merhaba arkadaşlar 2011 model 4000 binde cruze aracım var yağmur yağdığı zaman ve aracı yıkadığım zaman aracın stepne havuzu su doluyor aracı babam kullandığı için fark etmedik ve 3 defa servise gitti yaptık dediler olmadı c.tesi odak tan burak beyle görüştüm getirin biz bakalım dedi sağolsun bugün bıraktım aracı bu konuda ne yapmalıyım aracı geri iade etmek istiyorum ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cruze bagaj stepne havuzu su doluyor
Collapse
X
-
Ynt: cruze bagaj stepne havuzu su doluyor
Aracı geri iade etmek biraz sıkıntılı bir süreç, daha önce benim citroen jumpy aracım vardı sürgülü kapıdan sürekli tıngırtı sesi geliyordu. sıfır almış ve 4 ay falan olmuştu antalya günlasa 3 sefer götürdüm 3 ündede tamam dediler ertesi gün yine başladı en sonunda bende servise gittim ve servisden bu araca ait kapı ile ilgili rapor tutlmasını özürlü ürün olduğuna dair bir beyanda bulunmalarını istedim. işi yokuşa sürdüler. Tekrar yapalım dediler bende 3 sefer getirdim yapamadınız 4. de mi yapacaksınız dedim.
Diyaloglar dan anladığım kadarı ile servisin böyle bir rapor yazıp distribitöre göndermesi o servis için eksi bir durum arz ediyor bunu da servis elinden geldiğince yokuşa sürüyor.
-
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Başlığı bir incelemenizi tavsiye ederim.Aynı problem yaşanmış.Geçmiş olsun2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Ömer kardeşim
Hukuk kurallarına göre
-bir parçanın 3 defa değişmesi
-aracın 30 iş günü (45 gün) serviste kalması
Üretici aracı yapamıyor ve bu iki madde var ise tüketici aracı iade edebilir. Fakat
-6 ay mahkeme sürer
-3 ay bilirkişi
-6 ayda Temiz
yani uzun sürer bende 2010 model ls plus paket cruzu 1.5 senede geri verdim klima motoru bozuldu yapılmadı yada yapılamadı. İstersen avukatın telefonunu verebilirim.
Yorum
Yorum