Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni bir başlangıç

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yeni bir başlangıç

otuz yaşından sonra yeni bir maceraya atılmaya karar verdim. işim gereği vardiyalı çalışmaktaydım eşim gündüz çalışıp ben vardiyalı çalıştığım için doğru dürüst aile hayatımız olmuyordu. çoğu zaman pazar günleride çalışmaktaydım, seri üretimin ve 350 k,şinin sorumluluğu beni baya bir yordu. iki gün önce ünüversiteden bir arkadaşımı tesadüf eseri gördüm, epeybi uzun uzadıya konuştuk , arkadaşımla ayrıldıktan sonra kendi işimi yapabileceğiğm arzusuna koyuldum. eşimle ben aynı şirkette çalışıyoruz kendisi bugün itibariyle işten bütün haklarını alarak istifasını verdi bende yarın vereceğim işallah kabul ederler diye umuyorum malum avrupa kötü otomobil sektöründe biraz daralma var

şimdi gelelim konumuza ; aklımda yapmak istediğim işlerden ilk öncelikli olarak pizza hut veya snopy pizza bayiliğini almak olacak bu bayilik çankırıda veya ankarada açmayı düşünüyorum çankırıda hiç pizzacı yok burası daha ağır basıyor , bu konu hakkında bilgisi olan varmı veya daha iyi ne yapabilirim bütçe 100 ila 150 milyar arası olacak şimdiden herkese tşekkürler
    2015 leon fr

Ynt: yeni bir başlangıç

guzel dusunce abıde! hayırlısı olsun! sonaxın bayılıgını alabılırsın! mesela!

Yorum

verdiğiniz karar gerçekten cesaret timsali umarım aynı kararı bende bi ara alabilirim...Nacizane fikrim olmayan yerde tek olmanızdır...
      F30 Sport+

Yorum

Abicim hayirli olsun insallah senin ve ailen icin guzel bir karar olur.cankiridansa ankaraya aç pizza hut bayiligi tutar ankarada sayili yerde var yeni acilan avm lerden bir yer kiralarsan tutmamasi icin bir sebep yok

Yorum

türkiyede 2 sektör batmaz 1 gıda (hazır yemek) 2 bayan tekstili
          pizza düşünceniz bence daha idael görünüyor.
          yapacağınız işlerde allah sizi utandırmasın bol kazanç versin...
          2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

evlere servis hizmeti veren pizza dükkanlarının -- dominos, little ceaser-- çok daha fazla kazandığını duymuştum. hatta şu anda en pahalı franchising dominostaymış. istanbul'da 450 bin tl gibi. ancak lokasyona göre farklı miktar olur eminim. 1 yılda amorti ettiğini söylüyorlar. ticarete atılma fikri çok güzel. herkesin aklından geçer. ancak cesaret etmek herkese nasip olmuyor.. Allah utandırmasın..
            (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Abi benzinlik acmanin maliyeti ne kadar tam bilmiyorm ama yapabilirsem muhtesem otesi para vaar

Yorum

Hayırlı olsun umarım gönlünüzden geçen ne varsa olur. Allah yardımcınız olsun. Bir ufak katkı yaparsak pizza hut da sanırım kolay kolay bayilik vermiyor. geçen bir arkadaşımla muhabbeti geçmişti bunun. 200bin $ gibi bır rakamdan bahsettı ama tam net bılgı degıl tabı.
                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

ketçap mayonez vermeyen bir marka açma ama beni kafadan kaybedersin
                  F30 Sport+

Yorum

Uaaau İhsan bey çok içten ve çarpıcı bir açıklama?!
                    Team paylaşımları hayatın ta kendisi? İyi araştırın benim düşünceme göre bir işin uzmanı olmak ve çok çalışmak şart.
                    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                      Hayırlı olsun umarım gönlünüzden geçen ne varsa olur. Allah yardımcınız olsun. Bir ufak katkı yaparsak pizza hut da sanırım kolay kolay bayilik vermiyor. geçen bir arkadaşımla muhabbeti geçmişti bunun. 200bin $ gibi bır rakamdan bahsettı ama tam net bılgı degıl tabı.
                      akşam sekize kadar bununla koşuşturdum dominos çok pahalı 400milyara geliyor pizza hut 40000euro snopy anahtar teslim fırın motor arabayla beraber dükkanın içinide kuruyolar 80 milyara geliyor araştırmalarım sonucu ama yüzyüze görüşmedim yarın ilk işim snopyle görüşmem olacak biraz öncede evimi sahbinden com'a satılık ilanını verdim hadi hayırlısı diyelim

gelin ata binmiş ya nasip demiş
                      2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        verdiğiniz karar gerçekten cesaret timsali umarım aynı kararı bende bi ara alabilirim...Nacizane fikrim olmayan yerde tek olmanızdır...
                        bu kadar erkenmi bak iyi düşün
                        2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Orjinal yazı sahibi: burak.
                          bu kadar erkenmi bak iyi düşün
                          ) kısmet...

Bu arada yine nacizane bir görüşüm daha üniversiteye ya da askeriyeye yakın bir mekan tercih etsen iyi olur
                          F30 Sport+

Yorum

kısmet...

Bu arada yine nacizane bir görüşüm daha üniversiteye ya da askeriyeye yakın bir mekan tercih etsen iyi olur
                            Abim ne kadar da dogru söylemiş. Ankarada Bahçeli-Beşevler-Çankaya gibi Yarı-Lüx ve Öğrenci mekanlardaki kitapçılar kapanmış her taraf fastfood dolmuş. Üstelik hepsi ağzına kadar dolu. Hele ki bilindik bir markadan açtıysanız. Snopy diye bir Pizza mı vardı bu arada? Ben bilmiyorum da..?
                            Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Allah Utandırmasın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X