Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia fiyatları tepetaklak düştü...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: insignia fiyatları tepetaklak düştü...

bende aradım sımdı bız bırsey yapamıyoruz dıyorlar opelın soyledıklerını yapıyoruz dedıler ust yonetımden bırısıyle konusayım dedım ızın vermedıler bır cok kısı aramıs sıkayet etmıs. bende dedımkı opel ne yapıyor anlamıyorum dedım. kendı kendıne yok etmeyımı uyguluyor dedım. 2 cı el olarak herkes suanda magdur durumda ve bızım gurubumuz var dedım 300 400 kısılık boyle bır fıyat polıtıkası olamaz dedım 76 bın tl fıyat verıyorsunuz 10 bın tl dusuyorsunuz hadı tamam dedım dusersınız ama kalkıp bayıye adım atıyorsunuz dahada asagılara verıyorsunuz dedım d sınıfı arabayı c sınıfına soktunuz dedım fıatı vw ornek gosterdım. en kısa zamanda bu polıtıkadan duzeltılmesını talep ettım bır cok arkadasımız almayı dusunenler bıle dahada dusermı dıye korkarak yanısıyorlar ve cogu kısıde arabasını satıp rakamlar konusunda kalıtelı fırmaya gececegını soyledı ozellıkle vw grubuna . tabı sonuc olarak bırsey dıyemıyorlar ıletcez dıyorlar gerıye donusunu talep ettım donus yapılmıyacaktır dedıler. nasıl bır sıstem var ya opelde sınır oldum :@

Yorum

Şimdiki fiyatlar makul sevyelerde.Kimsenin feveran etmesine gerek yok.
      2010 sonunda 2011 model cosmo araçları 58 bine bırakıyorlardı.
      1.5-2 sene önce 58 hadi 60 bine alınan bir araç şu an ikinci elde kaç lira etmeli sizce?

Yorum

Emrecim sana birşey söyleyeyim mi biz istesek bu adamlara sesimizi çok güzel duyururuz ancak görüyorum ki buistek hepimiz de yok. Eğlenmek gezmek tozmak herkesin derdi. Yani öyleki benim arabamın fiyatı düşmüş cebimden para alınmış takılmıyor.Bu nedenle biz hiçbir zaman bir butun olarak girişimlerimizi yeterince kuvvetli yapamayız. Bu nedenle başından beri kimsenin adına konuşmayıp team adını vermedim .Eleştrimi kendi adıma yaptım. Ha bundan önce chevrolet grubu belli konularla ilgili mahkemelik olmuş.Sanırım dostlarımızda da böyle korkular var veya ne gerek var diye düşünüyorlar. Ama şu unutulmamalı biz arabalarımı Opel Türkiyeden çok daha fazla seviyoruz ve arkasında duruyoruz. Onların yapamadığı reklamı veya satışı biz yapıyoruz. Ama demek ki destek bir yere kadarmış .İş satışa gelince bu araçları veya opeli sevmemizin hiçbir önemi yokmuş...Her yaptığımız buluşmada Ankarada ,İstanbulda, İzmirde Türkiyede adamların milyon dolarlar harcayarak yapabilecekleri reklamı onlar adına yapmış oluyoruz. Ancak bir tane yetkili de çıkıp siz bizm için önemlisiniz değerlisiniz teşeküür ederiz demiyorlar. Ne yazık ki benim Vw deki üst düzey yöneticisi arkadaşlarım doğruymuş.Siz hiçbir zaman Vw deki bağa veya kurumsallığa sahip olamzsınız diyorlardı. Ben de itiraz ediyordum ancak gercekten doğruymuş. Adamların en alttaki personeli bile vw i kendi ticari alanı gibi görüyor.personeli bile başka arabaya para vermiyor. Biz sataraız ve sattıktan sonra da arkasındayız diyor. Lanet olsun ki hiçbir vw bir İNSİGNİA DEĞİL ve OLAMAZ da ama Vw kurumsal yapısı kaç tane OPEL eder onu siz söyleyin....

Yorum

haklısın utku abı adamlar senelerdır bozmuyorlar kendılerını satmak ıcınde sıkıntı cekmıyorlar ısteyen alsın taktıgınde gıdıyorlar ve bakıyorumkı cogu kısının altında jetta passsat dolu hakkatende halbukı ınsıgnıa onlardan daha donanımlı gosterıslı ama bılen bılıyor opelın ne oldugunu adamlar vw den baska bırsey demıyorlar helal olsun dıyorum herseyı pahalı ve dayanıklı hakkatende bız cok sessız kalıyoruz herseye utku abı o yuzden eyvallah dıyıp gecıyoruz. telefonda dedım opelın onunden bır daha gecmıcem dedım boyle bu durumlar yuzunden dedım . cogu kısıde satıyor arabasını vw grubuna gıdıyor dedım ınsallah ıletılır yukarıya ins ...

