otuz yaşından sonra yeni bir maceraya atılmaya karar verdim. işim gereği vardiyalı çalışmaktaydım eşim gündüz çalışıp ben vardiyalı çalıştığım için doğru dürüst aile hayatımız olmuyordu. çoğu zaman pazar günleride çalışmaktaydım, seri üretimin ve 350 k,şinin sorumluluğu beni baya bir yordu. iki gün önce ünüversiteden bir arkadaşımı tesadüf eseri gördüm, epeybi uzun uzadıya konuştuk , arkadaşımla ayrıldıktan sonra kendi işimi yapabileceğiğm arzusuna koyuldum. eşimle ben aynı şirkette çalışıyoruz kendisi bugün itibariyle işten bütün haklarını alarak istifasını verdi bende yarın vereceğim işallah kabul ederler diye umuyorum malum avrupa kötü otomobil sektöründe biraz daralma var
şimdi gelelim konumuza ; aklımda yapmak istediğim işlerden ilk öncelikli olarak pizza hut veya snopy pizza bayiliğini almak olacak bu bayilik çankırıda veya ankarada açmayı düşünüyorum çankırıda hiç pizzacı yok burası daha ağır basıyor , bu konu hakkında bilgisi olan varmı veya daha iyi ne yapabilirim bütçe 100 ila 150 milyar arası olacak şimdiden herkese tşekkürler
şimdi gelelim konumuza ; aklımda yapmak istediğim işlerden ilk öncelikli olarak pizza hut veya snopy pizza bayiliğini almak olacak bu bayilik çankırıda veya ankarada açmayı düşünüyorum çankırıda hiç pizzacı yok burası daha ağır basıyor , bu konu hakkında bilgisi olan varmı veya daha iyi ne yapabilirim bütçe 100 ila 150 milyar arası olacak şimdiden herkese tşekkürler
Yorum