Ynt: Babamın Arabasına Mercekli far taktıramıyorum
far bu şekildeyse araç kesinlikle Cosmo değil. (bu arada o fotoğrafı ben çekmiştim )
araç Cosmo değilse motoru da 160hp değildir.
önceki mesajda yazdığın özellikler zaten her araçta standart. bence arabanız 130'luk Edition. ön konsolun fotoğrafını çekersen onu da görebiliriz. yada ruhsatta zaten yazar aracın donanımı. ruhsata bakmışken kw cinsinden gücüne de bakarsın.
bilmiyorum ama istanbul-kocaeli yolunda 235-240 km ye zorlanmadan çıkmıştık trafiğin artması yüzünden yavaşlamak zorunda kalmıştık 130bg olsa bu kadar çıkabileceğini sanmıyorum
Arkadaslar bildigim kadarıyla 160hp lik araçta edition elegance seçeneği mevcut , sadece cosmo olarak gelmiyor azda olsada edition elegance ta bulunabiliyor
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
Arkadaslar bildigim kadarıyla 160hp lik araçta edition elegance seçeneği mevcut , sadece cosmo olarak gelmiyor azda olsada edition elegance ta bulunabiliyor
aracı krediyle aldı nakit fiyatı galiba 88.000 lira araç saat 8 gibi gelicek ruhsatı bu akşam gösteremeyebilirim fakat aracın iç dış ve CDTI yazısının hangi farlerin siyah hangilerinin beyaz olduğunu büyük ihtimalle gösterebilicem bende tereddüte düştmü çünkü ruhsatı bende görmedim ama babamın şaka yapacağını sanmıyorum gayet ciddi ve disiplinli bi adam butür şeylerden şaka yapmaz müsait bi zamanda ruhsatıda göstericem inşallah ilginiz için çok teşekkür ederim belkide bilmediğim birçok şeyi öğrendim sayenizde
Ahh şu babalar yokmuu ) Habersiz iş yapılması en sevmediğim şey, araştırmadan alınıyo bu araçlar sonrada bizim içimizde kalıyo ) Keşke şöyle olsaydı böyle olsaydı
kesinlikle sana katılıyorum ben isterdim 220HP ama 160 da güzel diyodum bide 130 sa ne yaparım bilmem akşam gelsinde bi babam sizide haberdar ederim çok sağ olun ilgilendiğiniz için
Orjinal yazı sahibi: tolgakaraca96
kesinlikle sana katılıyorum ben isterdim 220HP ama 160 da güzel diyodum bide 130 sa ne yaparım bilmem akşam gelsinde bi babam sizide haberdar ederim çok sağ olun ilgilendiğiniz için
O zaman annenin sorduğu soru devreye giriyor. Napcan 220 Hp ile ralli mi
Zaten 220 HPler artık sadece otomatikle geliyor ve Otomatiklerin gücü yola aktarımı pek iyi değil.
Düz vites olup da 220 Hp tadından yenmez, yenemez
220+88 HP Remap , Etti sana 308 Hp , Egzoz - Hava filtresi - SprintBooster birde OPC line , Öff be ne makina olur o öyle haha Rahat 330 HPsi olurdu
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum