bence çok zor bir soru? ancak birisi dizel diğer benzinli. bakalım bizim forum ne diyecek.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BMW 5.20 D mi? yoksa Mercedes E 250 series mi?
Collapse
X
-
Ynt: BMW 5.20 D mi? yoksa Mercedes E 250 series mi?
Deniz abi öncelikle hayırlısı olsun
ben olsam hiç düşünmeden Mercedes E 250 alırdım. BMW iyi güzel tamam ama bir yere kadar. Mercedes başkadır rolleyes hem BMW ile arasında bariz fiyat farkı da var. ben bugün Premium Paket E Serisi için 202 bin fiyat aldım önce, ama son fiyat olarakta 188 bine verebileceklerini söylediler.
araçta ise; ısıtmalı deri koltuklar, arka elektrikli cam perdesi ve arka kapılarda manuel perdeler, panoramik cam tavan, ön koltuk hafıza paketi, ILS akıllı far sistemi, yorgunluk algılayıcısı, keyless go vs vardı. araba ağzına kadar dolu ve 188 bin.
ama BMW öyle değil diye tahmin ediyorum. BMW de herşey küllüğe kadar opsiyon. hal öyle olunca da fiyat farkı açılıyor.
Mercedes diyorum ben..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Kesinlikle Mercedes bence. Ben her iki marka arasinda ucurum oldugu dusuncesindeyim2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: smg05Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55coupe değilse bmw coupe ise mercedes...)
ama ikiside sedan olacaksa mutlaka bmw derim...F30 Sport+
Yorum
-
sevgili Murat Keşke alsam. ama o arabayı almak için daha çok para lazım
ancak bir mühendiz arkadaş da 2011 model mercedes E var. beyaz benzinli. 130.000-TL sana vereyim diyor. açıkçası şeytan al diye dürtüyor. ama öncelikler vbaşka.
insignia .1.4 e benzin yetiştiremiyoruz(her nekadar en ekonomik olsa da) mercedes e nasıl yetişetirecez düşünmek lazım
ama belli de olmaz))
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: denizsevgili Murat Keşke alsam. ama o arabayı almak için daha çok para lazım
ancak bir mühendiz arkadaş da 2011 model mercedes E var. beyaz benzinli. 130.000-TL sana vereyim diyor. açıkçası şeytan al diye dürtüyor. ama öncelikler vbaşka.
insignia .1.4 e benzin yetiştiremiyoruz(her nekadar en ekonomik olsa da) mercedes e nasıl yetişetirecez düşünmek lazım
ama belli de olmaz))
..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Yıldız başkadır, bence Mercedes ile diğer markaların arasında ucurum var, E250 CGI AMG paket çok şık bir araç
ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp
Yorum
-
şaka mı bu mercedesin yıldız öldü premiumlarda Bmw açık ara lider ha tamam güzeldir hoştur ama
çağın gerisinde yenilik yok araçta gelişmeleri takip ediyor geliştiren olamıyor...
kısacası adını satıyor
ayrıca liste fiyatına göre E250 CGI 183.500 tl premium olanı 200.900tl
520d 183.851 tl
525d 200.58 tl
bence alın bi 525d bakın keyfinize ister spor kullanıp E350 yi tokatlayın ister keyif alıp 6 lt dizel yakın hemde xdrive ile
donanım olarakta 20 daha verirseniz msport ile donanım olarak yeterince tatmin olursunuz. sonuçta e seriside donanımlı olarak 200.000
bmw de 220.000
Yorum
Yorum