Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Trajikomik Bir Opel Haberi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Trajikomik Bir Opel Haberi

32 yaşında bir öğretmen. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Selcan Çelik. Ankara’dan büyük bir markanın Opal adlı bayisinden 2010 yılında aldığı araç, Mayıs’ta teslim edilmesi gerekirken Temmuz ayında teslim edilince kuşkulandı önce. Aynı markanın bir başka bayisine götürdü aldığı aracı, inceletti ve motor kaputunun sonradan boyandığı söylendi kendisine. Yazılı bir rapor verilmesini istedi ancak bayi vermek istemeyince, el yazısıyla bir kağıda yazmaya ikna etti onları.

Haberin devamı;

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20320387.asp

Ynt: Trajikomik Bir Opel Haberi

bu olayı yapmayan firma yok sanırım her firmadan duydum haberini biraz vicdanla alakalı

Yorum

Hanım efendiyi tebrik etmek lazım. Bunu yapanlarıda Allah affetsin ne diyelim neticede KUL HAKKI yemek bu...

Yorum

Bu işin bu kadar uzaması mı gerekiyor? Marketten aldığın 20-30 tl lik bir ürün bile bozuk çıktığında hemen değiştiriyorlar. Koskoca Opel sattığı arabanın arkasında neden durmuyor? 35 bin tl para vermiş neden boyalı araç alsın?

Yorum

insan böle haberleri görünce düşünmüyor değil acaba benim aracımda böylemi degilmi bunu nasıl öğrenebiliriz servise götürsek kontrol ederlermi
          Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
          GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: thehunturk
            Bu işin bu kadar uzaması mı gerekiyor? Marketten aldığın 20-30 tl lik bir ürün bile bozuk çıktığında hemen değiştiriyorlar. Koskoca Opel sattığı arabanın arkasında neden durmuyor? 35 bin tl para vermiş neden boyalı araç alsın?
            sorundan gerçekte Opel Almanyanın haberi olmayabilir showroomda başına gelen durumdan ötürü servis boyayıp satabilir. sonuçta biz araçları almadan önce bu araçlar birbirine sıfır şekilde toprak arazilerde depolanıyor her şey son satıcının kontrolünde opele haber vermedikçe durumu hiçbir şekil haberi olmaz kaldıki bence böyle şüphesi olan direk almanyaya mail atsa adamlar direk aracı geri alırlar. okadar kullanıcı hatası sorunu bile kendileri garantiden değiştiriyorlar sonuçta

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
              Orjinal yazı sahibi: thehunturk
              sorundan gerçekte Opel Almanyanın haberi olmayabilir showroomda başına gelen durumdan ötürü servis boyayıp satabilir. sonuçta biz araçları almadan önce bu araçlar birbirine sıfır şekilde toprak arazilerde depolanıyor her şey son satıcının kontrolünde opele haber vermedikçe durumu hiçbir şekil haberi olmaz kaldıki bence böyle şüphesi olan direk almanyaya mail atsa adamlar direk aracı geri alırlar. okadar kullanıcı hatası sorunu bile kendileri garantiden değiştiriyorlar sonuçta
              Aslında yazıda şöyle bir bölüm var.
              "Bu arada şirketin yurtdışındaki merkezine bildirdi yaşadığı durumu. Oradan gelen baskıyla Türkiye'deki bölge müdürü Ankara’ya gelerek görüştü Selcan Öğretmen ile"

Buna benzer bir duyarsızlığı chevrolet'de yaşamıştım. Türkiyedeki müdürlüğüne kadar ulaştım mailler ve telefon trafigi ama sonuç sıfır. Sonra bıraktım yakasını. Aslında yanlış yapıyoruz. Selcan hanımı tebrik ediyorum.Helal olsun clapclap

Yorum

Helal olsun!

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

helal olsun hocamıza
                  Black mamba sport 1.3 dizel boostER performance chip eibach 3.5 yay itg performans filtre

Yorum

İşleniyor...
                  X