Arkadaslar bir konusalim bakalim ne diyecekler???? yoksa zatenilan vermek kolay...Benim araca bos haline yani flexili sunrooflu ve sport koltuklu 18 inc sport jantli 44000 km sport aracima 53000 yazacagim.dolu haline Yani flyli kafa ekranli bodykitli led aydinlatmali cosmo farli tv tunerli haline ise 61000 yazacagim...Satmaya hic niyetim Yok...isteyene bu fiyatlara veririm ne yapayim.....Alirim ucuzdan biturbo takarim ayni aksesuarlari tepe tepe kullanirim...
Dusun kasko bedeli 68000 civari olan dolu aracimi 55000 e satcagim ha?????? Cok beklerler..... Gerekirse 100000 km ye kadar binerim kara sahine .... Hatta araca oyle seyler ya parim ki binenler gorenler sasirir...sirf killigina opel yerine gider vw e binerim.... Bu zamana kadar herseyi soylememe ragmen gider passata binerim.... Biz opeli dusunrken yuceltmye calisirken sabah aksam arac sattirirken opelin kendisi dusunmez ise ne kasacagim....yemisim der yoluma bakarim..... Uzudugum tek sey arabayi bugun starbuckin onune cekiyorum insanlar donup donup bakiyor bir cok yerde gelip soruyor yani araba bu adar gzel ve ozelken hakkinin yenmesi ve gereken degerin verilmemesi....
Benim aracım paazarlıksız 60.000 TL'dir. Parayı bastıran alır. Yarın ilandadır. Dip not olarak ölücüler ve pazarlık teklif edecekler aramasın yazacağım.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Kasa değiştirir, üretimi durur, son parti eritilir o zaman 10000tl indirimi anlarım. Fol yok yumurta yok bu ne indirimi?! Allah seni bildiği gibi yapsın Opel . Yarın ilanım yayında olacak. Parayı veren götürür.
opel türkiye müşterisinin kıymetinin bilmedi bilemeyecekte!!!! avrupa vw den daha yüksek fiyatlardan (doğal olarak.... )satılan insignia türkiyede ayaklar altına alınmış durumda.... 1.4 t düşünürken ve aklımda hiç yokken 1.6 t almayı aklıma sokmayı başardııı bu vatandaşlar!!!! nasıl bir pazarlama stratejisi nasıl bir fiyat stratejisi.... hadi türkiyedeki vatandaşlar anlamıyor da bu şirketin başındakiler de mi türkiyede neler oluyor diye sormuyor.... koskocaaa gm neden direkten döndü ha battı batacaktıııı şimdi anlıyorum..... ne kadar arabaları boş moş desekte hakkını vermemiz gerek , doğuş baba gibi arabasına sahip çıkıyor. mercedes gibi 2. elde her türlü değerini korumasını sağlıyor. bizimkisine bakın.... araba satıldıkdan sonra öküz öldü ortaklık bittiiii olayına dönüyor... eğer 6-7 seneden az binilecekseee bir araç bu kesinlikle opel olmamalı insignia ise hiç mi hiç olmamalı.
benim tek bir beklentim var......
yarın bu siteye sayın ÖZCAN KEKLİK'in uzun zamandır tüm insignia kullanıcılarının/kullanacakların kafalarındaki soru işaretlerini giderici açıklamalarda bulunmasıdır.
o zaman da bizde fikirlerine sahip çıkar eyvallah deriz. takım tutar gibi marka tutmayız vw,audi,mercedes,toyota vs vs her ne haltsa gider ondan alırız.......
valla yıllardır opel'in başındaki kişiler kendileri. türkiyeye neyin gidip neyin gitmeyeceğini müşterinin psikolojini hepimizden daha iyi biliyorlar..... zannediyorlarki yakıt zammı gibi düşünüp buna da alışır unutur giderler..... orasında yanılıyorlar işte.... benzinin mazotun alternatifi yok. ama opelllin ????? sayamayacağımız kadar marka model var. hala duırumu 90 lı yılllardaki gibi izmirde montajlayıp rekabetsiz ortamda sattıları gibi sanıyorlar!!! millet pazardan pay kapmak için neler neler yaparken bir de opel e bak yani kardeşim.... 11 yıllık opel kullanıcısıyım öncesinde de babamın aracını sayarsak 14-15 sene.... canım marka nerelerden nerelere geldi. teknolojide geri kaldı tamam dedik olur. fiyatta yüksek kaldı tamam olur dedik. arabalar tasarım zayıf dedik ona da tamam. şimdi bu zamana kadar yaptığımız en iyi araba diyorlar adı çıkkmış yakıttan dolayı 9'a inmez 8'e...... 2. el desen perişan. üzerine bir de böle fiyat dalgalanmaları.....
istediği kadar yoğun olsunlar müşteriden daha önemli ve öncelikli birşey olamaz. buradaki arkadaşların tepkilerini hiçe sayılacağını hiç sanmıyorum. sonra bir gün 3-5 kafası bozuk insignaisını taksimin ortasında yakınca işin ciddiyetini daha iyi anlarlar alala alala alala alala alala alala alala alala alala alala
utku bey bence aramaniza sikayet etmenize hic gerek yok burda bir yanlislik dikkatsizlik yokki bilincli planli bir uygulama artik bu cok bariz.bende yarin 80 den ilana koyuyorum aracimi...astra golfle mucadele halinde ona prestij lazim tabi indirim olurmu hic onda..astra herhangi bir es donanimda insignia dan daha pahali olursa aracimi opel turkiye nin ilgili birimine hediye edecegim bu arada..hadi gayret az kaldi..
Ben en başından beri ilan verelim deyip durdum.Aracıma 60.000 tl verdiler 61.500 den aşağı olmaz dedim.Hala arkasındayım,bu konu açılmadan önce ilanı 61.950 olarak revize ettim.Haydi arkadaşlar duyarlı olup bu değere sahip çıkalım...
Yorum