Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia fiyatları tepetaklak düştü...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia fiyatları tepetaklak düştü...

Gökhan insanların yarasına basıyorsun ama.....Bizce ederi bu değil ama baştakiler böyle olsun istiyor....haa sorun değil ben de giderim nefret ettiğim ama alıcısının arkasında duran bir firmadan araba alırım....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      gerçek arabaya bak hele benim 2010 model boş arabayla 2012 full aynı para
      opel sizleri düşünüyor Gökhan ,adamlar sıfırına özenip alamayanlara fırsat yaratıyor
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
        opel sizleri düşünüyor Gökhan ,adamlar sıfırına özenip alamayanlara fırsat yaratıyor
        süper bi bakış açısı))
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozkanc
          seni gidi ölü gömücü seni, boş mezar bulsan gireceksin
          mesela?
          F30 Sport+

Yorum

Arkadaşlar Merhabalar,
            Benim arabam 1.4 olduğu için onun fiyatını takip ediyorum. Diğerlerini bilmiyorum herhangi bir düşüş var mı? 1.4 lerde bir düşüş yok, sadece geçenlerde bir aylığına 1.000.- TL bir indirim yapıp tekrar yükselttiler. Takip edebildiğim kadarıyla diğer tüm markalarda da durum aynı, aylardır fiyatlarda bir oynama yok. Aksine kampanya üzerine kampanya. Hatta geçen Kasım ayında VW pasatta 6.000.- TL indirim yaptı.
            Ancak buna rağmen Opelin böyle bir arabayı kalkıp boş Passat fiyatına vermesine bir anlam verebilmiş değilim. İkinci elin ölmemesi için arada bir azda olsa fiyatlara yukarı doğru dokunması lazım diye düşünüyorum.
            Bir diğer husus ise; bu mevcut durumun tüm markalar için geçerli olmasına rağmen bu konu başlığı altında yazılanlara baktığımda fena halde demoralize oldum. Burda yazılanları okuyan adam bu arabayı alırken ciddi ciddi düşünecektir.
            Halbuki İnsignia gibi bir arabaya biniyorsunuz, her yerde farkediliyorsunuz,içi ile dışı ile mükemmel bir araç, aracınızın keyfini çıkarın ve keyfinizi kaçırmayın derim.
            İkinci el fiyatlarınıda satıcılar düşürüyor. Adam arabayı almış daha 4.800 km de 52.500.- TL yazmış. İnsignia almaya niyetlenmiş bir kişi 2.el arabayı 56.000.- /57.000.- den aşağı bulamazsa nerden bulup alacak? Mecburen ya o fiyatı verecek ya da gidip 61.000.- TL yi verip sıfır alacaktır.
            Arabalarımızın (kokpitlerinden dolayı Boeing 707 diyorum ben bu arabalara) kıymetini bilelim ve ölü fiyatına vermiyelim.
            Herkese selamlar.

Yorum

Biz de arabamıza hevesle binmeye çalışıyoruz da opel sağolsun arabalarımızın seviyesini düşürmek için elinden geleni yapıyor...EEEE hiçbir şekilde bir yerden sonra beni de bağlamaz. ben arabama sempati ile bağlanmanın haricinde opelin kazandığı tek kuruş beni ilgilendirmiyor. Biz elimizden geldiğince arabamızın reklamını yaptık. Oldukça fazla insana da bu arabayı satın aldırttık.... Ama baştaki kişilerin derdine değil tabiiiDoğuş değil ki kurumsak kimlik manasında arkasında durulsun.herkes bugün burdayım yarın başka bir firmada kendimi niye kasayım ki diyor....O yüzden bizden bu kadar...Kendileri düşünsün...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Biz de arabamıza hevesle binmeye çalışıyoruz da opel sağolsun arabalarımızın seviyesini düşürmek için elinden geleni yapıyor...EEEE hiçbir şekilde bir yerden sonra beni de bağlamaz. ben arabama sempati ile bağlanmanın haricinde opelin kazandığı tek kuruş beni ilgilendirmiyor. Biz elimizden geldiğince arabamızın reklamını yaptık. Oldukça fazla insana da bu arabayı satın aldırttık.... Ama baştaki kişilerin derdine değil tabiiiDoğuş değil ki kurumsak kimlik manasında arkasında durulsun.herkes bugün burdayım yarın başka bir firmada kendimi niye kasayım ki diyor....O yüzden bizden bu kadar...Kendileri düşünsün...
                Aynen öyle kardeşim bu konuda yapılacak bişey yok.Adamların umrunda değil. Ben bundan sonraki aracımı biturbo alacaktım fakat bu tutum sonrasında şuanda kullanmakta olduğum son opelilim satış ilanını verdim.Opel Türkiye buluşmalarımıza gösterdiği ilgiyi ve alakayı bu konuda gösterecek gibi durmuyor. Bunca zamandır bütün olumsuzluklara rağmen laf söyletmediğimiz marka şu saatten sonra hiç umrumda değil...Allah bildiği gibi yapsın bu zihniyeti başkada bişey demiyorum...Emek hırsızı bunlar...

