Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA YA ZAM...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA YA ZAM...

Insignia, Edition Elegance, 2.0 130 HP - Dizel, "Active Select" Otomatik Şanzıman
    104.451,58 TL
    RenkKar Beyazı
    0,00 TL
    ModelDune/Atlantis, Siyah
    0,00 TL
    Jant17 " Hafif Alaşım Jantlar, 2/D tasarım
    0,00 TL
    Anahtar Teslim Perakende 104.451,58 TL
    Tavsiye Edilen perakende Kampanya 17.500,00 TL
    Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyat 86.951,58 TL

BU ARAÇ 2 gün önce 77.000 tl civarındaydı. 9.000 tl zam gelmiş.
    hayırlı olsun...
    İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
    "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Ynt: İNSİGNİA YA ZAM...

Evet birkac arkadasim 77000 den bilerek aldilar. Bu fiyata gelecegi zaten belli idi....

Yorum

Insignia, Cosmo, 2.0 160 HP - Dizel, "Active Select" Otomatik Şanzıman
      114.960,75 TL
      RenkKar Beyazı
      0,00 TL
      ModelRibbon/Morrocana II, Siyah
      0,00 TL
      Jant18 " Hafif Alaşım Jantlar
      0,00 TL
      Anahtar Teslim Perakende 114.960,75 TL
      Tavsiye Edilen perakende Kampanya 20.000,00 TL
      Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyat 94.960,75 TL
      Teknik bilgi

İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
      "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Yorum

Hayirli olsun alacaklara :d
        Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

İyi de bu kampanya fiyatları nedir?O kampaya diye yapılan indirime küçük sınıfta ikinciel araç alınıyor.Opel Türkiye'nin satış politikasına anlam veremiyorum.Gerçekten gülünç bir durum.Madem 20bin indirim yapıcaksın liste fiyatını çek aşağı 20bin nedir ya angry Bana dese ki 20bin liralık kampanyamız var bu araç defolumu derim...
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
            İyi de bu kampanya fiyatları nedir?O kampaya diye yapılan indirime küçük sınıfta ikinciel araç alınıyor.Opel Türkiye'nin satış politikasına anlam veremiyorum.Gerçekten gülünç bir durum.Madem 20bin indirim yapıcaksın liste fiyatını çek aşağı 20bin nedir ya angry Bana dese ki 20bin liralık kampanyamız var bu araç defolumu derim...
            tamamiyle göz boyama kardeşim, başka bir açıklaması yok ya, 20000 tl indirim ne diye yapıyorsun anlamıyorum ki

Yorum

Keşke göz boyasa ama malesef bu kadar yüksek ve sürekli devam eden indirim sadece aracın prestijini düşürüyor.Sanki satılmayan ve piyasada yer sahibi olmak için indirim yapan bir firma havasına bürünüyor.İndirim yaparsın ama bir ay olur iki ay olur stok eritmek için, yıl sonu diye yaparsın.Bu şekilde çok komik ve anlamsız gerçekten.
              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                Keşke göz boyasa ama malesef bu kadar yüksek ve sürekli devam eden indirim sadece aracın prestijini düşürüyor.Sanki satılmayan ve piyasada yer sahibi olmak için indirim yapan bir firma havasına bürünüyor.İndirim yaparsın ama bir ay olur iki ay olur stok eritmek için, yıl sonu diye yaparsın.Bu şekilde çok komik ve anlamsız gerçekten.
                yani gidiyosun 20000'in üzerine bayide de bi 5 bin indirim yapıyor al başına belayı, valla ne desek boş, gece gece sinirim bozuldu zaten...

Yorum

Abi bu nedir yahu sıfırlar aldı başını gitti 2. eller hala düşük fiyattan seyrediyor maad
                  Opelin fiyat politikasına anlam vermek zor alala

Yorum

geçenlerde bir konuya yazmıştım.opelin 1600cc turbo disel motorunun yakın gelecekte piyasada olabileciğini.kaynağım ise ülkenin en çok opel satan bayilerinden birisinin ortağıydı.net bir tarih vermese bile satışa çıkmasına yakın 2.0cdti 130hp lik versiyonunun zam alacağını,sonrasında ise kuvvetle ihtimal satışına son verileceğini söylemişti.konuyu görür görmez aklıma ilk gelen şey buydu oleyy.ama açıkça söyleyeyim en erken yıl sonuna doğru veya 2013 başında bekliyorum böyle bir gelişmeyi.hatırlanacağı üzere insignia ilk çıktığında da katalogda 190ps gücünde biturbo dizel motordan bahsediliyordu fakat piyasaya sürülmesi 3 sene sonrasında oldu.yeni nesil 1600cc dizel motorla ilgili ilk bilgilerede 2010 yazında edinmiştim ki o zaman bu bilgileri geçen kaynaklarında motorun satışa çıkmasının 2013 yılını bulacağı bilgisini geçmişlerdi.neyse geç olsun ama aynı 2.0biturbo dizel de olduğu gibi hem güçlü hem verimli hemde sorunsuz bir motor olsun.

not:motorun piyasada ki en iyi performans verilerine sahip olacağı gibi hangi segmentte kullanılıyorsa,o segmentin en az yakıt harcayan modelleri olacağı iddiasındaymış opel urock.bundan ben şunu anladım,her model için ayrı güç çıkış değerlerine sahip olacak sanırım yeni nesil 1600cc turbo dizel motor.yani insignia da 125ps-300nm ise corsada 110ps-280nm şeklinde olabilir.tabi bu sadece varsayım cool.

Yorum

konfigatör ile satış listesi birbirini tutmuyor.acaba hangisi doğru?tabi verdiğim linkteki bilgiler sonradan değişebilir ama şuan itibariyle 2.0cdti 130ps satış fiyatında değişim yok.sadece ekstra 1000tl indirim görünmüyor.

Yorum

Konfiguratorde 1.6 turbo edition yok sadece cosmo var kaldirdilar mi acaba?
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

editiona ne oldu yaw neslimizi tüketecek bu opel kafaya koydu
                          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

yükseltsinler bakalım sonu ne olacak. 2. eli olmayan arabayı istediği kadar yükseltsin.... sonu saab gibi olur başka birşeyyy olmazz.... opelin her türlüsünü çok seviyorum ama sırfff şu 2. eldeki değersizliğinden dolayı hiç içime sinmeyen vw aldıracaklar bana !!!!!

Yorum

Valla 1.6 ve 1.4 leri yükselteceklerini zannetmiyorum zaten bu son benzin zamlarından sonra benzinli araca talep iyice azalmışken dizelde biraz artış yapmaları normal demekki gidiyor
                              2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

İşleniyor...
                              X