Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bunları ne yapmalı...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• bunları ne yapmalı...

Arkadaş bir insan neden ve hangi saikle insanların gözbebeği gibi baktığı aracını çizer, taş vurur, iz yapar anlamam. sormayın arkadaşlar, bugün canım çok sıkıldı. aracı bir yere park etmiştim. dönüşte bir baktım aracın ön sağ çamurluğunda ufak bir ezik ve çizik.öyle canım sıkıldı anlatamam. hala etkisindeyim. bunu yapabilen insanları ne yapmalı bilemiyorum. ya kaza olur, hata olur, yanlışlık, dalgınlık olur; en çok "tüh be yazık oldu" dersin olur. ama park yerinde duran bir araca neden zarar verirsin... (size saygımdan yazmıyorum bazı şeyleri)
    acaba kasko küçük onarım olarak kabul eder mi? yaptırsam mı? ne dersiniz arkadaşlar.
    çok küçük bir iz ama, özellikle karşıdan bakınca sanki gözüme batıyor...
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: bunları ne yapmalı...

hasarı görmeden ne desek yanlış olur abi.
    geçmiş olsun, Allah daha kötülerini yaşatmasın ama arada öyle ne olduğu belli olmayanlar çıkıyor
    InsigniaTEAM

Yorum

sütü bozuk mu ararsin ruh hastasi mi ararsin hepsi var sokaklarda.çok gecmis olsun.bugun çok yakin bi arkadasimin da yeni aldigi kirmizi fiat punto arabasini bastan sona öyle bir cizmisler görseniz oturup ağlarsiniz.aslinda bunlari yapanlar bulundugunda gereken cezayi mal sahibinin vermesi lazim ya neyse.

Yorum

aslında seviniyorum yapanları görmediğime. insanın o sinirle ne yapacağı belli olmazki. bir edepsiz için... değermi diyor insan. sonra insan sırasına girerler...

Yorum

Geçmiş olsun yapacak bir şey yok malesef...

Bugün aynı şey bendede oldu bende park ettigim yerden aracımı alırken farkettim az da olsa sürtmüşler artık kastimi bilemem ama o kadar yolda benimi buldular kasti yapanları bir yakalasam..., iyiki yakalayamıyorum diyorum bir yandan da
          2015 2.0 sorento

Yorum

Geçmiş olsun;

Mini hasar klazonuz var ise kasko bozulmadan yaptırabilirsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum benimde sağ kapıda var park halindeyken sürtmüşler görünce çok sinirlendim ama yapcak bişey yok pasta cilada çare olmadı.Ben şimdilik böyle kullanıcam.
              2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

geçmiş olsun abi gerçekten insanlar çiy süt emmiş, ne yapmalı bilmiyorum, ama Allah öbür tarafta bize o kul haklarını söke söke aldıracak... Sadakanız olsun abi, mini onarımdan yapılır merak etmeyin para alınmaz ve kasko delinmez...

Yorum

teşekkür ederim iyi dileklerinize. onarım işine bakacağım. ama önce aracı bıraktığım yerde kamera var mı ona bakacağım. bulmaya çalışacağım o terbiyesizi...

Yorum

geçmiş olsun vasıfsız insanlar dolu bizde aracıgı aldıgımızın ertesi haftadı ufak bir çizikle karşılaştık apartmanın otoparkında nazarlık dedik geçtik ama çekemeyen çok var hani çok büyük konuşmayayım yaparken bir görsem film kopacak o olacak
                    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                    GIBBON

Yorum

Abi gecmis olsun seni cok iyi anliyorum bizimde arabayi aldigimiZ gece cizmislerdi serefsizler
                      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

geçimiş olsun.gerçekten insan aracını temizlerken bezin tüyü bile kalsa araç üstünde gıcık oluyor.hele çizik olunca ve bu çiziği kimin neden yaptığını anlamayınca hepten sinir oluyor.ben şimdiye kadar hiç bir aracımı Allah çok şükür çizmedim ama şimdi bakıyorum benzin depo kapağı bile çizik ya bunu yapan kim benzin pompacısı ama hangisi ne bileyim adam benzin tabancası ilemi açıyor o kapağı anlam veremedim gitti .
                        ben açıkcası boyatma taraftarı değilim ufak bir çizik boyatıyosun aracın değeri düşüveriyor.bırakın öyle kalsın çok fazla gözünüze batmıyorsa.
                        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

doğru söylüyorunuz Ahmet bey. kaza olsa dersin ki oldu bir yanlışlık. ama insan bir park alanında duran araca ilşince insafsızlar kızıyor işte. çok küçük sayılır. resmini çekince foruma atacağım. belki çok küçük değmez diyecksiniz. ama bu benim ilk çiziğim. hehalde ondan bu kadar oturdu kalbime.
                          Yinede teşekkürler ilginize. sizlerle yazışınca biraz rahatladım arkadaşlar...

Yorum

Ben de küçük ezik çiziklerden nefret ediyorum. Sırf bisikletliler yanlışlıkla çizmesin diye kapalı garaj yaptırdım. Şehre inince de ortalığa hayatta bırakmam, kapalı garaja park ederim. Küçük bi çizik için psikolojim bozulacağına 5 tl vermek daha mantıklı geliyor. hele hele diyarbakır'da güzel arabayı kesinlikle affetmezler. 5 dakika ortaya bırakın geldiğinizde harita bulursunuz.

Yorum

geçmiş olsun hocam. gerçekten can sıkıcı bir durum. seni iyi anlıyorum ne kadar küçük olsada insanın gözü takılıyor.
                                 2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

İşleniyor...
                              X