Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA YA ZAM...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İNSİGNİA YA ZAM...

Ben arabayı 2011 in Aralık son haftası aldım..satış müdürü akadaśım yïlbaşından sonra fiyatların artacağını söyledi..92.500 tl ye 2.0 160 bg dizel cosmo aldım parasını peşin verdim..15 gün araba bekledik..sonuçta Nisan ayındayız..hala neredeyse aynı fiyat..kampanya adı altında bir saçmalık..çok kötü bir politika ayrıca Aracada 17 000 den fazla para harcadım..2.elini bu sistemle asla tutturamazlar..ayrıca bu arabalara daha iyi bir otomatik şanzıman lazım..ama yinede birevvelki arabası 2011 model q7 sahibi biri olarak keyifli parasına görede iyi araba...
    2012 2.0 cosmo dizel 160+30 bg 390 tork/irmscher bodykit/19 BMW jant/255 40 Pirelli Pzero lastik/kicker bas ve mid tklar/m aqustic amfiler/m aqustic equlazier/
    cylone multimedya/logo iptalleri/İrmscher ön panjur/yan ayna sinyaller/led aydınlatma/ sprint booster/tuning box etc..

Yorum

76.000 den almış biri olarak avantajlımıyım yani?

Yorum

3.000 km de isteyen olursa bu fiyatın epey altına düşünebilirim kit+film cam+tavan kaplama+18 rep jant+bej deri koltuk beyaz renk.
        NOT:ihtiyaçtan değil tabii biturbo için

Yorum

konfigüratör 78.450 TL diyor, liste 78.452 diyor zammı göremedim ben....

Yorum

fiyatları tekrar eski hale getirmişler...
            İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
            "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Yorum

OPEL in fiyat politikasını anlamak mümkün değil...
              örneğin 12 gün öncesine kadar 2.0 130 hp dizel insignia 77.000 tl iken önce yeni fiyat listesi ile bu aracın fiyatını 87.000 tl lere çektiler. 5 gün öce ise fiyatı 78.000 tl ye indirdiler. şimdi tv ve internet reklamlarında ise bu aracın fiyatını 81.950 tl olarak yazıyorlar. kardesim bu arabanın fiyatı nedir?
              liste fiyatı nedir şu an satış fiyatı nedir ?
              neden son 12 gümde 4 ayrı fiyat verilir ?
              neden 12.000 tl lik ötv farkı önce yansıtılır sonra geri çekilir ?
              bütün 2.000 cc araçlarda ötv farkı derhal yansıtılmışken opelde bu fark neden hala yasıtılmaz ?
              acaba opel, insiginia da bu kadar cok mu kazanıyor da 12.000 tl lik ötv farkını yansıtma gereği duymuyor ?
              İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
              "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Yorum

şeytanın işine akıl ermez ehh insigniada şeyten gibi maşallah hemen insanın aklını çeliyor

Yorum

bir tek opel değil ki, bütün otomobil firmaları sağolsun bizi sömürüyorlar sözüm meclisten dışarı yanlış anlaşılmasın, bütün firmalar bize ne kadar kazık atabileceğinin derdinde hani bi tek otomobil firmaları olsa o da neyse herkes bizi kazıklamak peşinde

Yorum

İşleniyor...
                  X