Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Astra h deneyimim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Astra h deneyimim

Yanliz Vedat bey bu sadece opele ozgu birsey degil. Bircok firma motordan elde edilebilecek ust seviyelerdeki beygir gucunu kullanir....yani arada motoru kastirsn bir kac noktayi ortadan kaldirdiginizda dogru yol kosullarinda dogru Lastik secimi ile ve de trafige kapali ortamlarda bu elde edilen datalar gecerli olabilir. Yabi vwnin motoru o potansiyele sahip degilken opelin motoru o potansiyele sahiptir. Mesela 125 bglik honda civic motoru....ben o arabanin 125 bg degil 110 bg bile olduguna inanmiyorum muhaha muhaha muhaha hele bir de kisitlayan sanziman gibi ozelliklerle 100 bg zor hissettiriyor. Yani sanziman secim ve sanziman araliklarinin secimi arabanin beygirinin efektif kullaniminda cok etkili. VW dsg ile bundan faydalaniyor. Bir de eski bir tsi kullanicisi olarak sunu soyleyebilirim.opel motorlari son surat disiplininde vw den bir gomlek ustte. Yani opelden ust devirlerde daha fazla verim aliyorsunuz. 140 lik jetta kullandim 2 sene 225 de duvar yemis gibi oluyordum. Ancak 1.4 140 lik insignialar bu suratlere surat demiyor. Daha agir olmalarina ragmen....

Yorum

Astra H candır ya dun en düşük paket 1.6 golf 2012 kullandim hic tartismasiz astra dedim kendi kendime.cogu aracta milyarlarca fark istenerek verilen donanim astrada kendinden verilmis durumda.cok mutluyum aracimdan ama bide yakit tuketimi az olsa.ortalama yakit tuketimim 11.2 litre ben nerde yanlis yapiyorum.

Yorum

merhabalar tam 1 yıldır astra h dizek easytronik aracım var sıfır almıştım. ama sizlerin tespitlerinizin aksine ben iç döşemesinin kalitesinden hiç memnun kalmadım. araba çoktan dağılmaya başladı. 3. günde gösterge panelinden ses gelmeye başladı 2 defa söküldü yapıştırıldı. sol kapıdan ses geldı söküldü dçşeme yapıldı. kapı kapatılıdıgından cam açma düğmelerinden gelen gevşeklik sesi giderilemedi. teyp radyonun olduğu kısımda sert plastik kullanılmış her zaman ses yapıyor. torpido gözünün ordan ses geliyor hala bulamadım nereden geldiğini. tamam artık bunlara kulağımı tıkayacam derken harita aydınlatmasının ordaki bir işe yaramayan kısım sökülüp aşağıya doğru gelmeye başladı. arabayı benden başka kullanan olmadı. çocuklar oynamadı ve araç 7000 km. de cok kullanılmadı yıpranmadı. ama 1 yıl demeden dağılmaya başladı. tipi donanımı ve adına göre fiyatı çok iyi diye tercih ettim ancak çin arabalarını alsamda farklı bisey olmayacakmıs hatta arkadasım aldı çin arabalarından araraba tas gibi benim kaliteli opelim dağılmaya basladı. hiç memnun kalmadım.
        daha öncesinde 3 yıl vw 2004 polo lpg kullandım. bagajı küçük lpg sorunlu abs yok diye sdattım ama astra aldığıma çok pişman oldum polom daha rahattı.
        astranın sürüş keyfi polo kadar iyi değil. ses yalıtımı vw araçlara ve toyotaya göre de iyi değil.
        aracın içinden tek düğmeye basarak aktifleştirilen çocuk kilidi yok.
        astranın artıları ise fiyatı karşılığı sunduğu donanımlar. şehir dışında 4 lt yaktı ve az yakıt tüketimi, easytronik vites bir harika(daha önce otomatik kullanmamıştım).

