Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 turbo ilk izlenimlerim ve onceki araclarimla genel karsilastirma ...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 turbo ilk izlenimlerim ve onceki araclarimla genel karsilastirma ...

izlenim ve değerlendirmeleriniz çok doğru olmuş, tebrikler...

Yorum

Özenli ve tarafsız şekilde hazırlamış olduğunuz kıyaslamayı soluksuz okudum.Paylaşım için teşekkürler...Aracınız hayırlı olsun...

Yorum

ayrıntılı ve keyifle okunacak bir yazı olmuş.
        bu yorumun sabit kalması ve herkes tarafından okunması gerektiğine inanıyorum başlık olarak nitelendirilmesi gereken bir yazı olmuş. clapclap
        yeni aracınızı güle güle kullanın allah kaza bela vermesin.
        2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozangny
          insignia yı mercedes yada bmw üretseydi fiyatı %30 civarı daha pahalı olurdu
          %30 mu mersonun d sınıfı 100-110 dan aşagı arabası varmı onlarda boş versiyon zaten B serileri bile ne kadar.
          2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Görüşleriniz için teşekkür ederim. Keyifli forumlar.
            Insignia 1.6 Turbo Cosmo + Stil Paket + FlexRide

Yorum

mercedes üretseydi arka plaka bagaj kapağında olur, arkadan itiş olur, ve panoramik cam tavanı olur kral olurdu valla, o zaman 150 bin fiyat çeksin gidip alırsın bi de lastikler 17 den pek büyük olmazdı malum konfor mercedes için daha önemli tıkırtılara da kesin bir çözüm bulurdu

Yorum

Herseyden once İnsignia tercihinizden memnun kaldiginiz icin cok mutlu oldum.
                Passat pasi atmis siz de insignia anahtarini gercekten cok cok cok uygun fiyata almissiniz

Karsilastirmalarda Mersoyu en sessiz ve tok olarak belirtmissiniz
                Lakin hem merso hem de BMW de 110 sonrasi tuzgar sesini vurguluyorsunuz
                Bu İnsignia'da daha mi kotu merak ettim

Yorum

İnsignia için çok doğru ve samimi değerlendirmeler yapmışsınız.Açıkçası hem c 180k hemde bmw 3.20 d merak ettiğim ve ilgi duyduğum araçlardı.Her üç aracada sahip olmuş olarak yaptığınız yorumlar için teşekkürler..
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                    Herseyden once İnsignia tercihinizden memnun kaldiginiz icin cok mutlu oldum.
                    Passat pasi atmis siz de insignia anahtarini gercekten cok cok cok uygun fiyata almissiniz

Karsilastirmalarda Mersoyu en sessiz ve tok olarak belirtmissiniz
                    Lakin hem merso hem de BMW de 110 sonrasi tuzgar sesini vurguluyorsunuz
                    Bu İnsignia'da daha mi kotu merak ettim
                    Rüzgar sesi olmayan araç kullanmadım şimdiye kadar, mercedes ve BMW den de bu sesi duyunca bir süre kabullenmek istemedim. Servise götürdüm vb. sonuc normal bir durummus. Satış danışmanlarına bunu sorarsanız artık onlar da bunu gizlemiyorlar
                    Mercedes in tokluğuna gelince, arabada citirti, tikirti yok. Kullanımı her daim çok yumuşak. Ben amg kullandım, 17 jant olmasına rağmen ne konfor kaybı yasadım ne de tikirti dinledim. Çukura girdiğinde duyduğun ses yeterli diyebilirim.
                    Insignia 1.6 Turbo Cosmo + Stil Paket + FlexRide

Yorum

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Burak bey. Ayrıca alışılmışın dışında olarak arabalara marka olarak bakmak yerine model olarak baktığınız için sizi tebrik ederim. Mercedes, BMW sürüp Opel'e düşmem zihniyetinde bir çok insan vardır, onlardan olmadığınız için teşekkürler

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Vallahi size ne kadar teşekkür etsek azdır.Nedenine gelince bu yazdıklaqrınızı söylemekten çevreme anlatmaktan yoruldum. En önemlisi de yakıt konusu.Kardeşim bindiğin araba beygirli ağır ve lüks araba..Yani belli değerleri yakabilir hatta bu arabayı eş modellerine gör e%15 ila %40 daha ucuza alıyorsun....eee bir de yakmasın....Bu mümkün değil.Ayrıca raççlarımız ne kadar basarsak o kadar yakıyor...Bu da bence bir realite ..Size tekrar paylaşımınız için teşekkür ediyorum. saygılar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                          mercedes üretseydi arka plaka bagaj kapağında olur, arkadan itiş olur, ve panoramik cam tavanı olur kral olurdu valla, o zaman 150 bin fiyat çeksin gidip alırsın bi de lastikler 17 den pek büyük olmazdı malum konfor mercedes için daha önemli tıkırtılara da kesin bir çözüm bulurdu
                          7 ileri g-tronic plus şanzıman olurdu birde
                          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

burak bey bende yeni insignia kullanıcısıyım hislerime tercüman olmuşsunuz yorumlarınız için teşekkür ederim,sevgilerimle
                            06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Özellikle BMW ve Mersedes sonrası insignia izlenimlerini paylaşmış olmanız çok hoş olmuş. Artı ve eksileriyle konuyu çok güzel özetlemişsiniz. Uzun zamandır gerek yakıt, gerek donanım olarak, buradaki çoğu kişi aynı şeyleri ifade etmekteydi ancak, birer yıl her ikisini de kullanıp ardından insigniaya geçen birisi olarak bence güzel bir boşluğu doldurmuşsunuz.
                              Keyifli paylaşımlarınızın devamını dilerim.
                              Aracınızla kazasız belasız ve keyifli yolculuklar...
                              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

oleyy
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X