Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dizelmi az yakıyor benim 1.4 t mi:)))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: dizelmi az yakıyor benim 1.4 t mi))

130 luk dizelle yaklaşık 3500 km yapmıştım. ağırlıklı şehir dışı. eğer 130luktan da iyi ise performans olarak benim için tatmin edici olacaktır. daha önce 2.0 1999 model vectra gt im vardı. oldukça memnundum fakat yakıt olayından dolayı satmak zorunda kaldım. 1.6 t ler yanında beberonla süt içen bebek benzetmesi az kalır içmek yerine yutuyordu.... sonrada şimdiki aracaım 1.3 cdti h astra aldım. bu seferde tam bir hayal kırıklığı. ekonomi yapıcaz diye tüm psikolojiimi alt üstt etti. bağırıypr bağırıyr ama icraat yok bu sebeple 1.4 t aldığımda acaba beni tatmin eder mi diye aklımda soru işareti vardı. bu açıklamanız çok faydalı teşekkür ederim.

Yorum

Su kadar soyleyim size, bu birazda size bagli ama tuketim olarak en az 1.5 lt en fazla 3.5 lt daha az yakarsiniz 100 km de. Benim ortalamam 8 lt. 1.6 turbo kullansaydim 10-10,5 lt olurdu diye tahmin ediyorum.
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

evet size katılıyorum. 10 lt altına inebilen 1.6 t kulanıcısı yokkk gibi birşey. 1.4 t içinde şayet 8 lt yakalayabilirsem benim için yeterli olucaktır. yakıt olayı ayrıca kullanım tarzı ve alışkanlıklarıyla ile ilgili birşey. sürekli dip gaz yaparsanız 1.3 astralar bile yakıyor... yeri geldiğinde devir çevir çevirip genelde bir yumuşak bir kullanım yapılığı taktirde güzel değerlere ulaşılacağına inanıyorum.

Yorum

az yakma konusunda rekor benim yanılmıyorsam 9600 km ortalaması (aldığımdan bu tarafa hiç sıfırlamadım) 7,2 LT .Rekor olsun diyede çok uğraşmadım.Yeri geldi 230 a çıktım(rampa aşağı .Yeri geldi sıkılmadan 90 a sabitleyip 2 saat yol aldım.%60 şehir dışı.Aman nazar değdirmeyin
          2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
          2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
          2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

bayır aşağıd a olsa 230 iyimiş ..... 4. viteste son hız nedir ?

Yorum

[quote=vedat candan ]
              bayır aşağıd a olsa 230 iyimiş ..... 4. viteste son hız nedir ?
              [/quote

200 ile giderken 6500 civarında oluyor zaten 6750 devir de kesici giriyor devreye büyük ihtimal 205 civarında kesilir nefesi.
              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

4. vites 205.... çok başarılı....

Yorum

bence 1.4 t yumuşak kullanımda hem tasarrufu sevip keyif veren ama hemde agresif kullanımda beklentiye cvp veren bir otomobil bu benim 4. otomobilim ve ben ilk defa bu arabaya ömür boyu binebilirim dedim kendi kendime ortalama şehir içi kulanımım 2000 km olmasına rağmen 30 kuruş civarında bu ağırlıkta bu segment böylesinede keyif veren bir otomobil için BEDAVA

Yorum

30 kuruş kesinlikle bedava....... d segmentinde o kiloda bir araç için hemde benzinli.....

Yorum

gözü kapalı alın hele birde navigasyon oldumu çok daha keyifli oluyor...

Yorum

araçta tek bir eksik var bana göre. o da spor krom çift eksoz..... öle olsaydı çok güzel olurdu. onun haricinde herşeyiyle çok güzel.

Yorum

onuda biz yaptırırız mühim değil

Yorum

orjinal gibi durmaz gibime geliyor tampon falanda kesecekler mimlemle bi de....

Yorum

olsun daha güzel kafana göre istediğin egsozu koydur işte ben iki tarafada çiftli egsoz koydurmak istyrm çok şekil duruyor...

Yorum

öyle bir egsozda fazla olmaz mı ...neticede 1.4 yani... o zamanda fazla abartı durur. 2.0 t olsa o zaman hakkını da verir araç. tabiiki zevk sizin.. herkes aracının egsozlarının S5 gibi olmasını ister.

Yorum

İşleniyor...
                                X