Arkadaşlar az önce opel yetkilisi arkadaşlarla yaptığım konuşmada bunun dönemsel yani belki 1 ayı belki 1.5 ayı kapsayan bir satış politikası olduğu yönünde fikir beyan ettiler.yani araçların fiyatlarında ölü dönemde yapılan indirimler olduğunu söylediler. Tabii bu bizi nasıl etkiler bilemiyorum ama fiyatların tekrar eski yerine gelem ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirttiler. Bunun benzerinin genelde 11. ayda da olduğunu ve sadece kısa bir süre sürdüğünün belirttiler. Bu açıklama beni az da olsa tatmin ettiği ve ilk 3 ay da otomobil piyasasının ciddi bir ivme kaybettiğini bildiğim için şimdilik ilan işini askıya alıyorum dostlar. Gerisi sizin düşüncelerinize kalmış ve yoruma açık bir konudur. Saygılar sevgiler
Benim aracım paazarlıksız 60.000 TL'dir. Parayı bastıran alır. Yarın ilandadır. Dip not olarak ölücüler ve pazarlık teklif edecekler aramasın yazacağım.
abı senı olucu olarak gokhan arar baskada bırı aramaz haha
Bu arada galerilerdeki arabalar için sahibindendeki fiyatlarda bence ciddi bir düzelme var.Yani artık insignia parsını etmeye başladı.mesela 115lik insignia 46000 47000 lira...Bu da degeri demek...Su an 180 likler 52000 53000 civarında ...haaa istisnalar var tabii ki!!!! yani sakın dostlar sahibinden.com ilanı atmak için kendinizi yormayın ...İnanılmaz fiyat çekenler var bunu biliyorum ancak galeriler ucuzdan kapattıkları arabalaraı ederinden sallamaya başladılar.Yani bu aracın bir piyasasının oluşmaya başladığını gösteriyor. Buradan bunları daha önceden defalarca konuşmuştuk.bu arabanın eninde sonunda bir karşılğının oturacağı yönünde .tabii bunda bzizm sürekli düşükten vermediğimiz ilanların da rolü var.O yüzden arabsını ilan verip ölücülere izin vermeyen tüm dostları tebrik ediyorum....
Beyler Gökhan sizleri kesin arayacaktır. Başka başka telefonlardan sakın prim vermeyin arkadaşa.O zaten gidecek şimdi bu indirimde tıpış tıpış sıfır insignia alacak muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Benim aracım paazarlıksız 60.000 TL'dir. Parayı bastıran alır. Yarın ilandadır. Dip not olarak ölücüler ve pazarlık teklif edecekler aramasın yazacağım.
abı senı olucu olarak gokhan arar baskada bırı aramaz haha
Evet anlaşılıyor ki bu konu ile ilgili yine belli insanlar tepki verirken belli arkadaşlara hiç dokunmuyor....EEe demek ki herkes insigniasına o kadar bağlı değil veya onları o kadar etkilemiyor. Arabamı satmaktan çok sevdiğim için vazgeçtim ancak bu konuda da sonuna kadar tepki vermeyi sürdüreceğim. Umarım Opel Türkiyedeki yöneticiler de sesimizi duyar da her zaman sonuna kadar destek olduğumuz kendilerine , bu sefer yapıcı eleştiri yaptığımızı anlarlar.....
Beyler Gökhan sizleri kesin arayacaktır. Başka başka telefonlardan sakın prim vermeyin arkadaşa.O zaten gidecek şimdi bu indirimde tıpış tıpış sıfır insignia alacak muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Yorum