Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OPEL in fiyat politikası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• OPEL in fiyat politikası

OPEL in fiyat politikasını anlamak mümkün değil...
    örneğin 12 gün öncesine kadar 2.0 130 hp dizel insignia 77.000 tl iken önce yeni fiyat listesi ile bu aracın fiyatını 87.000 tl lere çektiler. 5 gün öce ise fiyatı 78.000 tl ye indirdiler. şimdi tv ve internet reklamlarında ise bu aracın fiyatını 81.950 tl olarak yazıyorlar. kardesim bu arabanın fiyatı nedir?
    liste fiyatı nedir şu an satış fiyatı nedir ? hiho
    neden son 12 gümde 4 ayrı fiyat verilir ?
    neden 12.000 tl lik ötv farkı önce yansıtılır sonra geri çekilir ?
    bütün 2.000 cc araçlarda ötv farkı derhal yansıtılmışken opelde bu fark neden hala yasıtılmaz ?
    acaba opel, insiginia da bu kadar cok mu kazanıyor da 12.000 tl lik ötv farkını yansıtma gereği duymuyor ?
    İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
    "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Ynt: OPEL in fiyat politikası

haklısın abı bende dıyorum o fıyata nerde araba dıye bulamadım cozemedım bende. demekkı karlılıgı cok yuksek arabalarda satısıda dusuk oldugu ıcın otv yı yansıtmıyor yanı bana gore! cunku o rakamlara cok farklı arabalar var !

Yorum

Ynt: OPEL in fiyat politikası

Bu da bir satış politikası galiba fiyatı söylememe haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
      X