Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni bir başlangıç

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yeni bir başlangıç

Vallahi Yiğit kardeşim,bundan 4 ay önce ben de niyetlendim kendi işime,sonra vageçtim.Bu dönemde iyi cesaret,Allah utandırmasın.Aman gözünü seveyim hesabını iyi yap
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bence bu zaman senin düşündüğün zaman değil... Biraz bekle derim.. Nedeni ben inşaat işi yaptığımdan bı çok dukyan kiracım var... Ve gercekten isleri ii değil ...

Yorum

Yiğit kardeşim Allah gönlüne göre versin ama bu zamanda ticaret düşünmek gerçekten kumar gibi. Şansın açık olsun ne diyelim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
          otuz yaşından sonra yeni bir maceraya atılmaya karar verdim. işim gereği vardiyalı çalışmaktaydım eşim gündüz çalışıp ben vardiyalı çalıştığım için doğru dürüst aile hayatımız olmuyordu. çoğu zaman pazar günleride çalışmaktaydım, seri üretimin ve 350 k,şinin sorumluluğu beni baya bir yordu. iki gün önce ünüversiteden bir arkadaşımı tesadüf eseri gördüm, epeybi uzun uzadıya konuştuk , arkadaşımla ayrıldıktan sonra kendi işimi yapabileceğiğm arzusuna koyuldum. eşimle ben aynı şirkette çalışıyoruz kendisi bugün itibariyle işten bütün haklarını alarak istifasını verdi bende yarın vereceğim işallah kabul ederler diye umuyorum malum avrupa kötü otomobil sektöründe biraz daralma var

şimdi gelelim konumuza ; aklımda yapmak istediğim işlerden ilk öncelikli olarak pizza hut veya snopy pizza bayiliğini almak olacak bu bayilik çankırıda veya ankarada açmayı düşünüyorum çankırıda hiç pizzacı yok burası daha ağır basıyor , bu konu hakkında bilgisi olan varmı veya daha iyi ne yapabilirim bütçe 100 ila 150 milyar arası olacak şimdiden herkese tşekkürler

Yigit bey çok güzel bir sektöre el atmışsınız Rabbim hayırlı etsin bol rızıklar versin İNŞALLAH.......

Peygamberimiz (asv)'in ticaret ahlakıyla ilgili hadislerinden bir kaç örnek

-Tüccârlar kıyâmet günü fâcirler olacaklardır. Ancak dürüst ve doğrulukta bulunanlar müstesnâ
          -Doğru tâcir, kıyâmet günü Arş’ın gölgesindedir
          -Doğru sözlü, dürüst ve güvenilir tâcir, nebîler, sıddîklar ve şehitlerle beraberdir
          2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
          2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

bu gün itibariyle istifamı verdim, kanun varmış onu bilmiyordum beyaz yakalı personellerin iş bırakmadan bir ay önce bildirmeleri gerekiyormuş yani bir aylık süre içinde çıkışımı alabileceğimsüre belli değil yarında olur bir hafta içindede bir ay içinde kesin yerime gelecek personelin eğitimini bekleyeceğim bu aradada dükkan bulma ve dairemi satma işlemleriyle uğraşmaya başlıyacağım arabamı satmayı kesinlikle düşünmüyorum hani önceden derlerya müthayit mercedesi sattımı istifa etmiş sayarlardı o duruma düşmek istemiyorum iyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim
            2015 leon fr

Yorum

hakkında hayırlısı olsun abi, gerçekten büyük cesaret gerektiren birşey yapmışsın bence. benimde en büyük hedefim kendi işimi kurmak olduğu için seni iyi anlıyorum diye tahmin ediyorum
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                hakkında hayırlısı olsun abi, gerçekten büyük cesaret gerektiren birşey yapmışsın bence. benimde en büyük hedefim kendi işimi kurmak olduğu için seni iyi anlıyorum diye tahmin ediyorum

tşk çağrıcım işallah dileklerin kabul olur
                2015 leon fr

Yorum

Franchise sistemiyle bayi açma hakkı alabilirsiniz. Dominos, Pizza Pizza, Little Caesars, Pizza Hut vd isim hakkı alarak açabilirsiniz. Ancak bazı franchise firmaları belli bir nüfus yoğunluğu olan illere bayilik veriyor olabilir. Pizza satışları son 6 ayda TELEFON ve İNTERNET üzerinden satışlar, mekana gelerek pizza satın alan ve/veya mekanda yiyenlere oranla %30-40 civarında artış gösterdiği söyleniyor. Hakikaten çevremde (Adana) azımsanamayacak insan internet üzerinden eve sipariş pizza satın alıyor. Küçük yerde büyük balık olmak daha kolaydır, siz firmalarla karşılıklı görüşerek bu işe başlayabilirsiniz. Özellikle Dominos Pizza'nın geçtiğimiz günlerde bir söyleşisinde okuduğumu aktarayım. Dominos, 20 civarında moto-kuryesine patron olma şansı vermiş. Tabii ki Dominos kendi personeline patron olma olanağı sağlarken franchise bedelini daha düşük tutup daha uzun vadeye yaydığını söylememe gerek yok. Başarılı olmanız dileğiyle.....

Yorum

valla ne diyim iyi cesaret bence ticaret iyidir hoştur ama tecrübe ister bence bir uzmanla danışıklı ol derim abi
                    herşeyden önce hayırlısı olsun

Yorum

iyi cesaret yiğit bey. ben açıkcası göze alamam diye geliyor. ama bir yandan hayallerimiz için yaşıyoruz. Allah muaffak etsin...
                      2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

inşallah hayırlısı olur sizin için
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

yiğit bey ne oldu yeni iş olayınız 1 aydır takipteyim bu konuyu bende böyle birşey düşünüyorum. ne yaptınız karar verdinizmi açıyormusunuz biryer?
                          2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

evet karar verdim, işyerinme istifamı verdim iş yerinden ayrılacağım günü bekliyorum, yerime yetişecek eleman için kariyuer nette iş ilanı açıldı ama henüz atama yapılmadığından beklemedeyim yerime atama yapıldıktan sonra iş yerinden ayrılıp pizza işine giriyorum iki tane yer buldum iki firmayla anlaşmış gibiyim hangisi bana uyarsa onunla çalışacağım dominos ve pizza hat olmadı 200000uero dan aşşağı istemiyorlar bu firmalar. kesinleştiği zaman yayınlarım
                            2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                            X