Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia fiyatları tepetaklak düştü...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia fiyatları tepetaklak düştü...

35.000 den ilan vericem fakat sadece tekerleklerini isteyene
    2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
    yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Arkadaşlar az önce opel yetkilisi arkadaşlarla yaptığım konuşmada bunun dönemsel yani belki 1 ayı belki 1.5 ayı kapsayan bir satış politikası olduğu yönünde fikir beyan ettiler.yani araçların fiyatlarında ölü dönemde yapılan indirimler olduğunu söylediler. Tabii bu bizi nasıl etkiler bilemiyorum ama fiyatların tekrar eski yerine gelem ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirttiler. Bunun benzerinin genelde 11. ayda da olduğunu ve sadece kısa bir süre sürdüğünün belirttiler. Bu açıklama beni az da olsa tatmin ettiği ve ilk 3 ay da otomobil piyasasının ciddi bir ivme kaybettiğini bildiğim için şimdilik ilan işini askıya alıyorum dostlar. Gerisi sizin düşüncelerinize kalmış ve yoruma açık bir konudur. Saygılar sevgiler

Yorum

Utku abi bence yine de yanlış bir politika... bak sciroccolarda kur 2.09 du 1 hafta önce 2.19 a çıktı sadece opel e var bu kriz?
        F30 Sport+

Yorum

evet bende 72,500 yazdım varmı arttıran haha

ilan numarası 83451080

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
            Benim aracım paazarlıksız 60.000 TL'dir. Parayı bastıran alır. Yarın ilandadır. Dip not olarak ölücüler ve pazarlık teklif edecekler aramasın yazacağım.

abı senı olucu olarak gokhan arar baskada bırı aramaz haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Bu arada galerilerdeki arabalar için sahibindendeki fiyatlarda bence ciddi bir düzelme var.Yani artık insignia parsını etmeye başladı.mesela 115lik insignia 46000 47000 lira...Bu da degeri demek...Su an 180 likler 52000 53000 civarında ...haaa istisnalar var tabii ki!!!! yani sakın dostlar sahibinden.com ilanı atmak için kendinizi yormayın ...İnanılmaz fiyat çekenler var bunu biliyorum ancak galeriler ucuzdan kapattıkları arabalaraı ederinden sallamaya başladılar.Yani bu aracın bir piyasasının oluşmaya başladığını gösteriyor. Buradan bunları daha önceden defalarca konuşmuştuk.bu arabanın eninde sonunda bir karşılğının oturacağı yönünde .tabii bunda bzizm sürekli düşükten vermediğimiz ilanların da rolü var.O yüzden arabsını ilan verip ölücülere izin vermeyen tüm dostları tebrik ediyorum....

Yorum

Beyler Gökhan sizleri kesin arayacaktır. Başka başka telefonlardan sakın prim vermeyin arkadaşa.O zaten gidecek şimdi bu indirimde tıpış tıpış sıfır insignia alacak muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                  Orjinal yazı sahibi: mehmet
                  Benim aracım paazarlıksız 60.000 TL'dir. Parayı bastıran alır. Yarın ilandadır. Dip not olarak ölücüler ve pazarlık teklif edecekler aramasın yazacağım.

abı senı olucu olarak gokhan arar baskada bırı aramaz haha
                  )
                  F30 Sport+

Yorum

Evet anlaşılıyor ki bu konu ile ilgili yine belli insanlar tepki verirken belli arkadaşlara hiç dokunmuyor....EEe demek ki herkes insigniasına o kadar bağlı değil veya onları o kadar etkilemiyor. Arabamı satmaktan çok sevdiğim için vazgeçtim ancak bu konuda da sonuna kadar tepki vermeyi sürdüreceğim. Umarım Opel Türkiyedeki yöneticiler de sesimizi duyar da her zaman sonuna kadar destek olduğumuz kendilerine , bu sefer yapıcı eleştiri yaptığımızı anlarlar.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      Beyler Gökhan sizleri kesin arayacaktır. Başka başka telefonlardan sakın prim vermeyin arkadaşa.O zaten gidecek şimdi bu indirimde tıpış tıpış sıfır insignia alacak muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                      heheh düştünüz elime
                      F30 Sport+

Yorum

Gökhan opel türkiyeye dua et bir vosvoscu olarak seni burda konuşturuyorlar....

Yorum

sen bi düşün gökhan niye vosvocu oldu diye)) bak bize zam gelirken size indirim var
                          F30 Sport+

Yorum

gökhan sana abi tavsiyesi bu fırsat kaçmaz cosmo insignia alman için büyük fırsat hemde sıfır, sat rocco yu gerçek araba al
                            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

gerçek arabaya bak hele benim 2010 model boş arabayla 2012 full aynı para
                              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                                gerçek arabaya bak hele benim 2010 model boş arabayla 2012 full aynı para
                                seni gidi ölü gömücü seni, boş mezar bulsan gireceksin

Yorum

İşleniyor...
                                X