Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia fiyatları tepetaklak düştü...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: insignia fiyatları tepetaklak düştü...

2. el piyasasınıda etkileyen faktörler çok ..;
    -kullanıcılar
    -servislerin ve satıcıların tutumu
    -galericiler
    -toplumun alışkınlıkları
    vs vs bu sebepler 2. el piyasasını belirler (benden iyi biliyorsunuz)
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Ayrica dune gore benim aracimin fiyati 10000 lirayayakin dusmusse bu nasil zarar degildir??????
      Satışta 10.000 tl aşağıya çekilen araç yok bu satış politikası bana verdiğiniz donelerde mesaj atan 6 arkadaşın araçlarında fiyat olarak düşüş yok.. liste fiyatıyla bkampanyalı fiyat arasında var.. senin dediğin 10.000 tl lik fark burada ama alınan araçlarda böyle bir fark yok.. iyi araştırın
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

Sufyan hocam demek ki sunu diyorsun indirim yapildmadan once araclarimizin ikinvi eli ile simdiki ayni. Bi bana garip geldi. Galericiker direkt insignia fiyatlarini bayiden aliyor. Ben bigun cismoya 62000 giyat aldim. Ben benim arabayi kaca satayim soyler misin hocam

Yorum

Yani galeri fiyatlari degismedi oyle mi hocam? Yani bunu olabilmesi imkansiz yani bu tez bence kesinlikle dogru degil

Yorum

Su an opiste64500 e cosmo arac var ikinci elde . Adam bu arabaya geldiginde sifiri ne diye sordugunda 62000 derse hangi sahsi muhterm 64500 luk araci alir bir soylermisin hocam?

Yorum

Bi yuzden yapilan bu degerlendirme reeli yansitmamaktadir. Uzgunum hocam ama bu bir realite

Yorum

Utku sen aracını kaça almıştın?

Yorum

1. İnsignia 1.4 t edit. eleg. 18 jant 58.750 alan arkadaş şimdi aynı aracı alsa 59 750alır
                  2.2010 cosmo 1.6 t 62.000 tl ye alan arkadaş ise şimdi alsa 63.200 tl alır
                  3.2011 cosmo flexi 63.750 alan şimdi 65.500 e alır
                  4.2012 1.4 edi eleg. soonruflu 60.200 alan şimdi alsa 61.170 tl alır
                  5.2010 cosmo dvd 800 +19 inç. 160 hp 86.000 tl alan şimdi alsa 98,700 tl alır
                  6.2011 1.6 18 jant edit. eleg. 180 hp 56.250 alan 61 350 tl şimdi alır...
                  araştırmalarım bunlar .. delilim var sundum deliliniz varsa sunun saygılarımla arkadaşlarım

[center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                    Arkadaşlar yaptığım araştırmalara göre (bana verdiğiniz donelerde ) fiyatı düşen araç YOKTUR... bu duruma anlam veremedim? Opele sunacak bir donem olmadığı için .. buradaki serzenişlerin haksız olduğu kanaatine varmış bulunmaktayım ... İlgilenen arkadaşların bilgisine sunulur..........!!!!!!!!!!!
                    Abi ben zaten yazmıştım
                    2010 Aralık 2011 model 51300,-

