Opel logolu sibop kapakları için bir link ilginizi çekebilir, shipping free ama 10-15 günde gelir....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
logolu sibop kapağı
Collapse
X
-
Ynt: logolu sibop kapağı
Benzer ürünlerden oto aksesuarcılarında da oluyor.Forumda daha önce konuşulmuştu ama sibop kapağı üzerindeki logolar yapıştırma olduğu için çıkma sorunu oluyormuş.Alınca kuvvetli bir yapıştırıcı ile yapıştırmakta fayda var.
2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
-
Eymen'in eklediği linktekinden ben kullanıyorum, ürünün ederi 5 lira daha fazla etmez. ben kazıklanarak aldıktan sonra hepsiburada'da 8 liradan satıldığını gördüm. bir özelliği yok açıkçası zaten logolar da 6 ay felan dayandı eninde sonunda düşüyor.
illa ki değiştirmek isteyen varsa irmscher sibop kapaklarını tavsiye ederim.InsigniaTEAM
Yorum
-
Evet kapaklardaki logolar zamanla düşüyor eğer sibop kapağınız tamamen metalsa güzel duruyor ama bildiğim kadarıyla 18 lik jantlarda yarısı metal yarısı lastik olan siboplardan var diye biliyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
bu ürün de güzelmiş
ya da bu
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriEymen'in eklediği linktekinden ben kullanıyorum, ürünün ederi 5 lira daha fazla etmez. ben kazıklanarak aldıktan sonra hepsiburada'da 8 liradan satıldığını gördüm. bir özelliği yok açıkçası zaten logolar da 6 ay felan dayandı eninde sonunda düşüyor.
illa ki değiştirmek isteyen varsa irmscher sibop kapaklarını tavsiye ederim.
30 eur2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Şifreli bijon lardan bende var opelin orjinal aksesuar sayfalarını bakarsanız görürüsünüz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum