dün ankaraya misfair gelen kuzenimle ankara sokaklarında turlarken kendisin arabasının daha atak olduğunu söyleyince hemen çektim çevre yoluna ,verdim anahtarları kuzene...dün aşırı fırtına var arabaya doğru. hafif meyil var yolda. bizimkisi kalkışı yaptı. 1-2-3-4-5 derken ibreye baktı hemen 180km olmuş.. devam etti anında 200-210 -220...inanamadı..dışarda fırtına...toz bulutu... yaa bunası bir makina dedi. benim bmw(2008 177 hp 320 d) bu rüzgarrda bırak hızlanmayı uçar uçar ,savrulur ,arabayı tutamam dedi. seninkinde 220 km de sarsıntı yok aşırı rüzgara rağmen ve bu nasıl bir hızlanmadır anlayamadım dedi ... çok haklıymışsın dedi ve iddayı kaybetti..ayrıca arabanın insanı saran kokpitine hayran kaldı.araba yapışıyor yola dedi ve en ilgincide bi turbo dizelllere çıktığı zaman hemen bakacağım dedi...bizim arabaların 2 katı fiyat var arabada ama bomboş arabalar bmw ler. cruıse bile yok.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BMW 3.20 D KULLANICISININ İNSİGNİA YORUMU
Collapse
X
-
BMW 3.20 D KULLANICISININ İNSİGNİA YORUMU
180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
www.zaferboyraz.comEtiketler: Hiçbiri
-
Ynt: BMW 3.20 D KULLANICISININ İNSİGNİA YORUMU
Orjinal yazı sahibi: drzbdün ankaraya misfair gelen kuzenimle ankara sokaklarında turlarken kendisin arabasının daha atak olduğunu söyleyince hemen çektim çevre yoluna ,verdim anahtarları kuzene...dün aşırı fırtına var arabaya doğru. hafif meyil var yolda. bizimkisi kalkışı yaptı. 1-2-3-4-5 derken ibreye baktı hemen 180km olmuş.. devam etti anında 200-210 -220...inanamadı..dışarda fırtına...toz bulutu... yaa bunası bir makina dedi. benim bmw(2008 177 hp 320 d) bu rüzgarrda bırak hızlanmayı uçar uçar ,savrulur ,arabayı tutamam dedi. seninkinde 220 km de sarsıntı yok aşırı rüzgara rağmen ve bu nasıl bir hızlanmadır anlayamadım dedi ... çok haklıymışsın dedi ve iddayı kaybetti..ayrıca arabanın insanı saran kokpitine hayran kaldı.araba yapışıyor yola dedi ve en ilgincide bi turbo dizelllere çıktığı zaman hemen bakacağım dedi...bizim arabaların 2 katı fiyat var arabada ama bomboş arabalar bmw ler. cruıse bile yok.
Arkadaslar BmW 184 ho dizel ve 8 vitesi bir onceki kasada kullandi mi?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: drzbdün ankaraya misfair gelen kuzenimle ankara sokaklarında turlarken kendisin arabasının daha atak olduğunu söyleyince hemen çektim çevre yoluna ,verdim anahtarları kuzene...dün aşırı fırtına var arabaya doğru. hafif meyil var yolda. bizimkisi kalkışı yaptı. 1-2-3-4-5 derken ibreye baktı hemen 180km olmuş.. devam etti anında 200-210 -220...inanamadı..dışarda fırtına...toz bulutu... yaa bunası bir makina dedi. benim bmw(2008 177 hp 320 d) bu rüzgarrda bırak hızlanmayı uçar uçar ,savrulur ,arabayı tutamam dedi. seninkinde 220 km de sarsıntı yok aşırı rüzgara rağmen ve bu nasıl bir hızlanmadır anlayamadım dedi ... çok haklıymışsın dedi ve iddayı kaybetti..ayrıca arabanın insanı saran kokpitine hayran kaldı.araba yapışıyor yola dedi ve en ilgincide bi turbo dizelllere çıktığı zaman hemen bakacağım dedi...bizim arabaların 2 katı fiyat var arabada ama bomboş arabalar bmw ler. cruıse bile yok.