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Sufyan hocam tesekkurler ama ben soruma yanit alamadim. Yani insanlar ikinci el cosmoyu mi yokssa birinci eli mi tercih edecek?????????????? Sanirim kimse ikinci elde bir gun once 64000 civari ederken sarilma sansi olan ikinci el cosmoyu sifiri 62500 iken almaz sanirim. Ha tersini dusunen var ise hatalisin diyen var ise yazsin ben de haklisiniz diyeyim. Yani matematik ortada . Sizin hesabiniz arabanin alinis tarihiyle kiyaslama benim ki bir hafta oncesiyle. Yani bir hafta once bu arabadan dokayi 5000 lira en az cebimde iken su an degil. Bundan daha basitbor hesaplama var mi?ona bakarsaniz arabalarin fiyatlarinin artmasinin bize sagladigi avantaj bizim kar marjimiz degil mi? Anlamis degilim. Su an 2 ceker captiva 90000 litadan geliyor yani ikinci ek caprivayi bulent hocam hem de 4 cekeri bunu dikkate alnadan mi satacak? Yani kar etmeyecek mi? Ekonomi de kardan zararlar zarar olarak gozuknuyor mu? Bana ne arabanin ilk alis fiyatindan. Ben opelim bana 2 gunde yasattigi zarara bakiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Sufyan hocam tesekkurler ama ben soruma yanit alamadim. Yani insanlar ikinci el cosmoyu mi yokssa birinci eli mi tercih edecek?????????????? Sanirim kimse ikinci elde bir gun once 64000 civari ederken sarilma sansi olan ikinci el cosmoyu sifiri 62500 iken almaz sanirim. Ha tersini dusunen var ise hatalisin diyen var ise yazsin ben de haklisiniz diyeyim. Yani matematik ortada . Sizin hesabiniz arabanin alinis tarihiyle kiyaslama benim ki bir hafta oncesiyle. Yani bir hafta once bu arabadan dokayi 5000 lira en az cebimde iken su an degil. Bundan daha basitbor hesaplama var mi?ona bakarsaniz arabalarin fiyatlarinin artmasinin bize sagladigi avantaj bizim kar marjimiz degil mi? Anlamis degilim. Su an 2 ceker captiva 90000 litadan geliyor yani ikinci ek caprivayi bulent hocam hem de 4 cekeri bunu dikkate alnadan mi satacak? Yani kar etmeyecek mi? Ekonomi de kardan zararlar zarar olarak gozuknuyor mu? Bana ne arabanin ilk alis fiyatindan. Ben opelim bana 2 gunde yasattigi zarara bakiyorum
                        aracını kaça aldın Utkucum.. 2 . eli ortalama kaç kuruş? aradaki fark nedir. diğer firma araçlarına göre uçurum çok mu?.. bu konu nereden başladı nereye çekiyorsun? (0 fiyatları aşırı düştü 2 ci elimiz geberdi konu bundan açıldı.. bende bu konuya binaen öyle aman aman bir fark yok hatta bazı araçlarda ufakta olsa artış demiştim sen konuyu başka tarafa çekiyorsun .. peki onada cevap veriyorum... aracımın değeri liste fiyatı 2012 114.000 üzeri tavsiye edilen fiyatı 94.000 tl ekstra paketlerin toplam 15.000 tl etti 110.000 tl kendi aracımı alırımşimdiki fiyatla.. 85.000 tl ye almıştım 110.000 üzerinden %25 civarı kaybım olur.. 2 el piyasam böyle bütün firmalarda da böyle (çakallık edip.. fiyatı 5 para etmez araçlara yok sıra var vsvs diyip piyasasını canlı tutanlar için farklı o zaman ne istiyorsun araçmı canlı paramı?). Aracıma 100.000 tl normalımı 2 ci eli?
                        Gelelim 64.000 tl isteyen arkadaşa.. dilin kemiği yok utkucum sende aracına 85 iste

[center]

Yorum

Bu konu benim icin bitmistir. Bana kimse iki gun oncesine gore kardasiniz gibi ucan kusun dahi gulecegi bir seyi inandiramaz. Yani bi konu artik resmen opel Turkiyeyi savunma asamasina gelmİstir ki yeri geldiginde bunu en layikiyla yapmis biri olarak bi konuda yapamayacagim. Bundan sonra da yorum yazmayacagim. Son olarak Sufyan hocam senin arabandaki zarar bizimki ile kiyaslanmaz hatta yok bu nedenle yaptigin kiyaslamalari aldigin zamanla yapiyorsun. Ancak biz de hesap boyle yapilmiyor yani dun cenimdeki para neydi simdi ne diye yapiliyor. Dogrudu da bu. Ama anlamak istenmiyorum ve istenmiyoruz. Bu arada o aranin iki once o fiyata talibi vardi su an yok sufyan hocam yani bunun dil kemigi ile hic alakasi yok.Saygilar sevgiler

Yorum

Bu konuyu artık burda tartışmanın bir anlamı yok herkesin kendine göre bir hesabı var. Opel Türkiye'nin bu konudaki tutumu yanlıştır. Her ilde ve bayide farklı fiyatlara araç satılıyor ve bunun önüne geçilemiyor ne yazıkki..

Yorum

Bu konuya bişey daha eklemek istiyorum Opel Türkiye ekonomik şartlar nedeniyle fiyatta indirim yaptığını iddia ediyor.Peki Aksesuar ve yedek parçada neden indirime gitmiyor onları yokmu satıyor. Aracı aldığımızdan beri opc bodykit yapmak istiyor bir çok arkadaş ama 10.000 leri geçen rakamlar yüzünden yapamıyor. Bu husustada indirim yapsınlar o zaman.

Yorum

1.6 180liklerin deger kaybini bi tek kullanicalar bilir

Yorum

İşleniyor...
                                X