Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bilgisi olan varsa yorum lütfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• bilgisi olan varsa yorum lütfen

arkadaşlar herkeze iyi geceler bir sorum olacak gerçi sitede bu konuyka ilgili yorumları okudum ama necvox 9834 çok yeni bir versiyon dediler ve bende bugünsatınaldım acaba necvox 9834 daha önceki necvox lardan daha iyimidir bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Ynt: bilgisi olan varsa yorum lütfen

evet önceki versiyondan kat be kat daha iyi.her ikisinide kullandım şuanda aracımda 9835(kahverengi olduğu için kodu farklı) takılı. ben yeni versiyonda hiç sorun yaşamadım.ne ses kalitesinde ne cihazda. eskisinde parazit vb. sorunlar vardı hepsi düzeltilmiş yenisinde. hayırlı olsun

Yorum

ilgin için teşekkürler artık içim rahat biran için eskisi gibi sorunlumu acaba dedim kullanan varsa sorunyok.

Yorum

Ben bluetooth ile telefon rehberine ulaşamıyorum birde arada bir usb yi görmüyordu onunda u3rom virüsünden olduğunu keşfettim şimdilik sorun yok.ama rehbere ulaşılsa daha iyi olurdu.

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

sonradan takılan cihazlarda rehbere erişme sorunu var.bir türlü cihaz ile eşleştiremiyoruz rehberi.

Yorum

Servis eşleşmez dedi ama bizim servisler evlere şenlik ,menude rehber yazıyor neden eşleşmiyor dediğimde hani nerde yazıyor dedi usta sonrada eşleşmez dedi....ancak sisteme bağlı iken yapılan ,gelen yada cevapsız çağrıların kaydı oluyor,oradan arama yapıyorum yada o kadar ugraşmıyor numarayı cepten arayıp sistem üzerinden devam ediyorum.

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

bir çok servis ne sattığından habersiz ne yazık ki.cihazın özelliklerini servistekilere ben anlatmıştım

Yorum

İşleniyor...
              X