Yorum

Sana geri dönüş yok dediler değil mi Emrecim?????Bu bile müşteriye verilen değeri göstermiyor mu?????? EEEE artık herkes takkesıini önüne koyara gerekeni yapar .ben aracıma aşık olmasam karşısına geçip yıkattıktan sonra dakikalarca bakakalmasam şu an itibarıyla 10000 lira zarar edeceiğimi bilsem satmıştım. Ancak tekrar lanet olsun ki İnsigniaya aşığım .Hatta eşim sen arabana aşıksın diye bana sürekli giydiriyor. Ben de açık açık aşığım diyorum benim en yakın dostum diyorum. Oyüzden yeni bir aşka yeleken açmadan satamıyorum. Ha ne zaman ki bu aşk başlar arabayı opeli bir daha düşünmemek üzere bırakırım. umarım bir dahaki aşkım yine Opel olmaz....

Yorum

Bu konu yüzünden sanırım biturbo hayalim son bulacak
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

eğer sattığım passat aracım 116 fsi olmayıp 2.0 dizel olsaydı 2006 kasaydı kesinlikle 10 yıl biner başka araçlarada bakmazdım ve bu hatayı yapıp opele geçmezdim hala ısınmışta değilim araca zaman geçsin passat cc biraz daha piyasada çoğalsın kesinlikle 1 dakika durmayı düşünmüyorum opelde.. babam 30 yıldır almanyada almanyada opele kesinlikle rağbet yok diyor ve tr birde yönetim politikası fiyasko olunca hiç çekilmiyor 1 araç 38 gün serviste kalırmı arkadaş lanet olsun aflsinede turbosunada allahtan 2 ci el aldımda zarar yok sıfır alan arkadaşlara allah sabır versin...emre dünya menfeat dünyası seni dinleyeceklerini sanmıyorum aramışsın iyi olmuş ama boş bence...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

aynen utku abı gerı donusu yok kaaleye alan yok yanı kendı kendını yıyorsun bunu buraya acmak degıl bu konusmaları almanyaya opele almanca olarak ıletceksın bu kadar herkes acarsa ozaman yankı uyandırır ama malesef onuda yapan 10 kısıyı gecmez burdada yukarıya ıletceklerını hıc ama hıc zannetmıyorum okadarda dedık herkes satıyor vw alcak dıye bırsey dıyemıyorlar nalet olsun arabasınıda arabayada keske passat alsaydım. dızel

Yorum

bende aradım Emre kardeşimle aynı şeyleri bana söylediler, çok kişinin aradığını söylediler. insigniateam'den aradığımı söyledim, herkes size çok tepkili dedim, yaptığınız yanlış dedim, dönemsel kampanya filan geçiştirdiler, sallamadılar pek, bundan sonra, alırsam sadece astra twintop alırım, isterse opel s serisi ayarında bir araba çıkarıp insignia fiyatına satsın daha da yanaşmam!

Yorum

Arkadaşlar .aracınızı aldığınız fiyatlarıbana pmden gönderirseniz.tablo halinde. Bir bayii aracılığı ile Opele done olarak sunacağım... Şikayetimize delil olacaktır..
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                        Arkadaşlar .aracınızı aldığınız fiyatlarıbana pmden gönderirseniz.tablo . Bir bayii aracılığı ile Opele done olarak sunacağım... Şikayetimize delil olacaktır..
                        çok güzel bir fikir abi, yakın zamanlarda sıfır alanlar bence fiyatları hemen yazsın, kesinlikle çok iyi bir fikir abi, aklınla bin yaşa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                          Arkadaşlar .aracınızı aldığınız fiyatlarıbana pmden gönderirseniz.tablo . Bir bayii aracılığı ile Opele done olarak sunacağım... Şikayetimize delil olacaktır..
                          Valla Süfyan abi ben aracımı 2010 sonunda 2011 model olarak aldım . Fiyat olarakta en iyi zamanda aldığımdan pek fazla zarar etmeyeceğimi düşünüyorum . Dolayısıyla opel'e benim aldığım fiyatla şikayet edersen hadi ordan derler

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

ayni ilgisizlik ve cevaplar bende de mevcut.henuz sahibindene koyamadim aracimi yogunluktan dolayi bu arada cok yakinda koyacagim ilani.bayiler arasi ucurum ( ilgi - kalite - fiyat ) ve bu ilgisizlik gercekten insanin canini sikmiyor degil.burda 2. 3. insigniasina sahip olanlar var ve asil kendimden daha cok uzuldugum onlar.gercekten de opel turkiye gidip vw grubuna akil parasi verip bosline araclar almamizi vizyon mu edinmis diye dusunmeye basladim artik
                            Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

Eeeeeeeeeeeeee hani arkadaşlar neredesiniz? bu saate kadar 4 kişi mesaj atmış... ?Hayırdır ........... ?
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

abi herkes ikinci elci çıktı galiba :S

Yorum

İşleniyor...
                                X