Duyuru

Collapse
No announcement yet.

camlara yapıştırılan yazı ve sticker'lar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• camlara yapıştırılan yazı ve sticker'lar

Günaydın insigniateam ailesinin değerli üyeleri. Yüce Allâh hepinizi kaza,bela,musibetlerden, şerli insanlardan şerli işlerden insi ve cinni şeytanların şerrinden, kötü nazarlardan, kötü insanlardan muhafaza eylesin (amin)
    Arkadaşlar benim aracın arka camına bir servis (adı lazım değil diyeyim ama siz anlarsınız ) adını yazmış, yapıştrmış. ben cama, rezistanslara zarar vermeden ve iz bırakmadan nasıl çıkarırım bu yazıyı. bilgisi olan yada daha önce bu işi yapan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim....
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: camlara yapıştırılan yazı ve sticker'lar

naci bey rezistans telleri içeride bir sıkıntı olmaz. dışarıdan müdahale yapıcaksınız anlaşılan. yapışlanlı şeyleri çok rahat söken ilaçlar var. link vereyim. sürün üstüne biraz bekleyin hemen çıkar.

ben kullandım.çok memnunum..
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

hayır hocam içeriden müdahele. iç kısma yapıştırmışlar. anlatımınızdan rezistansların dışarıda olduğunu mu anlamalıyım...
      link için teşekkürler.
      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

yok.hayır.ben dışarıdan yapıştırıldıysa diye yorumladım. rezistanslar içeride. yazdığım ürünü alıp uygulayın hiç bir sey olmaz. zaten sürünce baskı yapmadan etiketler kendini bırakıyor. hafif ovalamayla cam siler gibi yapın geçer. ilk sürmede hemen çıkmaya bilir.etiketin kalınlığıla ilgili. zarar vermeden olabildiğince etiketi sıyırın kalan işi o ilaca bırakın.
        kolay gelsin...
        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

benim camdada var bu etiketten ama şeffaf naylon etiket.bu ilacı sürünce nasıl emecek üstünden akıp gitmeyecekmi.
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
            benim camdada var bu etiketten ama şeffaf naylon etiket.bu ilacı sürünce nasıl emecek üstünden akıp gitmeyecekmi.
            oje gibi fırçası var. sürüyorsunuz üzerine dağıta dağıta. akma olmuyor. akacak gibi olursa fırçasıyla müdahale edip yayıyoruz üstüne...

Yorum

deneyelim ilk fırsatta öyleyse
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

hiç kullanmadım ama o ürün bence kağıt türü yapışkanlara üstten etki ediyordur. ürün barkodları yada etiket gibi şeyler mesela.
                bayi stickerları şeffaf naylonumsu malzemeden oluyor, ona bir etki edeceğini sanmam ama yanılıyor da olabilirim. ama stickerı söken şey reziastansı da sökmez mi?
                InsigniaTEAM

Yorum

yavas yavas sokmeye calisin. bir sey olmaz. benim arabanin arka cam filmleri 2 defa sokulup takildi. bir sorun olmadi. ani olmamak sartiyla yavasca sokulebilir.

Yorum

biz iki aracımızdada hiç birşey sürmeden yavaş yavaş uçlarını kaldırarak kolayca sıyrılıyor
                    06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

hiçbirşey olmaz nasıl sökeceğinide anlatayım üstüne sen bant yapıştır uyduruk olmasın o bantı çakmakla biraz ısıt üstündeki bantı hızlı şekilde çek o yapıştırılmış servis ismi olan yazıda onunla çıkacaktır
                      2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
                        Günaydın insigniateam ailesinin değerli üyeleri. Yüce Allâh hepinizi kaza,bela,musibetlerden, şerli insanlardan şerli işlerden insi ve cinni şeytanların şerrinden, kötü nazarlardan, kötü insanlardan muhafaza eylesin (amin)
                        Arkadaşlar benim aracın arka camına bir servis (adı lazım değil diyeyim ama siz anlarsınız ) adını yazmış, yapıştrmış. ben cama, rezistanslara zarar vermeden ve iz bırakmadan nasıl çıkarırım bu yazıyı. bilgisi olan yada daha önce bu işi yapan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim....

AMİN....Allah Razı Olsun

2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                        2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

İşleniyor...
                        X