Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia fiyatları tepetaklak düştü...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia fiyatları tepetaklak düştü...

Ben de onceden bu soz acaba bizi rahatlatir mi diye dusundum?????ancak sonra dusundugumde tuketici psikolojisi bir bozuldu mu bir urunle ilgil vay o irunun haline....O yuzden bugun dayanamayip aradim Opel Turkiyeyi ve diger yoneticileri...

Yorum

2-3 ay fiyat böyle gidermiş diyorlar ya bu ne saçmalıktır anlamıyorum ki, aklımdan geçen şeyleri buraya yazmak istemiyorum!

Yorum

Bu arada onceden yazdigim simdilik tatmin oldugum yonundeki fikrimi de tam anlamiyla siliyor ve elimden geleni yapmaya calisacagimi belirtmek istiyorum. Bu fikrimin degismesindeki en onemli etken de sozde opelden daha dusuk pazar payina sahipmolan araba cirmalarinin bile sadece kredi faizlerini degistiren ve uzatan kampanyalar yapmasi ama benim opelim ise bir anda bir aracta 10000 liraya varan indirim yaparak resmen arabanin sinifini bir anda d den c ye cekmesi...yani resmen bizi kandirmasi....ben d sinifi alimistim ancak arabam c sinifi fiyatinda su an....bunun neresi adalet..

Yorum

forumda ikinci el fiyat belirleme sayfası oluşturalım.tüm model ve opsiyonlar için.fazla değil forumdan 200 kişiyle beraber fiyat politikası oluşturup sahibinden.com u dize getiririz valla.bu gidişle insignia golf fiyatına düşecek valla.

Yorum

Bugün Opel'in İzmir "Müşteri temsilciliği" ni arayarak fiyat politikalarının uygun olmadığı ve kısa da olsa Genel Müdürleri Özcan Keklik ile İstanbul OPC organizasyonunda tanıştığımı ve bu duruma gereken hassasiyetin verilmesi hususunda iyi dilek ve temennilerimin kendilerine iletilmesini söyledim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cosmo61
              forumda ikinci el fiyat belirleme sayfası oluşturalım.tüm model ve opsiyonlar için.fazla değil forumdan 200 kişiyle beraber fiyat politikası oluşturup sahibinden.com u dize getiririz valla.bu gidişle insignia golf fiyatına düşecek valla.

bu birşeyi değiştireceğini sanmam bu seferde ikinci el bitirip sıfır alımlara yol acar 64bin 1,6t cosmo veriyorlar fiyat yükselecekki ikinci el alımları artsın
              2015 leon fr

Yorum

Yigitcim daha once yaptigimiz yorumlarda piysanin kotu durumundan yapilan indirimlerden bahsetmistik ancak yaptigim arastirmada firalarin sadece kredi oranlarini sifirlayip 12 ila 24 aya faizsiz kredi verdiklerini gordum. Yani ornegin nissan 24 aya sifir faiz kredi veriyor. Opel bir nissan kadar olamayip en onemli ve en top aracina 10000 lira indirim yapiyorsa burda bir sacmalik var diye dusunuyorum. Bu nedenle onceki fikrimi tamamn degistiriyorum dedim ve Torbaliyi aradim...

Yorum

utku abi ne olursa olsun biz bişey yapamayız keşke istediğimiz herşeyi biz yönetebilsek ama öyle değil, ben bu sektörde 9 yıldır çalışıyorum üretim sorumlusuyum ama boş, sen olmazsan başkası sen araba almazsan başkası alır. çalışanına değer vermiyorlarki satılan ürüne değer versinler bu satış politikası çok farklı. bundan 4-5 ay önce hangi aylardsa araç alımı yapılmalıdır diye bahsetmiştim. hatırlayan varmı bilmiyorum otomotiv sek. 4 çeyrekten oluşuor şuan ve ilk çeyreği bitirdiler ikinci çeyrekte insignianın ne kadar satıldığına bakacaklar eğer çok satılırsa müdürler araç başına prim alıyorlar satılırsa o kadar çok araç üretilir her çıkan araç başına prim demek bu. sen kaça almışsın, sen kaça ikinci eli satmışsın ona bakmazlar. yeterki sıfır araç satmışmısın almanya ona bakar, ikinci çeyrekte sorun yaşamamak için bu fiyata vermeye başladılar astra neden fiyat yükseldi öyle düşünün, bizim yapmamız gereken bu arabayı prestijli olduğunu göstermek aynı donanımda başka bir araç alsan 100binin üzerinde para vermem gerek opel bunu yapamıyor sorun burda fiyattan önce opelin insignia için çözüm üretmeleri lazım fiyatla değil
                  2015 leon fr

Yorum

Böyle saçma bir fiyat politikası yoktur.

