Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia fiyatları tepetaklak düştü...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia fiyatları tepetaklak düştü...

Cosmo61 arkadas fiyat bilgisini nerden aldiginizi özelden banada soylermisiniz. Ben böyle bir durum olacağına inanmak istemiyorum açıkcası. Ben dün daha 70.000 tl civarı fiyat aldım arkadasım için bir yerde bir yanlışlık var. Ayrıca Opel Türkiye'nin saçma stratejileri olabilir ama böyle bir konuyu bizler burda konuşursak sitemize ziyaretçi olarak katılan bir sürü insan var onların kafasindada soru işareti oluşur bence.

Yorum

aynen abı haklısın dogru soyluyorsun hatayı bız yapıyoruz boyle konu acarak! o rakam opelın sıtesıne bak abı orda yazıyor

Yorum

Yapacak bişey yok. Lanet olsun ne diyeyim.

Yorum

aynen murat abı ee dun alanlar zarardamı sımdı ben olsam ıptal ederdım arabayı yada farkını ısterdım

Yorum

Beyler bayanlar binin arabaniza satmayin...bu adamlar nasil olsa yine fiyat arttiracaklar....Ancak sunu soyleyeyim burdan Opel yetkililerine ,umaim bizleri iyi takip ediyorlardir. Siz hicbir zaman fiyatlamayi beceremediniz simdi ise kendi ayaginiza sıkıyorsunuz. Acik soyleyeyim bu sitedeki bircok insan sizlerden bu isi daha iyi biliyor. Bu araci yani osmo benzinliyi 70000 den asagi editioni da 65000 den asagi satmak passat gibi dandik bir araba karsisinda kendinizi kucuk dusurmektir. Bu dan otesini soylemek bize dusmez.... Biz aracimiza siz bunlari yapsanizda binecegiz tersini yapsaniz da...ama biraz keyfimiz kacacak biraz kizacagiz ancak insignia sevgimiz bitmeyecek.umarim birgun siz de akillanir ve su araclari hakettikleri yerlere getirirsiniz....bu politika ile bu cok zor ama biz bu araci cok sevdigimiz icin ummaya devam edecegiz...

Yorum

Arkadaslar sahibinden com a herkez Fiat yazsın ederi seklinde en boş pakete 70 yazalım bakalım sahibindende ne Olacak ben yarın itibarıyla koyacam

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

erhan abı herkes arar bu sefer kafamı buluyonuz derler yapın arkadaslar hakkatende keske butun sıte 60 dan baslayarak yukarıya dogru rakamları yazsa

Yorum

çok mantıklı.bütün üyeler organize olup sahibinden.com da iyi bir piyasa değeri elde edebiliriz.foruma üye olmayan satıcılarda bundan etkilenip haliyle piyasa yükselecektir.kimse kusura bakmasın ama ben arabamı golf fiyatına satmam.dolayısıyla bazı girişimlerde bulunmak lazım.

Yorum

Simdi ellerinde stokta araba vardir. Bu lari da bitirene kadar bu fiyattan sallarlar.sonra bindirim geli tekrar ... Bu standart pazarlama politikasi ...ama bilmiyorlar ki yanlis yapiyorlar....Piyasadaki birinci el pazari kadar ikinci el azari var...yani kendi sattiklari araba bes kurus para etmez ise kimse de gidip birinci el arabaya o paralri vermez....Ama ben aracimi hayatta dusuk fiyata satmam...gerkirse binerim sonuna kadar edecegi en son rakama gelince satarim o zamana kadar olan parayi da kenara atar daha sonra daha ucuza daha luks bir doanimda arac alirim...

Yorum

valla hiç olmadı bu fiyat politikası.. çok yazık bu güzelim arabalara sahip çıkamıyorlar adamlar şaşmışlar ne yapacaklarını bilmiyorlar. şuursuz şuursuz stratejileri var.
                      yazıklar olsun demekten başka diyecek birşey bulamıyorum..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Ynt: insignia fiyatları ne oldu böyle..

ewet ılan vercekler kımler?

1) erhan abi
                        2) utku abı ?
                        3) murat abı
                        4) efemuratt
                        5) faruk
                        6) ökkeş abi
                        7) cosmo61
                        8) mehmet abi
                        9) dişçi79 kerem abi
                        hadı ınsıgnıa team ses duyuralım yokmu arttıran ewet hadı

Yorum

Bende vereceğim ilanı aracım su saatten itibaren satiliktir arkadaslar...

Yorum

Vallahi ben bu is ile ilgili arin opel yetkililerini arayacagim...eger bizi ilgilendirmez derler ise ben de ilana koyacagim..... Bu araba icin yapmadigim sey kalmadi opelin servislerinden cok reklam yaptim ancak opelin basindakiler bunu hak etmiyor....cok ciddi bir tepki olacagini kendilerine belirtecegim...bakalim ne diyecekler

Yorum

bende az önce ilan verdim valla
                              F30 Sport+

Yorum

Bizim volkanda motorsuz 30 yazsın haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

İşleniyor...
                                X