Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En Çok Satılan İnsignia Hangisi ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: En Çok Satılan İnsignia Hangisi ?

Bence insignia yı zevk alarak sürülmesi isteniyorsa 1.6T hatta 2.0T olmalı.Fakat benzin fiyatının yüksekliğinden dolayı 1.4T'e dönenler olabilir.Ama şunuda unutmayalım ki araç tam yüklü ve klima çalışıyorsa ve önünüzde de arka arkaya sıralanmış iki tır varsa ve hızlarıda 15-20km ile ilerliyorlarsa , öndende sık sık araç geliyorsa işte o zaman güçlü motorun nimetini anlarsınız.Güçlü motor sizi kısa sürede manevra kabiliyeti yaptırıp tehlikeli sollama yapmadan en kısa sürede sizi tehlikeden kurtarır.Bu olayı çok defa yaşadım.Benzinle sorununuz yoksa güçlü motor iyidir iyi...
    INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
    20" jant
    infinity
    DVD 800
    Sunroof
    Deri koltuk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BDIN
      Bence insignia yı zevk alarak sürülmesi isteniyorsa 1.6T hatta 2.0T olmalı.Fakat benzin fiyatının yüksekliğinden dolayı 1.4T'e dönenler olabilir.Ama şunuda unutmayalım ki araç tam yüklü ve klima çalışıyorsa ve önünüzde de arka arkaya sıralanmış iki tır varsa ve hızlarıda 15-20km ile ilerliyorlarsa , öndende sık sık araç geliyorsa işte o zaman güçlü motorun nimetini anlarsınız.Güçlü motor sizi kısa sürede manevra kabiliyeti yaptırıp tehlikeli sollama yapmadan en kısa sürede sizi tehlikeden kurtarır.Bu olayı çok defa yaşadım.Benzinle sorununuz yoksa güçlü motor iyidir iyi...
      Güçlü motor derken galiba daha güçlü motor demek istiyorsun.
      öyle ise daha güçlünün sonu yok.
      1.4 T kullanırsan fikrin değişecektir.Oldukça başarılı bir araç.

Yorum

Sonuçta 140 hp la 180 hp arasında 40 hp fark var.Düşük devirlerde 180 hp 'ı bile sevmiyorum.Sanmıyorum ki 140 hp düşük devirlerde beni tatmin etsin.
        INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
        20" jant
        infinity
        DVD 800
        Sunroof
        Deri koltuk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BDIN
          Sonuçta 140 hp la 180 hp arasında 40 hp fark var.Düşük devirlerde 180 hp 'ı bile sevmiyorum.Sanmıyorum ki 140 hp düşük devirlerde beni tatmin etsin.
          Fikrimi teyit ediyorsun opc kullansan 140 lık için kurduğun cümleleri 180 lik içinde kurarsın.
          Genel özelliklerini düşünürsek 140 lık iyidir iyi...

Yorum

1.6 Turbosunu satıp 1.4 Turbo alan veya ikisinide uzun süre kullanan var mı?

Yorum

sıfır alacak olsam 1.4 turbo afl + dvd 600 belki sunroof alırdım
              ikinci el alacak olsam 1.6 turbo cosmo alırdım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
                1.4 Turboların yok satma sebebini anlatıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=QBwgO3dwAcA#ws
                Abi bu videodan ne anladın ya Nece konuştuğunu bile çözmek mevzu
                Yalnız şu dikkatimi çekti, 1.4'te derikoltuk hatta flexride bile var bu modelde. Adalet mi şimdi bu ?
                (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
                  1.4 Turboların yok satma sebebini anlatıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=QBwgO3dwAcA#ws
                  Abi bu videodan ne anladın ya Nece konuştuğunu bile çözmek mevzu
                  Yalnız şu dikkatimi çekti, 1.4'te derikoltuk hatta flexride bile var bu modelde. Adalet mi şimdi bu ?
                  Aynası İştir Kişinin Lafa Bakılmaz.Araç süperrr.

Yorum

1.4 T cosmo galiba.

Yorum

vaaaar

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustafa
                        vaaaar
                        Öncelikle aracınız hayırlı olsun Allah güzel günlerde kazasız,belasız ve hayırlı işlerde kullanmanızı nasip etsin.
                        1.4 'e geçme sebebiniz nedir, ve iki aracı kıyaslar mısınız?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustafa
                          vaaaar
                          Öncelikle aracınız hayırlı olsun Allah güzel günlerde kazasız,belasız ve hayırlı işlerde kullanmanızı nasip etsin.
                          1.4 'e geçme sebebiniz nedir, ve iki aracı kıyaslar mısınız?
                          iyi dilekleriniz için teşekkürler.1,6 t cosmo aracımdan gayet memnundum.ilk önce chip sonra da turbo wastegate ayarıyla oynayarak aşağı yukarı 230-240 hp civarında güç alıyordum.ancak birgün antepe giderken araç piston kolunu kırdı.yolda kaldım.sonuç olarak da onu verdim bunu aldım.açıkçası planda olmayan bir değişimdi.ama 1.4 t nin fabrika yakıt tüketim değerleri ve 1,6t cosmoya 75 binlira gibi bir fiyat istemeleri kararımda etkili oldu.şimdiki aracımla 1,6t nin şehir içi yakıt tüketimi arasında 3 -3,5 litre fark var. ciddi bir uzun yol yapmadım.performans olarak da tam bir değerlendirme yapamam çünkü 1,6t modifiye idi.onun yanında bu kağnı arabası gibi geliyor.arada 90-100 hp var.ancak cosmo donanıma alışınca başka herşey yavan geliyor.şu anki aracımda bulunan donanım birçok arabada yok ama cosmoyu o açıdan arıyorum.şu an aracım da necvox navigasyon var.en büyük zevkim usb ye yüklediğim video klipleri izlemek,geri görüş kamerasının tadını çıkarmak.ışıklarda ise motoru istop ettirdiğimi sananlarla dalga geçmek.

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Geçmiş olsun, belki o olay sizin için hayırlı bir işe dönüşmüştür.
                            Daha önce performans şimdi ise ekonomi elde ediyorsunuz.

Yorum

En çok satan insignia'yı bilmiyorum ama dün bir forumda gördüğüm kadarıyla Nisan 2012 D sınıfı satış sıralamasında insignia ilk 5 içinde yok. Açıkçası çok canım sıkıldı.
                              2010 1.6T COSMO+DVD 800 NEHİR GRİ

Yorum

Bi Ara Vectra lar, Doğan Şahin Gibiydi. Bu Açıdan da Bakmak Gerek.

Yorum

İşleniyor...
                                X