2008 2011 arası 184 hp
vitesleri tam bilmiyorum
Yorum
-
2009 model 320d yok, 318d olarak geldi ve 143 hp.. 2010 ve üstü 320d 184 hp, 2008 ve öncekiler 177 hp*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
ONATCIĞIM GERÇEKTEN BÜYÜK ÇILGINLIK YAPTIK. BENDE BİZE DOĞRU ESEN O RÜZGARDA O KDAR HIZLANAMAZ ZANNEDİYORDUM FKAT YAPTI BİZİMKİSİS YAPACAĞINI.
İDDİA YEMEKTİ. AKŞAMA YEMEĞİNİ ULUDAĞ KEBAP ÇAYYOLUNDA YEDİK.. haha180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
www.zaferboyraz.com
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: drzbdün ankaraya misfair gelen kuzenimle ankara sokaklarında turlarken kendisin arabasının daha atak olduğunu söyleyince hemen çektim çevre yoluna ,verdim anahtarları kuzene...dün aşırı fırtına var arabaya doğru. hafif meyil var yolda. bizimkisi kalkışı yaptı. 1-2-3-4-5 derken ibreye baktı hemen 180km olmuş.. devam etti anında 200-210 -220...inanamadı..dışarda fırtına...toz bulutu... yaa bunası bir makina dedi. benim bmw(2008 177 hp 320 d) bu rüzgarrda bırak hızlanmayı uçar uçar ,savrulur ,arabayı tutamam dedi. seninkinde 220 km de sarsıntı yok aşırı rüzgara rağmen ve bu nasıl bir hızlanmadır anlayamadım dedi ... çok haklıymışsın dedi ve iddayı kaybetti..ayrıca arabanın insanı saran kokpitine hayran kaldı.araba yapışıyor yola dedi ve en ilgincide bi turbo dizelllere çıktığı zaman hemen bakacağım dedi...bizim arabaların 2 katı fiyat var arabada ama bomboş arabalar bmw ler. cruıse bile yok.
Arkadaslar BmW 184 ho dizel ve 8 vitesi bir onceki kasada kullandi mi?'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FixxOrjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: drzbdün ankaraya misfair gelen kuzenimle ankara sokaklarında turlarken kendisin arabasının daha atak olduğunu söyleyince hemen çektim çevre yoluna ,verdim anahtarları kuzene...dün aşırı fırtına var arabaya doğru. hafif meyil var yolda. bizimkisi kalkışı yaptı. 1-2-3-4-5 derken ibreye baktı hemen 180km olmuş.. devam etti anında 200-210 -220...inanamadı..dışarda fırtına...toz bulutu... yaa bunası bir makina dedi. benim bmw(2008 177 hp 320 d) bu rüzgarrda bırak hızlanmayı uçar uçar ,savrulur ,arabayı tutamam dedi. seninkinde 220 km de sarsıntı yok aşırı rüzgara rağmen ve bu nasıl bir hızlanmadır anlayamadım dedi ... çok haklıymışsın dedi ve iddayı kaybetti..ayrıca arabanın insanı saran kokpitine hayran kaldı.araba yapışıyor yola dedi ve en ilgincide bi turbo dizelllere çıktığı zaman hemen bakacağım dedi...bizim arabaların 2 katı fiyat var arabada ama bomboş arabalar bmw ler. cruıse bile yok.
Yorum
-
Bu aksam konya yolundan. Golbasi istikametine dogru cikan yolda yaklasik 1 km dik yokusta 320 d li bir genclebiraz muhabbet yasadik. aracin torkunu merak ettim cunku cok iyi bir hizlanmasi vardi hem de yokus yukari ancak su var kara sahin nerdeyse bu torkdaki bir aracla dip dibe gitti .Arac sanirim 2011 idi ....baya ciddi bir zorlama sonunda farkli istikametlere ayrildik...Ben kara sahinin yokus yukari 520 d ile rekabetci olabilecegini biliyordum denemistim de ancak 320 d ile bu kadar rekabetci olabilecegini dusunmemistim. Tekrar bir masallah dedim? allah arabalarimiza ve bizlere zeval vermesin. Bir kere daha veilen parayi bu kadar hak eden bir arac olmadigini anladim....
Yorum
Yorum