Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kapı çıtası var mıdır ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kapı çıtası var mıdır ?

Herkese selam,

park halindeki araçların kapılarina hunharca taaruzda bulunarak kapılarını çarpan sürücülere tedbir olarak kapı çıtasından başka bir çözüm gelmiyor aklıma.Aracın estetiğini bozmadan uygulanablecek bir çözüm olabilir mi? yedek parça ile görüştüm ama onlarin böyle bir çözümü yok
    1.4 140 hp

Ynt: Kapı çıtası var mıdır ?

ORjinal bir çözüm maalesef yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tolgabato
      Herkese selam,

park halindeki araçların kapılarina hunharca taaruzda bulunarak kapılarını çarpan sürücülere tedbir olarak kapı çıtasından başka bir çözüm gelmiyor aklıma.Aracın estetiğini bozmadan uygulanablecek bir çözüm olabilir mi? yedek parça ile görüştüm ama onlarin böyle bir çözümü yok
      şeffaf bir yapışkanlı plastik var bazı araçlarda orginal kaputa koyuyorlar onu önerebilirim

Yorum

Yorum

bu soruna sadece çözümü Ford buldu , yeni araçlarda çıkmaya başlicak , ondan sonra yakın zamanda tüm araçlarda aynı uygulama yapılır mutlaka, ama şu anda bu işe mevcut bir çare ancak kendi şahsi çözümlemelerinizle olur..
          www.facebook.com/mstfkls

Yorum

en azından boyayı korursunuz ama çok sert çarpmaya karşı henüz yapacak birşey yok

Yorum

Bir çözüm var.
              http://www.tesa.com/consumer/auto/protection

Tesa şeffaf koruyucu filmler var. Kendiniz rahatlıkla uygulayabiliyorsunuz. İster kapi kenarlarına ister bagaj eşiklerine ( SuV laf için). Cesitlik büyüklükte olan bu bantlar şeffaf ve aracınızı koruyor.
              BAHAUS larda gördüm. Fiyatları biraz pahalı.

http://www.tesa.com/consumer/auto/sc...725,flash.html
              2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

İşleniyor...
              X