Yorum

hoşgeldiniz, öncelikle tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız Astra'yı karalamaya gelmediğinizden emin olabiliriz
          aracınız belki ayıplı mal olabilir, bunu da göz önünde bulundurmak lazım. sonuçta yazdığınız şeyler normal birşey değil. geçmiş olsun, sorunları çözersiniz umarım.
          InsigniaTEAM

Yorum

Yusuf kardeşim kendini tanıttıktan sonra senle daha rahat muhabbet edebiliriz. Astranın dezavantjlarından sorunlarından bahsetmişsin ancak çok büyük olan avantajlarından bsdece bir satırda bahsetmişssin ki saydığın sorunların hepsi çok rahat halledilebilcek sorunlar.Ama sonrasında yazdığın avantjalar üzerinde çok daha fazla konuşulabilecek ve bir çok arabada olmayan ve senin direkt bedavaya aldığın donanımlar....

Yorum

astra nın yerı ayrıdır bende

Yorum

bir sey yazip kacanlara varya deli oluyorum bunu yazan arkadasin kesinlikle astra araci yok sirf yesillik olsun diye yaziyorlar kendilerini boyle seyler yaparak mutlu oluyorlar kesinlikle
                BMW 530 D gran turismo

Yorum

astra h cdti motor ve şanzıman olarak malesef çok başarılı değil.
                  h lar classic olarak satılmaya başlandıktan sonra malzeme ve işçilik kalitesinde eskiye oranla düşüş oldu.
                  ama yine de fiyat performans açısından fiat bravodan sonra en uygun dizel otomatik astra h.
                  Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

ooo bravolar harıka abı ya hele 150 bg lık olanı yokmu 0 - 100 8 sn sport tusu bıle var chıple dırek 180 bg ver gazı sonra dızelıde harıka 120 lık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                      ooo bravolar harıka abı ya hele 150 bg lık olanı yokmu 0 - 100 8 sn sport tusu bıle var chıple dırek 180 bg ver gazı sonra dızelıde harıka 120 lık
                      turbosportlardaki ilginç bir tuş,
                      normalde 206 nm tork var, o tuşa basınca 80 sn boyunca 230 nm
                      Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

valla abı bılmıyordum oyle bırsey oldugunu hatta o sport tusu ne ıse yarıyor fıatta cozemedım opelın gıbı bısey mı bulamadım acıklamasını zaten yenı 1.4 140 lıklarda 230 nm tork var arabada sport tusuda var yakıtıda cok ıyı zaten hızlanmasıda ınsıgnıa kadar cok ıddealı bır motor

