Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kasko Fiyarları Hakkında Bilgi ve Önerileriniz Nelerdir?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kasko Fiyarları Hakkında Bilgi ve Önerileriniz Nelerdir?

Vallahi bu zaman kadar boyle bir fiyat duymadim...mukemmmel......yanliz gercekten eminnolmak lazim....

Yorum

öncelikle çalışmayı düşünüğünüz servisin anlaşması olan bir şirket bulmanızı tavsiye ederim. büyük yererde pek sorun olmaz ama küçük bir yerde tek bir yetkili servis varsa anlaşması olması önemli. ikinci olarak büyük şirket olsun derim . yani Allâh korusun başınıza bir iş gelirse günlerce ekspertiz ve ödeme beklersiniz.
      ben grupama sigortadan 4. kademe hasarsızlık indirimiyle 1005 lira nakite yaptırdım.
      bilginize...
      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

klozları çok iyl inceledim şu an telefondan yazıyorum isterseniz tüm sayfaları fotograflayabilirim Konya Zafer sanayi Akbank Şubesinde Mehmet Ali beyden fiyat alabilirsiniz İsmimide verebilirsiniz
        Astra J 1.6t 180 hp Cosmo Active select+Flexiride 18" Jant+Cyclone Navi geri görüş kamerası+Arka 2 Lcd Ekran Renk:Siyah Model:2011+Kenwood ses sistemi

Yorum

şimdiye kadar yaş 39 araçlarımın hiç birisiyle kaza yapmadım ve çizdirmedim yani hiç kasko bozulmadı onun etkisi ne kadar bilmiyorum şirketin sıfır cio arabaları 300 küsürden kasko yaptırıldı

Astra J 1.6t 180 hp Cosmo Active select+Flexiride 18" Jant+Cyclone Navi geri görüş kamerası+Arka 2 Lcd Ekran Renk:Siyah Model:2011+Kenwood ses sistemi

Yorum

Vallahi Kamil bey hayirli ugurlu olsun...Allah insallah kullandirmaz clapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kamill
              klozları çok iyl inceledim şu an telefondan yazıyorum isterseniz tüm sayfaları fotograflayabilirim Konya Zafer sanayi Akbank Şubesinde Mehmet Ali beyden fiyat alabilirsiniz İsmimide verebilirsiniz
              estagfurullah abi. inanmamış gibi algılandım sanırım. fark bulmamışsanız mükemmel bir fiyat...
              2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Arkadaşlar en önemli faktör sehir diye biliyorum.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                  Arkadaşlar en önemli faktör sehir diye biliyorum.
                  şehir yaş ve daha önce kaza durumu
                  2015 leon fr

Yorum

Evet şehir etken kaç yıldır kaskolu araç kullanıyorsunuz etken, kullandığınız süre içerisinde hasar oranlarınız etken, yaş 39 şimdiye kadar kazayı bırak araçları hiç çizdirmedim allaha şükür kimsede gelip vurmadı. Bütün hepsini artık değerlendirmeye alıyorlar.

Yorum

Çok teşekkur ederım değerli bilgileriniz için.Oldukça yardımcı oldunuz.Bu konuyu biraz daha araştırayım ,araç yatıyor zaten

Yorum

630 TL kasko, tabi hasarsızlığın katkısı...

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

465 Lira. Hasarsizlik ve bankaci kocasi indirimi.
                          2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

İşleniyor...
                          X