Iyı gunler, Aracımı yenı aldım ve kasko yaptırmak ıstıyorum. Bır acentadan fıyat ıstedım ve beklentılerımın oldukca ustundeydı. Sızler ne kadara yaptırdınız onerebılecegınız kasko acentesı varmı ? Fıyatlar hakkında bılgı alabılırmıyım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kasko Fiyarları Hakkında Bilgi ve Önerileriniz Nelerdir?
Collapse
X
-
Ynt: Kasko Fiyarları Hakkında Bilgi ve Önerileriniz Nelerdir?
ahmet kardeş. benim arabayı anadolu sigortaya 63binden kaskolattıydım. 1300tl 10 taksit..2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
Yas, il, meslek, ve hasarsizlik durumuna gore fiyatlar degikenlik arz eder.
ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp
Yorum
-
kasko tarihi haziran 2011 sonundan başladı. eşimin üzerinde yaş 27. meslek öğretmen.sıfır aldığımda yaptırdım hemen.
olmazsa özelden benim kaskocunun telini veririm. konuşursunuz. benim kaskoyu yapan yer de ankara anadolu sigorta acentesi. yerini tam bilmiyorum.2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
tüm kaskolarda aynı maddeler var densede küçük nüanslar var. iyi karşılaştırmak gerekiyor.2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
Benim 3 senelik hasarsizlik ve 17000 liralik ekstra aksesuarla yani yaklasik 68000 lira icin 1500 lira oduyorum...ama benim aksesuarlarimi birok kasko sirketi sorusturup durdu.. Generali sigortadan yaptirdim. Bu arada en onemli nuans serviste arainizin kaldigi donemde araciniza denk bir araba veya en kotu ihimalle c sinifi bir aracin verilmesi maddesi....buna dikkat edin derim...
Yorum
-
bende aracımı allah kısmet derse yarın teslım alıyorum 1,4 140 gb kasko fiyatı 67.000 tl.ek olarak navigasyon ve yan aynalara let ısık ilave etirdim 1400 tl kendı sigortacımdan yaptrdım bayi 1500 tl fiyat verdı.** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum
-
değerini 70 000 tlden full kaskoyu Aksigortaya Nakit 735 tl ye yaptırdımAstra J 1.6t 180 hp Cosmo Active select+Flexiride 18" Jant+Cyclone Navi geri görüş kamerası+Arka 2 Lcd Ekran Renk:Siyah Model:2011+Kenwood ses sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kamilldeğerini 70 000 tlden full kaskoyu Aksigortaya Nakit 735 tl ye yaptırdım2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
Yorum