Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BMW 5.20 D mi? yoksa Mercedes E 250 series mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BMW 5.20 D mi? yoksa Mercedes E 250 series mi?

Ben O parayı verecek olsam ne mercedese ne de bmw ye veririm gider yeni Audi A6 alırım örnek olarakta link uzay mekiği gibi araç ve audinin rahatlığı hiçbirinde yok malesef bence Bir fikir... Saygılar...http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...promotion_topl

Orjinal yazı sahibi: deniz
    bence çok zor bir soru? ancak birisi dizel diğer benzinli. bakalım bizim forum ne diyecek.
    '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
    '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Mercedes her zaman açık ara öndedir, araçlarında kullandığı teknolojiyi her zaman rakipleri geriden izlemiştir, ayrıca Mercedes'ın seri gamını bi inceleyin BMW de o serilere karşılık aracı dahı yoktur, Üzgünüm Yıldız her yerde KRALDIR.

Orjinal yazı sahibi: Onat89
      şaka mı bu mercedesin yıldız öldü premiumlarda Bmw açık ara lider ha tamam güzeldir hoştur ama
      çağın gerisinde yenilik yok araçta gelişmeleri takip ediyor geliştiren olamıyor...
      kısacası adını satıyor

ayrıca liste fiyatına göre E250 CGI 183.500 tl premium olanı 200.900tl
      520d 183.851 tl
      525d 200.58 tl

bence alın bi 525d bakın keyfinize ister spor kullanıp E350 yi tokatlayın ister keyif alıp 6 lt dizel yakın hemde xdrive ile
      donanım olarakta 20 daha verirseniz msport ile donanım olarak yeterince tatmin olursunuz. sonuçta e seriside donanımlı olarak 200.000
      bmw de 220.000

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

Bu daha once de konusulmustu sanirim
        520d su an segmenti. Value to money en yuksek araci
        Ve benim de tercihim
        Ama 518 i beklemekte fayda var diyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Shark
          Mercedes her zaman açık ara öndedir, araçlarında kullandığı teknolojiyi her zaman rakipleri geriden izlemiştir, ayrıca Mercedes'ın seri gamını bi inceleyin BMW de o serilere karşılık aracı dahı yoktur, Üzgünüm Yıldız her yerde KRALDIR.

şaka mı bu mercedesin yıldız öldü premiumlarda Bmw açık ara lider ha tamam güzeldir hoştur ama
          çağın gerisinde yenilik yok araçta gelişmeleri takip ediyor geliştiren olamıyor...
          kısacası adını satıyor

520d 183.851 tl
          525d 200.58 tl

bence alın bi 525d bakın keyfinize ister spor kullanıp E350 yi tokatlayın ister keyif alıp 6 lt dizel yakın hemde xdrive ile
          donanım olarakta 20 daha verirseniz msport ile donanım olarak yeterince tatmin olursunuz. sonuçta e seriside donanımlı olarak 200.000
          bmw de 220.000
          iş nekadar çeşit araç ürettiğinle alakalı değil sonuçta hepsi üretilen belirli platformlar üzerine oturtulmuş araçlar önemli olan sizin o görmediğiniz alt yapı ki bmw orada her türlü üstün mercedes şuana kadar olan adını sürdürmekte gerisi fason her neyse zaten biz nekadar konuşsakta deniz abi gidip gönlünden geçeni alacak
          sonuçta insan kolay değişmez yine içinden geçen neyse onu alır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
            Bu daha once de konusulmustu sanirim
            520d su an segmenti. Value to money en yuksek araci
            Ve benim de tercihim
            Ama 518 i beklemekte fayda var diyorum
            528i ?

Yorum

5.20d şu anda mercedes e class'tan iyi durumda bana sorarsanız. Dizel motor konusunda bmw aldı yürüyor. aktarma desen 8 ileri zf felan. iyi makina yani
              (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Onat 528i can can
                Bizim 1.6 turbodan sonra alinacak tek makina lakin tahminim su an dolusu 250 TL civaridir
                518i dolusu 150 olur tahminim

Yorum

Onat 528i can can
                  Bizim 1.6 turbodan sonra alinacak tek makina lakin tahminim su an dolusu 250 TL civaridir
                  abi benim bildiğim 518i 2000cc atmosferik yerine yine atmosferik 2000cc 520i turbolu bi araç geldi 184 hp 270nm 0-100:8s olan( ve bu tork SADECE 1250 devirde aktif)

Yorum

Onat 528i can can
                    abi benim bildiğim 518i 2000cc atmosferik yerine yine atmosferik 2000cc 520i turbolu bi araç geldi 184 hp 270nm 0-100:8s olan( ve bu tork SADECE 1250 devirde aktif)
                    Yok yok bu motor daha henuz gamda mevcut degil
                    Benim beklentim 1.6 turbo 170 hp lik 118i motorunu once 3 sonra da 5 serisine koymalari
                    Mercedes C de var 1.6 turbo yeni E serisinde de olacak emisyon ortalamasi icin