Yorum

Odak a gittim fiyat aldım aracıma 50 bin tl veriyorlar dedim dalgamı geçiyorsunuz. Yapıcak birşey yok dedi bayan.
                  2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Arkadaşlar az önce opel yetkilisi arkadaşlarla yaptığım konuşmada bunun dönemsel yani belki 1 ayı belki 1.5 ayı kapsayan bir satış politikası olduğu yönünde fikir beyan ettiler.yani araçların fiyatlarında ölü dönemde yapılan indirimler olduğunu söylediler. Tabii bu bizi nasıl etkiler bilemiyorum ama fiyatların tekrar eski yerine gelem ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirttiler. Bunun benzerinin genelde 11. ayda da olduğunu ve sadece kısa bir süre sürdüğünün belirttiler. Bu açıklama beni az da olsa tatmin ettiği ve ilk 3 ay da otomobil piyasasının ciddi bir ivme kaybettiğini bildiğim için şimdilik ilan işini askıya alıyorum dostlar. Gerisi sizin düşüncelerinize kalmış ve yoruma açık bir konudur. Saygılar sevgiler

haklısın utku abi bütün firmalar indirimde dikkat ettiyseniz sene sonunda bile olmayan kredi imkanları reklamlarda çıkıp duruyor bütün firmalar için. biz haftaya 1mayısla beraber 5 gün çalışmıyacağız üretim duruyor türkiyenin en çok satan firması böyleyse gerisini siz düşünün 7. aya kadar durumlar böyle 3. çeyrekten sonra hareketlilik başlayacak. kimse pireye kızıp yorgan yakmaya çalışmasın. dün gelen fiyat listesini göstersem şaşarsınız bize %8 den %22 çıktı indirim. ben insigniayı seviyorum opele kızmamız birşeyi değiştirmeyecek. sonradan vah tuh demeyelim
                    2015 leon fr

Yorum

opel sattığı aracı düşünüyor kimsenin biz kullanıcıları düşündüğü yok aracı alana kadar ondan sonra ne haliniz varsa görün diyor opel
                      Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Alıştık artık.opel in ben parami aldim ne halin varsa gor politikasi bu.sizin durumunuz gene iyi ya.tanidik bi servisiniz var bi tanidik bulup hallediyosunuz.biz burda servise gitmeye korkuyoruz.bitek dayak yemedigimiz kaldi serviste.satarken canim cicim sattiktan sonra ne yaparsan yap

Yorum

ben fiyatımı belirledim, 2009 cosmo turbo 31000 km+LPG 57 bin tl, 55 bin tl fiyatın altına kimse yazmasın bence, hele navi, sunroof ya da flexride donanımlardan birine sahip olanlar bence 58 binden aşağı fiyat yazmasın. benim gözümde 2009'lar bile her türlü 55 bin tl'den fazla, bence herkes böyle versin. Hatta editionlar bile 50 binin altına düşmemeli.

