Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TÜKETİCİ HAKLARININ KORUNMASI VE DAVA SÜRECİNDE YAŞANANLAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• TÜKETİCİ HAKLARININ KORUNMASI VE DAVA SÜRECİNDE YAŞANANLAR

herkese selamlar saygılar yazacaklarım ve yayınladığım belgeler bir tüketicinin yol haritasını belli etmek amacıyla siz değerli forum üyelerine sunulmuştur iznim olmadan herhangi bir yerde yayınlanması dava yargıtaya intikal ettiğinden uygun değildir bilginize
    OLAYIN BAŞLANGICI:bir akşam üstü aracımı yıkadıktan sonra sol arka kapının el tutamak yerinin üstünde leke gibi bir harelenme gözüme çarptı çok dikkatli bakılınca ancak gözüküyor güneş ışığında tekrar inceledim yaklaşık 6-7 cm çapında bir yuvarlak vardı o sıralar sıfır araçlardaki boya kusurlarını inceliyordum bende ertesi gün soluğu boyacı arkadaşımın yanında aldım her taraf incelendi en son arka kapı bakıldı ve malum sonuç boya kalınlığı neredeyse 2 katı çıktı o gün başka bir opel yetkili servisine gidip aracı ekspertize soktum işte rapor,

Uploaded with ImageShack.us
    DAVA BAŞLANGICI:hemen dava açmaya karar verdim elimdeki yetkili servis raporuyla birlikte kısa adı ttkd olan tüketici derneğine başvurdum durumumu anlatıp elimdeki servis raporunu gösterdim onlarda gerekli işlemlere başladılar ilk önce karşı tarafa bir ihtarname çekildi bu arada opel erdemirden ve opel Türkiyeden kimsenin hiçbir şekilde ilgilenmediğini belirtmeden geçemicem karşı taraftan gelen cevabi ihtarname,

böylece davanın ilk süreci başlamış oldu tabi bu arada git gel işimizden de olduk daha sonra dava dilekçemizi hazırladık ve mahkemeye sunduk,

ve karşı tarafın cevabi dilekçesi özellikle bu evrağı dikkatli incelemenizi istiyorum çünkü görünce ben delirmiştim,

bu etaptan sonra hakim bilirkişi raporu istedi bizde yıldız teknik üni. giderek aracı bilirkişi heyetine soktuk

tabi karşı taraf istemiş olmasına rağmen bilirkişi raporunuda mesnetsiz olarak değerlendirdi komik,

SON AŞAMA:gerekli tüm değerlendirmeler yapıldıktan sonra hakimin kararı,

karşı taraf temyize başvurmuş ama sorun değil son raporda da dikkat ederseniz yargıtayda örneği mevcut sadece amaç zamanı uzatmak
    Arkadaşlar umarım yardımcı olabilmişimdir elimden geldiğince bişeyler yapmaya insanlara yardımcı olmaya çalıştım yazılarda ufak tefek kusurlar olabilir çok yorgundum kusura bakmayın herkese kazasız belasız ve sorunsuz günler dilerim
    İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Ynt: TÜKETİCİ HAKLARININ KORUNMASI VE DAVA SÜRECİNDE YAŞANANLAR

Bilgilendirme için teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Öncelikle sunduğunuz dilekçelerin hiç birini büyütüp okuyamadım.Araçta dediğiniz yerdeki boyanın araç montaj hattındamı yoksa satılmadan önce bayide mi boyandığı anlaşabildimi.Bide bunu nasıl ispat edildiğini öğrenebilirmiyim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: usta74
        Öncelikle sunduğunuz dilekçelerin hiç birini büyütüp okuyamadım.Araçta dediğiniz yerdeki boyanın araç montaj hattındamı yoksa satılmadan önce bayide mi boyandığı anlaşabildimi.Bide bunu nasıl ispat edildiğini öğrenebilirmiyim.
        kusura bakmayın bende beceremedim büyütme işini adminlerim heellllparaç montaj hattında olmuş bayide değil bilirkişi kapıyı komple inceledi raporunda var zaten
        İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Yorum

Pm den bilgi ilettim
          Bilginize.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
          X