Senin 2.0 lt dusuk basincli benzinli turbo yeni 320i olarak adlandirildi ve ciplak fiayti 108 civarinda

Yorum

kısacası adını satıyor

520d 183.851 tl
                      525d 200.58 tl

bmw de 220.000
                      onat 3.0 dizel motorlarda audi bmw-mercedese göre daha düşük 0*100 e sahip. audi daha atak görünüyor. şanzumandan mı kaynaklanıyor sence?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okkes
                        onat 3.0 dizel motorlarda audi bmw-mercedese göre daha düşük 0*100 e sahip. audi daha atak görünüyor. şanzumandan mı kaynaklanıyor sence?
                        abi yanlışın olmasın durum ortada : bmw 3 litre iki motoru var biri 245 diyeri 313hp

BMW: 530d: 245hp 6.3s
                        535d: 313hp 5.5s (xdrive)

MB: E350: 265hp 6.2s
                        E350: 265hp 6.7s (4matic)

AUDI: A63.0tdi: 245hp 6.1s
                        A63.0tdi: 313hp 5.1s (biturbo)

burada durum açık ortada eğer xdrive olmasa audi ve bmw gerçekten farkını ortaya koyuyor
                        audinin atak durma sebebi krank kolu ve biyel oranını olması gereken 1/4 oranından biraz daha büyük yapması
                        araç daha çok devir çevirme eğilimde bmw nin benzer m550d(3lt 380hp) modeli gibi

Yorum

onat senin verdiğin tabloda audiyi bmw ile kıyaslarsak 245hpli motorlarında audi az da olsa daha atak. ben de bunu demek istemiştim zaten. bmw hastası olarak zoruma gitti ))
                          dediğin gibi mercedes ikisinden de geride.

Yorum

onat senin verdiğin tabloda audiyi bmw ile kıyaslarsak 245hpli motorlarında audi az da olsa daha atak. ben de bunu demek istemiştim zaten. bmw hastası olarak zoruma gitti ))
                            abi şimdi biri diğerinden 0.2s daha hızlı oda 2 durumdan kaynaklı birisi vw nin S modda 0.008 saniyede vites atması ki bu sürekli kullanılan bir durum değil o halde şanzıman ne kadar dayanır.(+ konfor yok tak diye geçecek o serilikte) bmw de bu süre 0.019 saniye 8 ileri zf ile.
                            2. neden dediğim gibi audi , bmw nin m550d de kullandığı devir çevirme isteği olan sıkıştırma oranı azaltılmış ve krank( kuvvet kolu uzunluğu) ile biyel uzunluğu arası oran normal motorlarda 1/4 oranındadır. bu oran büyüdükçe araç daha çok tork alma eğilimine girer ver motor devir çevirme isteği artar. buda hızlanmada artı sağlar. ama motorun titreşimi(motordan gelen sesin nedeni) artar çünkü krankın dönmesinde ikincil kuvvetler artar. neyse detaya dalmayım motorun devir aralığı ile alakalı audi 4000 4500 arası 245 hp verirken bu bmw de 4000 de 245 hp kesiliyor. ama aynı koşulda çalışan 35d motoru ve m550d de +4000 devirde hp bandı tutuyor

Yorum

abi şimdi biri diğerinden 0.2s daha hızlı oda 2 durumdan kaynaklı birisi vw nin S modda 0.008 saniyede vites atması ki bu sürekli kullanılan bir durum değil o halde şanzıman ne kadar dayanır.(+ konfor yok tak diye geçecek o serilikte) bmw de bu süre 0.019 saniye 8 ileri zf ile.
                              2. neden dediğim gibi audi , bmw nin m550d de kullandığı devir çevirme isteği olan sıkıştırma oranı azaltılmış ve krank( kuvvet kolu uzunluğu) ile biyel uzunluğu arası oran normal motorlarda 1/4 oranındadır. bu oran büyüdükçe araç daha çok tork alma eğilimine girer ver motor devir çevirme isteği artar. buda hızlanmada artı sağlar. ama motorun titreşimi(motordan gelen sesin nedeni) artar çünkü krankın dönmesinde ikincil kuvvetler artar. neyse detaya dalmayım motorun devir aralığı ile alakalı audi 4000 4500 arası 245 hp verirken bu bmw de 4000 de 245 hp kesiliyor. ama aynı koşulda çalışan 35d motoru ve m550d de +4000 devirde hp bandı tutuyor
                              tşkler bilgiler için.

Yorum

İşleniyor...
                              X