Ynt: 1.6 turbo ilk izlenimlerim ve onceki araclarimla genel karsilastirma ...
Sayenizde bede anasayfa altında konu başlığını dördüm... : )
Hazımsız bir komşum var, insignia yı beyenmemeke birlikte yerden yere vuruyordu. Mangalda kül bırakmayıp A4 den tut, superB ye kadar alacakken sen gel duster al. Duster çok iyimiş miş miş : )
Her nasılsa bu değerli paylaşımı kaçırmışım, yeni gördüm ve okudum.
Öncelikle Burak Bey'e aramıza welcome geleneksel karşılamasını yapayım
Ülkemiz insanı -maalesef- bir konuda hiçbir bilgisi olmasa da, işin uzmanı
edasıyla, yalan yanlış bilgi-yorum paylaşabiliyor. Biz İnsigniateam sakinleri olarak
bu gibi insanlardan çok çektik, hala da çekmekteyiz. Bu yüzden yazınız, her şeyden
önce 'objektif' bir değerlendirme olarak kıymetli. Üslubunuz ve düzgün Türkçeniz onu
bir çırpıda okuyup anlamamı sağlamıştır;bunun için ayrıca teşekkür ederim.
Merhaba,
Tanışma sayfasında yazdım ama tekrar belirtmek isterim. 1.3 dizel astra 2011 ecoflex sport kullanıcısıyım ve aracımdan çok memnunum. Ancak artık daha büyük bagajı olan bir şeçenek benim için daha uygun olacaktır. bunun için 1.6 dizel astrayı güçlü bir alternatif olarak dusundum ama sonra aynı paraya az kullanılmış c180 AMG alabilirim dedim. bir hafta boyunca AMG hayelleri kurdum. Ancak bugün aracı test ettiğimde yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam. Ben alacagım araçta once şoför koltuğuna sonra arka yolcu koltuguna otururum. O da ne kafam tavana degecek neredeyse. So direk kulağımı çekecek sanki. 30 saniye dayanamadım. Abartmıyorum. Astrama bindigimde yaşadığım mutluluğu anlatamam. Ve neden insignia olmasın dedim. Muhtemelen onumuzdeki perşembe 1.6 170 cosmo siparişi verecegim kısmet olursa... Tek merak ettigim Yol sesis insignialarda nasıl hissedildigi ve cosmo donanımın bildigim AFL dışındaki avantajları?
Yorum