Aracin sag tarafta marsipiyelde 2 karis uzungulunda ince bir gocuk olustu .boyatma duzeltme islemi nasil oluyor ? Kisa surede halledilir birseymi Birde maliyet ne olur acaba
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
marspiyel duzeltmek?
Collapse
X
-
Ynt: marspiyel duzeltmek?
İkitelli Auto King'de hallediyorlar. Ben Kaskomun küçük tamir kapsamında gitmiştim. 1 ay sonraya randevu vermişlerdi. 1 gün araç orda kalıyor. İşçilikleri çok iyi. Kendi cebinden para vereceksen kısa zamanda hallederler. Sanırım rakam 200 tl civarı olur. Ama yinede son soz AutoKing'in.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72İkitelli Auto King'de hallediyorlar. Ben Kaskomun küçük tamir kapsamında gitmiştim. 1 ay sonraya randevu vermişlerdi. 1 gün araç orda kalıyor. İşçilikleri çok iyi. Kendi cebinden para vereceksen kısa zamanda hallederler. Sanırım rakam 200 tl civarı olur. Ama yinede son soz AutoKing'in.
Orjinal yazı sahibi: FacomXgecmis olsun
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72İkitelli Auto King'de hallediyorlar. Ben Kaskomun küçük tamir kapsamında gitmiştim. 1 ay sonraya randevu vermişlerdi. 1 gün araç orda kalıyor. İşçilikleri çok iyi. Kendi cebinden para vereceksen kısa zamanda hallederler. Sanırım rakam 200 tl civarı olur. Ama yinede son soz AutoKing'in.
gökhan abi bizim marşpiyerler pütür boyalı olduğu bu işlemi yapmaya pek yanaşmıyorlar, benim marşpiyerdede ufacık bi ezilme vardı, maslak auotkinge gittim ama yapmak istemediler, orjınal olmaz dediler, bende bırak öle elletmedim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dragon_10en kısa zamanda düzelir inş geçmiş olsunOrjinal yazı sahibi: smg05Geçmiş olsun kısa sürede düzelir çok büyük bir işlem gerektirmiyor.2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
Sol on kapı marspiyelinde bayaga derin bir ezik olmuştu. İkitelli Auto King'e götürdüm ve çok iyi yaptılar. Ben bile aracın altına eğilip baktım farkı anliyamiyorum. Yaklaşık 1.5 sene oldu.
Bu yüzden Hasan sende ikitelli Auto King'e götürmeni tavsiye ederim.
Kaskomun konusuna gelince. O zaman Kaskom Anadolu idi. Bu tür hasarları kaskonuzda mini onarım paketi varsa yılda bir kez bedava yaptırıyorsunuz. Kaskonuzu inceleyin. Hatta marspiyel dısında ufak tefek bir kaç yerinde yaptırmıştım.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Emre geçmiş olsun, Gökhan dediği gibi auto king halleder, kaskon bozulmadan hallettirebilmen için mini onarım klozu olması lazım, eğer varsa ücretsiz ve kaskon bozulmadan hallettirirsin. İkitelli auto kingde Cenk var gittiğinde onu bul benim selamımı söyle o halleder yardımcı olur, yanına gittiğinde benide arayabilirsin.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenkEmre geçmiş olsun takma kafana.. Nazarlığı olsun ..Orjinal yazı sahibi: mstfklsfotoğrafını çekip eklerseniz yardım etme şansımız daha yüksek olur..Orjinal yazı sahibi: turquaz72Sol on kapı marspiyelinde bayaga derin bir ezik olmuştu. İkitelli Auto King'e götürdüm ve çok iyi yaptılar. Ben bile aracın altına eğilip baktım farkı anliyamiyorum. Yaklaşık 1.5 sene oldu.
Bu yüzden Hasan sende ikitelli Auto King'e götürmeni tavsiye ederim.
Kaskomun konusuna gelince. O zaman Kaskom Anadolu idi. Bu tür hasarları kaskonuzda mini onarım paketi varsa yılda bir kez bedava yaptırıyorsunuz. Kaskonuzu inceleyin. Hatta marspiyel dısında ufak tefek bir kaç yerinde yaptırmıştım.2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NEŞTEREmre geçmiş olsun, Gökhan dediği gibi auto king halleder, kaskon bozulmadan hallettirebilmen için mini onarım klozu olması lazım, eğer varsa ücretsiz ve kaskon bozulmadan hallettirirsin. İkitelli auto kingde Cenk var gittiğinde onu bul benim selamımı söyle o halleder yardımcı olur, yanına gittiğinde benide arayabilirsin.2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emre2929Orjinal yazı sahibi: NEŞTEREmre geçmiş olsun, Gökhan dediği gibi auto king halleder, kaskon bozulmadan hallettirebilmen için mini onarım klozu olması lazım, eğer varsa ücretsiz ve kaskon bozulmadan hallettirirsin. İkitelli auto kingde Cenk var gittiğinde onu bul benim selamımı söyle o halleder yardımcı olur, yanına gittiğinde benide arayabilirsin.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
Yorum