Yorum

çağrı sucu ceyhunun cevabını okuduktan sonra yaklaşımından ve üslubundan dolayı teşekkür ederim.
                          google da rastgele dolaşırken siteye girdim ve yorumlarınızı okuduktan sonra bende kendı aracımda yaşadığımım deneyimlerimi aktardım. aktardığım deneyimler çoğunlukla astrada yaşadığım sorunları kapsıyor. çünkü astrayı alırken hevesle ve heyecanla almıştım ve 11 ayı aşkındır süredir hayal kırıklıklarıyla aracı kullanıyorm. eski aracımdan çok daha fazla servise gittim. bu yüzden memnuniyetimden çok şikayetim var.
                          ceyhunnun beni kaçıyor olarak nitelendirmesini ve çağrının astrayı karalamaya geldiğimi düşünmesini hoş karşılamadım. burada yaşanılan deneyimler anlatılıyor sanıyordum. yaşanılan deneyimler iyi de olabilir kötü de olabilir. bu birazda beklentilerle alakalı.
                          siteye ilk girişimde yorumlarınızı okuduktan sonra üye olarak bende kendi deneyimlerimi paylaştım. tanışmaktan bahsediyorsunuz bunun nasıl yapılacağını ve nerden yapıldığını bilseydim yapardım.ismim yaşımı belirttim ve hangi marka araca ne zamandır sahip olduğumu nerede yaşadığımı da belirttim. başka türlü tanışmamız sohbetimizin sağlığı açısından uygunsa nasıl olacağını söylerseniz kendimi tanıtırım. ceyhunu astra sahibi olduğumu inandıracak tanışmanın nasıl olduğunu da merak ediyorum.
                          utku aracın güzelliklerinden kısa bahsettiğimi söylemiş. ben aracımın keyfindn cok kederini yaşadım. öne çıkan beğendiğim yönlerini yazdım. bunları sizlerde biliyorsunuz diye uzun uzun anlatmadım. bunun yerine yaşadığım sounları anlaşılsın uyarı olsun diye uzun uzun anlattım.
                          astrayı karalamak bana bisey katmaz yada güzel seyler okumak beni rahatlatmaz. ben yaşadığımı gördüğümü söylüyorum
                          çağrı yaşadığımın giderilebilecek sorunlar olduğunu söylüyor. evet katılıyorum sorunu tespit edersem servise götürüyorum garanti kapsamında ücret ödemeden yaptırıyorum. ancak ben sıfır arac alırken artık serviise gitmem hayaliyle aldım aracın ilk yılında ayda bir servise gidiyorum. ve her gecen gün bir yenisi cıkıyor. garanti bittikten sonra sorunların biteceğinin garantisi yok. ve sonrasında cıkacak her türlü soruna para ödemek zorunda kalıcam. aracımı benden baska kullanan yok. fazal kilometre yapmam konya yolları genıs. hatta işe bile yürüyerek gider araca bınmem .ama arac durdugu yerde dagılmaya basladı. opelı kalıtelı beklerken birkaç aylık arabada onca sorun benı hayal kırıklığına ugrattı. dogal olarak dığer araclarla kıyasladığımda opel astra olumsuz puan aldı benden. burda kendı aracımı baz alıyorum.
                          onca sensörlerine bakarsak bedava aldın diyor utku. evet diğer markalara kıyasla fiyatı cok uygundu. ama bu kadar basımı agrıtacağını bilseydim 3-5 fazla verip baska bir marka alırdım.
                          parasına baksaydım daha ucuza bana yetecek donanımda araclarda vardı. ama aracı alırken sağlam olsun uzun yıllar kafamı agrıtmasın dıyerek opelı tercıh ettım .ve pişman oldum. bunlarda benim deneyimlerim.
                          cağrının dediği gibi vbelki ayıplı ürün bana denk geldı sans işi buna inanırım. belkide size ıyısı denk geldi . bilinmez bunu burda deneyimleri<z<i paylasarak öğrenicez. olumsuz yorumlarada acık olun

Yorum

Yusuf kardeşim tabii ki deneyimlerini paylaşacaksın.Biz burda yeri geliyor övüyoruz yeri geliyor yeriyoruz. Bu da doğal ve demokratik olanı. Ama sen de kabul edersinki bu siteye gün geliyor sadece kavga çıkarmak araçlarımızı kötülemek ve alakalı alakasız şeyler yazmak için girenler var.Biz de tanışma bölümünde kendinizi tanıtıp muhabbete isminle ve seni tanıyarak başlamak istedik.
                            Döenlim konumuza benim başından beri savunduğum ve deneyerek izlenimlerimi paylşatığım noktada bu araç gerçekten çok az sorun çıkaran donanımıyla yakıtıyla ve de sürüşüyle parasının hakkını sonuna kadar veren bir araç. Ha burada unutmamamız gereken bir nokta var.Bunlar fabrikasyon ürünler ve bu ürünler için de 1000 de veya 10000 de 1 de olsa sorunlu ürünler olabiliyor. Yani sen üç beş daha fazla vererek vw de alsan çok ciddi sorunlarla karşılaşabilirsin. senin burda söyledğin sorunlar ise iyi bir servisn kolaylıkla halledebileceği sorunlar. Bunun için bvir uzuzn seyahatinde Ankara opis veya İstanbul odağa uğrayıp insigniateamin tavsiyesi ile geldiğini ve birkaç sorununun olduğunu söylersen OPisten Servis Müdürü Ufuk bey ve İstanbuldan çok sevgili kardeşimiz ve müdürümüz Burak bey sana yardımcı olullar. Bu noktada hangi araba firması olursa olsun tofaş hariç taşrada servis imkanı kötü .Bu nedenle sana buaraları tavsiyeediyoruyum. Tanıştığımıza da memnun olduk . saygılar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf
                              çağrının astrayı karalamaya geldiğimi düşünmesini hoş karşılamadım.
                              ilk mesajınızı okuduktan sonra profilinize bakmıştım, üyeliğinizin silinmesini istemiştiniz. doğal olarak hakkınızda farklı düşüncelere girmemiz normal diye düşünüyorum.
                              sonuçta yaşınızı, yaşadığınız ili vs. yazsanız bile sizi halen tanımıyoruz. kişisel bilgiler bölümüne yalan yanlış bilgiler yazılması da mümkün. bu yüzden kim gerçek kim değil 1-2 mesajdan bilemeyiz.
                              InsigniaTeam diğer forumlar gibi değildir, bu ortamın belli bir kalitesi var ve bu kaliteyi düşürmemek için gerekli tedbirleri de almalıyız.
                              ortamın kalitesini bozmadan aramıza katılanlara zaten aracı ne olursa olsun kapımız açık, forum doğru şekilde kullanıldığı sürece bizim açımızdan burada bulunmanızın bir sakıncası yok, aktif bir üye olduğunuz halde bu farkı sizde göreceksinizdir.