Yorum

Arkadaşlar söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız. Yanlız ben Opel firmasının bizim düşüncelerimize çok saygı duyduğunu düşünmüyorum. Günümüz pazarlama yönetimlerinde satış sonrası sürecin son derece önemli olduğu ve elindeki müşteriyi memnun ederek rakip firmaya kaptırmamak için gerekli çalışmaları yapmak gerektiğini ne yazık ki Opel anlamıyor. 20 yıl önceki pazarlama teknikleri ile devam ediyor. ( Fiyatı düşür ürün satışını arttır) Bu açıdan bakınca İnsignia'nın ürün konumlandırmasının da son derece yanlış yapıldığını görüyoruz. Çünkü fiyat üzerinde indirim yapılarak satış arttırma düşüncesi Opel'in en son İnsignia üzerinde denemesi ( hatta hiç denememesi gerek) gereken bir yol. Sonuç olarak artık bakkalların bile yapmadığı fiyat üzerinden rekabet Opel'in ana stratejisi olmuş durumda. Böyle yönetilen bir şirketten de fiyat istikrarı beklemek haksızlık olur.

Ben aracımı satmayı düşünmüyorum. Sonuna kadar bineceğim en dip yaptığı noktada da satar, yeni bir araç alırım. ( Bu kafa ile giderlerse hayatta Opel almam)
                            Bu konuda bir faydası olacaksa yüksek bir fiyat ile ilan veririm. O da size destek olmak için.
                            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Arkadaslar biraz bekledim cunku girisimin etkinligi iin ulasabildigim dostlarin ve ozellike de bu konuyu kaale alan dostlarin birlikte hareketini bekledim ve sizlerle de paylasmak isterim. Cunku bence bu sitede bazi seyler net konusulmali ve herkesin gorusune saygi gosterilmeli. Soylemek istedim bugun opel Turkiyeyi rahatsiz oldugumuz bu durumla ilgili bilgilendirmeye basladik.Ulasabildigim bazi arkadaslarin yardimi ile kurumsal kimligimiz olan team sayfasinin adini vermeden ( çunku ben hala bazi arkadaslarin bu fiyat indirmindn rahatsiz olmadiklarini veya dikkate almadiklarini hatta opel Turkiyenin yaninda yer alabilecklerini dusundugum icin) girisimleri baslattik. Bi konuda ayni dusunce de olan herkes bu girisime destek olabilir.sikayetlerimizi hem buyuk yetkili servislere hem de opel Turkiyeye ulastirdik. Bu zamana kadr hep yanlarinda olduk hatta hep onlara destek verdik. ancak su an magduruz ve uzgunuz bu nedenle elestirmek zorundayiz. Bu konuda ben de varim diyenler Opel Turkiye İzmir Torbaliyi arayabilir. Ha bu konuda da ozellikle vurgulamak isterim hicbir sekilde team adini kullanmadik. Biliyoruz ki yonetim zaten team adina degerlendirme yapar ve kendince bir durum belirler. Ben ve birkac arkadasim sahsi oarak girisimleri baslattik. Ha etkili olur ha olmaz ..bu bizi cok ilgilendirmiyor. Ancak biz tepki vermedikce elestirmedikce hatta elestirenleri yerdikce elimizdeki degerleri de kaybediyoruz. İsteyen bu girisimlere katilabilir. Bazi yekili serisler de bize hak verselerde yapabilecekleri hicbirsey olmadigini vurguluyorlar bazilari da bekleyin yine artar diyorlar. Ama sonucta bu dalgalanma cebimizden helal olan paralarin alinmasina neden oluyor. Ben ve birkac dostum buna dayanamadik elestirilerimizi ilettik. Gerisi sizlerin ozgur iradesine kalmis.saygilar sevgiler

Yorum

Bayilerin bekleyin fiyat artar demeleri çok önemli değil. Çünkü siz aracın fiyatına dip yaptırırsanız artık diğer insanlar tarafından hep fiyat öyle algılanıyor. Zaten 2. elde araçlarımızın değerini bulmamasını hep bu yüzden. Bir ay sonra fiyatı 76 bin yapsalar, biz de 2. ele 65 bin istesek alıcılar diyecek ki " arkadaşım bir ay önce 66 bine sıfırını aldı".... Ondan sonra anlat dur adamlara kardeşim öyle değil de böyle diye angry
                                İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

İşleniyor...
                                X