Duyuru

Collapse
No announcement yet.

D segmenti hangi araç

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• D segmenti hangi araç

Arkadaşlar .yeni bir araba alacak olsanın D segmentinde hangi arabayı tercih edersiniz? yoksa Yine de İNSİGNİA mı?

aklıma gelenle aşağıda başkaca eklemek istyen varsa buyursun

1- VW Passat
    2- Mercedes Benz C serisi (aynı segment olmasa da B series de hiç fena görünmüyor)
    3- mondeo(yeni kasa yıl sonunda çıkacak !)
    4- BMW 3 series
    5- latıtude
    6- 508(dizel)
    7- C5
    8- AUDI A4
    9-

Ynt: D segmenti hangi araç

kesinlikle a4
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

e92 320d mpaket tercih ederdim ama hiç birinide insignia iç dış opc beyaz+flexi 2.0cdti veya 2.0turbo'ya değişmem ama tadına baktık birkez insignia'nın ikinci tercih 320d mpaket olurdu
      2016 w205 AMG

Yorum

BMW kesinlikle

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

bmw 5 serisi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

BMW, Mercedes ve Audi yi bir kenara bırakırsak Peugeot 508 bence dizayn ve donanım açısından çok güzel ve tercih edilesi bir araç.

Volvo S60 ta gözü kapalı alınır derim ayrıca.

Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
            VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

valla hersey ıyı hos guzelde hersey butceye bakıyor bana gore 70 bın tl gıbı rakam olursa alıncak araba 530 d 10 lt yakıyor ama gıdıyor arkadas gorunus tıpte var konforda var! ve arkasında 520 i yazısını yapıstırdın delı olcak herkes ufakta chıp super 508 cok guzelde pahalı bmw mercedes varken olmaz! volvoda guzel performans aramayanlar ıcın ıdeal ! ama fıyatı yuksek! herseyı para belırler

Yorum

bütçe olsa 3.20 d'yi çekerim kapının önüne premium harici dersek volvo s60 derdim.
                (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

bencede para belirler aynı karamsarlıgı bende yasıyorum suan butceye gore daha uygun tercıh secılebılır 50 bın tl ye eskı bır farklı araca bınecegıme ınsıgnıa tercıhım olurdu ama benım gıbı 95 bın tl ye 2.0 cdtı 4x4 insignia almaya karar verırsen alternatıf araclar cıkmıyor degıl
                  2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Kesinlikle yine insignia.....Nedeni ortada guzel bir İnsigniaya herkes bakar ayrica cok keyifli bir araba.....Ama bmw merceds c serisi audiye artik her yerde rastlamak mumkun...Hele bmw 3 serisi iyice ayaga dustu....ben Ankarada İnsigniaya daha fazla ilgi gosterildigini goruyorum.bunu bazi dostlar kabul etmez ama bu bir gercek....surekli bu muhabbet donuyor.bmwciler mercedesciler ve hatta audiciler bakiyor....bugun yasadigim bir olay Dogusta aradasimi ziyarte gitmistim yan yana audi a4 arada benimki yaninda a6 var. Adamlar surekli gelip gelip benim arabanin kapiyi zorluyor veya surekli arkasina onune dolasip bakiyor. Hayran hayran konusuyorlar Hatta esprisi oldu arabayi biraz daha burada birakirsan araba satamayacagiz diye.....İnsignia demek guzellik insignia demek surus demek insignia demek paran cebinde demek.....İNSİGNİA DEMEK İNSİGNİATEAM DEMEK

Yorum

320d Msport alırdım

Yorum

Bu segmentte kötü araç yok tabi ki ama 508 kesinlikle son tercih. Skoda SuberB yi de ciddi olarak düşünürdüm lakin ilk tercih elbette BMW olurdu.

Yorum

BENCE İNSİGNİA"YA KARAKTER OLARAK EN YAKIN MARKA BMW, DAHA ÖNCE İKİ TANE BMW"M OLDU BAŞKA MARKA YOKTU BENİM İÇİN İNSİGNİA"YA BİNENE KADAR. BÜTÇE SINIRI OLAMASA KESİNLİKLE BMW. AMA 60,000 TL İÇİN İNSİGNİA"DAN BAŞKA DÜŞÜNMEM.
                             2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Benim tercihim kesinikle insigniadan sonra A4 olurdu.
                            MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

ikinci eli düşündüğüm vakit malesef passat((
                              2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

İşleniyor...
                              X