Orjinal yazı sahibi: yusuf
                              tanışmaktan bahsediyorsunuz bunun nasıl yapılacağını ve nerden yapıldığını bilseydim yapardım.
                              forumun en üst sıralarında "Tanışma" bölümü var
                              InsigniaTEAM

Yorum

ilgilerinize ve bilgilendirmenize teşekkür ederim. ilk mesajıma tepkilerinizi geçmiş deneyimlerinizden kaynaklandığını anlıyorum. yinede kendi aracımla olan sorunlarımı paylaşmama fazla tepki verdiğinizi düşünüyorum. geçmişteki olumsuz deneyimler gelecekte oluşabilecek ilişkieri de etkileyebiliyor. benim siteden üyeliğimi iptal etmek istemem de bundandır. geçmişte üye olduğum sitelerden mail bonbardımanına tutuldum ve üyeliğimi iptal etmek sıkıntı oldu. buraya üye olurken de korkum buydu ve üyeliğimi iptal edebilir miyim onu öğrenmek istedim.
                                ne kadar mesaj yazarsak yazalım doğruluğunu yazandan baskası bilemez o yüzden saygıyla kabul edilmeli. sizin deneyimlerinzle astra sorunsuz benim deneyimlerime göre çok sorunlu bir araç. konadaki servisle ilgili sıkıntım yok. gittiğimde işimi görmeye çalışıyorlar ama sıfır arabayla bu kadar sık servise gitmekten rahatsızım.belki dediğiniz gibi 10000 de1 olan o araç bana denk geldi. rahatsız olduğum tek nokta bence en önemlisi iç döşeme malzemesinden kaynaklı sorunlar sesler gıcırtılar. ben arabama bindiğimde camlarımı kapattığımda sessizlik isterim. arabalar kullanıldıkca yıpranırlar ve zamanla ses yaparlar ama sıfırda olursa bence bunda bır sorun var.

benle beraber arkadasım 0 corolla aldı arabada tık yok. taş gibi. geely aldı arkadasım (çin arabası) ses yok arabada. bunlarla karsılastrdıgımda ben opel astradan memnun kalmadım. evet fiyatı uygun . donanımı harıka. cokta yakısıklı ama arabayı izlemekten cok kullanmayıtercih ediyorum her donanımını her zaman kullanmayırum. o kadar parayı veren üzerine 3-5 te verir daha iyisini alırdı dıye dusunuyorm ve arabanın ıcınde ufak bır cukura gırdıgımde hatta bazen asfalt kaymak gibi yolda bıle gelen tıkırtılar gıcırtılar benı rahatsız edıyor.
                                kazasız günler diliyorum.

Yorum

İşleniyor...
                                X