Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dizelmi az yakıyor benim 1.4 t mi:)))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: dizelmi az yakıyor benim 1.4 t mi))

aracı bugün sayaçlarını 0 ladım . ort. 70 km hızla gittim . sonuç (1) ekranda ort tük.6LT .diğeri(2) de 8-LT gösterdi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      Orjinal yazı sahibi: smg05
      Bunu bende az önce gördüm çağrı ne hızlı adamsın
      hızlıyımdır, gel kapışalım turboya karşı atmosferik :P
      Yok beni böyle gaza getiriyorsun ama bilmiyorsunki 3. vites 30 dan rolling e çıkarsak turbo sayesinde sana fark atarım haha haha
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

ben 3.vites 30'dan rolling yapamamki, köklediğim anda 1.vitese iner 70'e kadar 2'ye takmaz araba hiho vites seçimlerine o kadar veriyor

yok zaten farkı hem yolda hem benzincide pompada atarsın buna eminim ihihi gaza basmakta tereddüt ediyorum ben artık. pedalın altında yumurta varmış gibi değilde, pedalın üstüne tüy konmuş kadar basıyorum haha
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BurakYILDIRIM
          Orjinal yazı sahibi: murat uyma
          burak yıldırım imzandaki araba seninse mükemmel...
          Teşekkürler, benimde biraz değiştirdim ön kaputa siyah kaplama var biraz daha değişti. ben şu yakıt olayını anlamış değilim gerçekten. 1 den 2 ye yada 2 den 3 e geçerken 3 bin devirde videt değiştiriyorum birden gaza yüklenmiyorum 25 - 30 lt ortalama yakıt oranı gösteriyor......
          öyle bi enteresan durum var abi, gaza dokununca o değerleri gösteriyor, o viteslerde fazla kalmıcaksın

Yorum

turbo dediğin yaktı mı böyle yakacak aslında

adam frenleme esnasında bile ayağını gazdan çekmemiş heralde

Yorum

ben 3.vites 30'dan rolling yapamamki, köklediğim anda 1.vitese iner 70'e kadar 2'ye takmaz araba hiho vites seçimlerine o kadar veriyor

yok zaten farkı hem yolda hem benzincide pompada atarsın buna eminim ihihi gaza basmakta tereddüt ediyorum ben artık. pedalın altında yumurta varmış gibi değilde, pedalın üstüne tüy konmuş kadar basıyorum haha
              Sen ne diyorsun son zamdan sonra kapı önünde yatıyor kerata gaza basan yerleri ağrıyor

Yorum

Benim araç hala dur kalk ta kullanılıyor. arkadaşların verdiği değerleri gıpta ile seyrediyorum. ama anladım ki ortalama hız belirleyici oluyor. benim ortalama hız çok düşük. bir de çağrı söylemişti. hakikaten onun dediği gibi benim motor neredyse tam ısınıyor ben okula varıyorum. ben şimdi asıl testleri yapmak için yaz tatilini bekliyorum. bakalım neler olacak.
                bu arada şöyle teselli oluyorum: ben bu aracı almadan önce ablamın polosunu kullandım 3-5 ay. ve gördüm ki benim araç en fazla polo kadar yakıyor. hatta daha bile az yakıyor. benim için bu kıyas önemli çünkü aynı güzergahta kullandım araçları. güzergah aynı, şöför aynı, hava aynı su aynı vs..
                yani diyorum ki arkadaşlarım: el kadar polo (ki herhalde insignia ile kıyaslayacak birisi bulunmaz) bu kadar yakıyor, 1600 kg lık canavar daha ne yapsın...
                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

şuda varki araçların göstergeleriyle yaktığı yakıt tamolarak birbirini tutmuyor gibi sanki benzin ibresi daha hızlı aşağı iniyor ))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat uyma
                    şuda varki araçların göstergeleriyle yaktığı yakıt tamolarak birbirini tutmuyor gibi sanki benzin ibresi daha hızlı aşağı iniyor ))
                    ibre hızlı iniyor deyince aklıma geldi, Corsa C'lerin çok sinir bozucu bir özelliği vardı. deponun şeklinden midir nedir yakıt azaldıkça ibrenin düşüşü hızlanıyordu misal full depoyla ilk çeyrekte 200km gidiyorsa ibre düştükçe arabanın çeyrek depoda gittiği yol azalıyor, son çeyrekte 150km anca gidiyordu haha bunu babam farketmişti, forumlardan baktığım kadarıyla herkes bundan şikayetçi
                    InsigniaTEAM

Yorum

aynen çağrı bende yakıt ortalamama bakınca haz alıyorum ama benzin ibresi dakikada bir yer değiştryor ibreyi sabitleyemeyizmi acaba ))

Yorum

ne yazıkki tüm opellerde böle.. azcık sıkıştırınca ibre dibe vuruyor... az bir bayırda kalsın sanki yakıt koymuş gibi oluyor

Yorum

Arkadaşlar dün gebzeye gitmem gerekti akşam biraz trafik vardı bende aracımla 3 kişi + ufak bir çanta yola çıktım ve 100 km/h ı hiç geçmedim sadece köprü trafiğinde 10 dakika kadar oyalandım dur kalk yaptım birde kısa bir süre klima açtım aracımda ve tüketim göründüğü gibi

Yorum

Kardesim süper deger tutturmussun tebrik ederim
                            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                              Kardesim süper deger tutturmussun tebrik ederim
                              Saol abi köprü trafiği olmazsa çok az daha düşerdi ama olsun ben çok memnunum

Yorum

valla süper bi değer smg 05 ama dediğim gb sanki ibre göstergeden daha gaddar çalışıyor ))

Yorum

İşleniyor...
                                X