Yorum

• Ynt: insignia fiyatları tepetaklak düştü...

Yazılanları başından beri okudum, Insignia sahibi değilim ama gerçekten sinir bozucu bir durum..

Yeni bir Opel alacağım şu günlerde ''ben aldıktan hemen sonra indirim yaparlarsa?'' sorusu aklımı kemirip duruyor...

Oysa VW'de böyle bir risk yok, hep artar hep artar... Yıllardır VW takip ediyorum ilk defa bu sene manuel araçlarda 1.000 tl civarı indrim yaptıklarını gördüm, o da ellerinde yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: REC
                        Yazılanları başından beri okudum, Insignia sahibi değilim ama gerçekten sinir bozucu bir durum..

Yeni bir Opel alacağım şu günlerde ''ben aldıktan hemen sonra indirim yaparlarsa?'' sorusu aklımı kemirip duruyor...

Oysa VW'de böyle bir risk yok, hep artar hep artar... Yıllardır VW takip ediyorum ilk defa bu sene manuel araçlarda 1.000 tl civarı indrim yaptıklarını gördüm, o da ellerinde yok
                        aracınızı alıp 5 6 sene binmeyi düşünüyorsanız insignia daha iyi seçim olacaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                          Orjinal yazı sahibi: REC

aracınızı alıp 5 6 sene binmeyi düşünüyorsanız insignia daha iyi seçim olacaktır
                          Şimdi uygun fiyatlı bir Opel alıp 3-4 sene sonra sıfır km bir AUDI almayı düşünüyorum nasipse, o yüzden çok fazla açılmamak en iyisi olur sanırım...

bir de ÖTV indirimi gelecek diyorlar Eylül ayında, benzinli araçlar oldukça ucuzlayacak diye bir söylenti var... Bilgisi olan var mı aramızda?

Yorum

ne ötv indirimi arkadaşım.hükümet cari açığı düşürebilme adına yapmadığı bırakmıyor,ötv indirimi resmen intihar olur.zaten önceki ötv indirimi ile aldılar derslerini daha da basmazlar o tahtaya.belki yukarıya çıkardıkları vergileri eski seviyesine çekebilirler bir süre sonra.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 06METİN
                              ne ötv indirimi arkadaşım.hükümet cari açığı düşürebilme adına yapmadığı bırakmıyor,ötv indirimi resmen intihar olur.zaten önceki ötv indirimi ile aldılar derslerini daha da basmazlar o tahtaya.belki yukarıya çıkardıkları vergileri eski seviyesine çekebilirler bir süre sonra.
                              Aynen katılıyorum hükümet cari açığı kapatabilmek için zam üstüne zam yaparken ötv indirimi konusunda hayal görmeyelim. İndirim değil anca bindirim olur.

opel'in nasıl yanlış bir politika izlediği de önümüzdeki 5-10 yıl içerisinde ortaya çıkar. Passat'tan çok daha güzel olan araçlarımızı yanlış politikalarla Jetta ayarına getirenlere ne söylesek az... araçlarımızı çok seven özel bir grubuz. Bu grup içerisinde bir sonraki aracını yine Opel'den almayı düşünen kaç kişi var acaba??? Bu sorunun cevabı Opel yetkililerine güzel yol gösterir. Ama anlayana...
                              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                                Orjinal yazı sahibi: 06METİN
                                Aynen katılıyorum hükümet cari açığı kapatabilmek için zam üstüne zam yaparken ötv indirimi konusunda hayal görmeyelim. İndirim değil anca bindirim olur.

opel'in nasıl yanlış bir politika izlediği de önümüzdeki 5-10 yıl içerisinde ortaya çıkar. Passat'tan çok daha güzel olan araçlarımızı yanlış politikalarla Jetta ayarına getirenlere ne söylesek az... araçlarımızı çok seven özel bir grubuz. Bu grup içerisinde bir sonraki aracını yine Opel'den almayı düşünen kaç kişi var acaba??? Bu sorunun cevabı Opel yetkililerine güzel yol gösterir. Ama anlayana...
                                Bende katılıyorum. Bir sonraki aracını yine Opel'den almayı düşünenleri veya düşünmeyenleri belirlemek için anket yapılmasını yönetime öneriyorum.
                                2010 1.6T COSMO+DVD 800 NEHİR GRİ

Yorum

İşleniyor...
                                X