Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 insignia + lpg

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4 insignia + lpg

benim araç lpg li ve 90 bine dayandı landirenzonun benzindende yiyen sistemi mevcut daha hiç bir sorun yok çok şükür
    2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Orjinal yazı sahibi: burak.
      benim araç lpg li ve 90 bine dayandı landirenzonun benzindende yiyen sistemi mevcut daha hiç bir sorun yok çok şükür
      benzindende yiyen sitemin tam adı nedir.. ve işleyişi nasıldır?
      AStra 1.4 Turbo Enjoy Plus + lpg 2010

Cüneyt Özgül

Yorum

bakmam lazım isminede bir miktar benzindende yiyo araba sert kullanıldığında lpgyi daha fazla benzin vererek zenginleştiriyo bu tarz bişeydi servisine gittim geçen ordan anladığım kadarıyla
        2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

KİT HER ARACA UYGULANABİLİYOR

Araca ilişkin firma yetkililerinden alınan bilgiye göre, söz konusu kit her araca uygulanabiliyor. Dönüşümün maliyeti bugün için 4 bin avro düzeyinde ancak seri üretimin başlamasıyla bunun bin avroya çekilebileceği belirtiliyor.

Dönüşümden sonra yüzde 25-30 kadar yakıt tasarrufu sağlanıyor ve Araba 100 kilometre kadar şarjsız gidebiliyor. Dönüşüm, aracın süratinde bir sınırlanmaya da neden olmuyor

Yorum

işte bu: ne lpg ne dizel

Yorum

güzel sistem ama yeterli alt yapı yok istasyonlar vs.

Yorum

5600 km ve tüketin Ort ve anlık 6,4 LT

Yorum

İşleniyor...
                X