PS Comfortline Manuel benzinli araçlarda özel indirimden yararlanmak için sizleri yetkili satıcılarımıza bekliyoruz.

yılbasından beri fiyat değişmemişti. Anlaşılan durum onlar içinde çok farklı değil.

Kaldı ki gecen sene 7. , 8. ayda jetta 1.2 highline 56500 seviyelerinde idi şimdi 49000 liraya veriyorlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                              Orjinal yazı sahibi: mehmet
                              Abi sana samimi söylüyorum yeni kugayı bekle derim 1.6 ecoboost 160 hp + powershift gelicek. Adamlar mondeo 1.6 tdci almış ilk aldığında 62 bin tl civarına almış şimdi gözü kapalı 61 bin tl ye satıyor adamlar 2. ellerini de bir yandan koruyor.

Ben aracı yıl sonu kampanyasından aldım 60.200 tl ye pat diye indirim yaptılar şimdi aynı aracı 60 bin tl altına alabiliyorum.
                              Birde gelecek paketlerden hiç bahsetmediler bile Aman kaçırmayın haftaya bu fiyatlar olmaz felan. harbiden de o fiyatlar olmadı, daha düşüğü oldu, hemde afl'li felan
                              (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Dostlar sonuna kadar arabalrımızın ikinci el değerini tutacak halde ayakta durmalıyız.Lütfen çok acil olmadıkça 1. el piyasası düştü diye fiyatı düşükten araç vermeyelim. Eğer opel bu politiksına devam ederse de satsak da satmasak da 30000 liradan tüm arabalarımız için ilan verelim.Bakın o zaman nasıl bir tepki oluyor????? Biz arabalarımızın arkasaındayız ve sonuna kadar da öyle olmalıyız.. Bu arada bu yanlış politika olmasa idi sahibinden.com da ve de galerilerde insignia fiyatları oturmaya başlamıştı. Umarım bundan ciddi etkilenmez.Ama biz bu etkiyi azaltmalıyız....

Yorum

İşleniyor...
                                X