Ynt: 1.6 turbo ilk izlenimlerim ve onceki araclarimla genel karsilastirma ...
ayrıntılı ve keyifle okunacak bir yazı olmuş.
bu yorumun sabit kalması ve herkes tarafından okunması gerektiğine inanıyorum başlık olarak nitelendirilmesi gereken bir yazı olmuş. clapclap
yeni aracınızı güle güle kullanın allah kaza bela vermesin.
mercedes üretseydi arka plaka bagaj kapağında olur, arkadan itiş olur, ve panoramik cam tavanı olur kral olurdu valla, o zaman 150 bin fiyat çeksin gidip alırsın bi de lastikler 17 den pek büyük olmazdı malum konfor mercedes için daha önemli tıkırtılara da kesin bir çözüm bulurdu
Herseyden once İnsignia tercihinizden memnun kaldiginiz icin cok mutlu oldum.
Passat pasi atmis siz de insignia anahtarini gercekten cok cok cok uygun fiyata almissiniz
Karsilastirmalarda Mersoyu en sessiz ve tok olarak belirtmissiniz
Lakin hem merso hem de BMW de 110 sonrasi tuzgar sesini vurguluyorsunuz
Bu İnsignia'da daha mi kotu merak ettim
İnsignia için çok doğru ve samimi değerlendirmeler yapmışsınız.Açıkçası hem c 180k hemde bmw 3.20 d merak ettiğim ve ilgi duyduğum araçlardı.Her üç aracada sahip olmuş olarak yaptığınız yorumlar için teşekkürler..
Orjinal yazı sahibi: Funkyair
Herseyden once İnsignia tercihinizden memnun kaldiginiz icin cok mutlu oldum.
Passat pasi atmis siz de insignia anahtarini gercekten cok cok cok uygun fiyata almissiniz
Karsilastirmalarda Mersoyu en sessiz ve tok olarak belirtmissiniz
Lakin hem merso hem de BMW de 110 sonrasi tuzgar sesini vurguluyorsunuz
Bu İnsignia'da daha mi kotu merak ettim
Rüzgar sesi olmayan araç kullanmadım şimdiye kadar, mercedes ve BMW den de bu sesi duyunca bir süre kabullenmek istemedim. Servise götürdüm vb. sonuc normal bir durummus. Satış danışmanlarına bunu sorarsanız artık onlar da bunu gizlemiyorlar
Mercedes in tokluğuna gelince, arabada citirti, tikirti yok. Kullanımı her daim çok yumuşak. Ben amg kullandım, 17 jant olmasına rağmen ne konfor kaybı yasadım ne de tikirti dinledim. Çukura girdiğinde duyduğun ses yeterli diyebilirim.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Burak bey. Ayrıca alışılmışın dışında olarak arabalara marka olarak bakmak yerine model olarak baktığınız için sizi tebrik ederim. Mercedes, BMW sürüp Opel'e düşmem zihniyetinde bir çok insan vardır, onlardan olmadığınız için teşekkürler
Vallahi size ne kadar teşekkür etsek azdır.Nedenine gelince bu yazdıklaqrınızı söylemekten çevreme anlatmaktan yoruldum. En önemlisi de yakıt konusu.Kardeşim bindiğin araba beygirli ağır ve lüks araba..Yani belli değerleri yakabilir hatta bu arabayı eş modellerine gör e%15 ila %40 daha ucuza alıyorsun....eee bir de yakmasın....Bu mümkün değil.Ayrıca raççlarımız ne kadar basarsak o kadar yakıyor...Bu da bence bir realite ..Size tekrar paylaşımınız için teşekkür ediyorum. saygılar sevgiler
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
mercedes üretseydi arka plaka bagaj kapağında olur, arkadan itiş olur, ve panoramik cam tavanı olur kral olurdu valla, o zaman 150 bin fiyat çeksin gidip alırsın bi de lastikler 17 den pek büyük olmazdı malum konfor mercedes için daha önemli tıkırtılara da kesin bir çözüm bulurdu
Özellikle BMW ve Mersedes sonrası insignia izlenimlerini paylaşmış olmanız çok hoş olmuş. Artı ve eksileriyle konuyu çok güzel özetlemişsiniz. Uzun zamandır gerek yakıt, gerek donanım olarak, buradaki çoğu kişi aynı şeyleri ifade etmekteydi ancak, birer yıl her ikisini de kullanıp ardından insigniaya geçen birisi olarak bence güzel bir boşluğu doldurmuşsunuz.
Keyifli paylaşımlarınızın devamını dilerim.
Aracınızla kazasız belasız ve keyifli yolculuklar...
Yorum