Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Astra h deneyimim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Astra h deneyimim

Olabilir Yusuf kardes hiçbirimiz Opel de çalışmıyoruz seninkinde sorun çıkmış haklısın hakkını ara Tabiiki ( seninki birazda şansızlık gibi geldi bana sanki dknow) inşallah sorunların kisa zamanda çözülür

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

teşekkür ederim sedat kardeş. belki de benim ki şansızlık. mevcut sorunlarım cözülür ama bu arada benim hevesim kayboldu gitti. bi de yeni sorunlar çıkmasın dileğim bu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceycey
        bir sey yazip kacanlara varya deli oluyorum bunu yazan arkadasin kesinlikle astra araci yok sirf yesillik olsun diye yaziyorlar kendilerini boyle seyler yaparak mutlu oluyorlar kesinlikle
        bende birşey yazıp kaçanlara deli oluyorum ilk mesajıma 14 saat sonra cevapverdikten sonra ikinci mesajıma 46 saat geçmesine rağmen hala cevap yazmadın. sırf yeşillik olsun diye yazarak kendini mutlu mu ettin.
        sana abi tavsiyesi emin olmadığın durumlarda kesinlikle kelimesini horhatça kullanma. gerçek olabilme ihtimalinin olduğunu unutma. başına gelme ihtimali milyonda 1 olan şey başına gelince 100 de 100 dür.
        bu sitede ilk mesajımdan sonra araç yorumlarımı bırakıp benle ilgili yorumlar yapmanızdan sonra kendimle ilgili 3 mesaj daha attım. herkes deneyimlerini yazar iyi yada kötü deneyimler. ama burda kötü deneyimlere karşı bir defans gördüm. aracın iyi yönlerini birbirimize anlatrsak ne kazanırız onca para verip iyi arac aldığımızı, kazık yemediğimizi düşünürüzve mutlu oluruz, bizim gibi düşünen insanların sayısı arttıkçada bu inancımız artar. ta ki bu mutlu tabloyu bozacak bırının cıkıp olumsuz eleştiri yapıncaya kadar. kımse mutluluğu bozulsun ıstemez. bu yuzden benım olumsuz deneyimlerimle sızın aranızda yerım yok.
        ben gorduğumu söylerim KRAL ÇIPLAK

Yorum

Yusuf kardeşim herkes sana olumlu bir şekilde yorum yazmış ve geri dönüş yapmasına rağmen sen hala durumun vahimliğinden ve benim sizn aranızda yerim yoktan bahsediyorsun....Biz senin bizim aramızda olmandan rahatsız değiliz ancak sürekli böyle demen de pek normal değil. Yani sen burda olmak istemiyorsan buna diyecek birşey yok....!!!!!!!

Yorum

İşleniyor...
          X