Duyuru

Collapse
No announcement yet.

opel.com.tr'nin Yeni Tasarımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• opel.com.tr'nin Yeni Tasarımı

www.opel.com.tr sonunda 10 yıllık tasarımlarından kurtulup opel.de'ye benzetme yoluna gitmişler.
    ama benim için değişen birşey olmadı, yine "konfigurator" sekmesi yok.....
    GM Türkiye yada Opel Türkiye hangisiyse, bizim halkımıza ne zaman adil ve mantıklı seçenekler sunacak acaba..
    InsigniaTEAM

Ynt: opel.com.tr'nin Yeni Tasarımı

Aslında Çağrı süper olmuş eski site merdiven altı firmaların sitesinden bile daha basitti şimdi ise en azından satandartlara uygun bir site olmuş ben beğendim bunada şükür.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben beğendim şimdikini eski hali micrositeler hariç gerçekten iğrençti.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Yeni site daha iyi olmuş, farkı yaratan mikrositelerdi, o da aynı kalmış. Çağrı'nın dediği gibi hala configurator yok.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

tabiki bu hali kat kat daha iyi de o kadar yapmışlar, bir konfigüratör yapmak bu kadar zor olmamalı.
          7-8 yıl önce BMW'nin sitesinde garajım vardı, istediğim gibi BMW'ler hazırlayıp garaja atıyordum. ihihi
          o kadar zaman önce bu imkanlar vardı, Opel'in Türkiye sitesinde hala yok..
          InsigniaTEAM

Yorum

OPC Line Dış Paket

OPC Line ön alt etek
            OPC Line arka alt etek
            OPC Line arka spoyler
            OPC Line yan eşikler

OPC Line İç Paket

OPC Line deri kaplı direksiyon
            OPC Line vites kolu
            OPC Line alaşım pedallar
            Koyu renk tavan döşemesi

OPC Line benim için artık olmazsa olmaz oldu ihihi

direksiyon, vites ve koyu renk tavan döşemesi işi bitirdi ihihi
            pedallar sonradan da yapılabilir ne de olsa
            tavan kaplamasının rengi aşağıdaki fotoda A sütununda görülebiliyor

InsigniaTEAM

Yorum

En azından bir değişiklik, bir yenilik gerektiğinin farkına varıp çalışmışlar, bu bile birşeydir.
              Tasarım genel olarak güzel, içerikte yine eksikler var.

Bazı konularda geç de olsa ilerlemeler oluyor, ama bazıları da geriye gidiyor maalesef.

Mesela Astra J 1.4 Turbo'da kullanılan 6 ileri manuel şanzımanın dişli oranlarına ihtiyacım oldu,
              ama maalesef hiç bir yerde bulamadım (buna Almanya sitesi de dahil!)
              GM Türkiye'nin standart iki sayfalık teknik bilgi broşürlerini bilirsiniz, eskiden o broşürlerde yazardı.
              Fakat Astra J'de yazmamışlar, yine bir sivri akıllı çıkıp "zaten kimse bakmıyordur" deyip kaldırmaya karar verdi anlaşılan.

Geçen zaman, ilerleyen teknoloji ve her yeni jenerasyon araçla birlikte daha fazla bilgi vermeleri gerekirken,
              varolan bilgileri de kısmalarına çok kafam bozuluyor.

Yorum

Bende bu web sayfası değişimi için bir konu başlığı açmayı istemiştim ama siteye çok alışık olmadığım için bir türlü beceremedim.Opel TR ye defalarca yazı,mail vs gönderdim en sonunda site değişti.Hala çok eksik var ama eskisine nazaran daha iyi.Birde yeni astra kataloğunu inceleyen olduysa bu katalogta kullanılan resimlerin çözünürlüğü iğrenç kus kus kus.Jantların dahi desenini anlamak imkansız renkler belli değil çok kötü bir katalog.Dün mail attım bu konuyla ilgili daha arayan yok.Bu Opel Tr adam olmaz bu gidişle

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                35GB5825  A Rh+

Yorum

şuna ne demeli?
                  yazıyla beş taksim on yazmamı mı istiyor acaba?

InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                    Bende bu web sayfası değişimi için bir konu başlığı açmayı istemiştim ama siteye çok alışık olmadığım için bir türlü beceremedim.Opel TR ye defalarca yazı,mail vs gönderdim en sonunda site değişti.Hala çok eksik var ama eskisine nazaran daha iyi.Birde yeni astra kataloğunu inceleyen olduysa bu katalogta kullanılan resimlerin çözünürlüğü iğrenç kus kus kus.Jantların dahi desenini anlamak imkansız renkler belli değil çok kötü bir katalog.Dün mail attım bu konuyla ilgili daha arayan yok.Bu Opel Tr adam olmaz bu gidişle
                    abi bahsettiğin kataloğun linkini verebilirmisin, bulamadımda ihihi
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      şuna ne demeli?
                      yazıyla beş taksim on yazmamı mı istiyor acaba?

Rofl!
                      Beyaz Insignia 1.6T Cosmo

Yorum

BÜTÜN ARAÇLARIN KATALOĞLARI BURDA.BU SAYFAYA BENDE ÜYE OLDUM AMA KULLANICI ADI VE ŞİFREMLE GİRİŞ YAPAMADIM.HATA VERİYOR.SENDEDE HATA VERİYORMU?

17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                        35GB5825  A Rh+

Yorum

Nerde şifre istiyor

Ben verdiğiniz linkten brosürleri indirebiliyorum ve şifresiz

Insignia
                          https://www.opel.com.tr/bypass/downl..._10.5_Long.pdf

Astra
                          https://www.opel.com.tr/bypass/downl...10_Long_TR.pdf

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kataloglar için şifre istemiyor.Çağrının kayıt olmak istediği sayfaya(resmini koyduğu) ben daha önce kayıt oldum.Giriş için şifre istiyor ama giriş yapılamıyor hata veriyor.Bu sayfa ecoflex yarışı için kayıt sayfası.
                            Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Nerde şifre istiyor

Ben verdiğiniz linkten brosürleri indirebiliyorum ve şifresiz

Insignia
                            https://www.opel.com.tr/bypass/downl..._10.5_Long.pdf

Astra
                            https://www.opel.com.tr/bypass/downl...10_Long_TR.pdf

35GB5825  A Rh+

Yorum

benim gösterdiğim sayfa üyelik için değildi, eski sitelerindeyken üye olmuştum ben.
                              bu sayfa broşür içindi, pdf olarak değilde adrese gelsin istedim, o yüzden öyle bir sayfa çıktı.
                              katalogları biriktirmeyi ve canlı incelemeyi seviyorumda ihihi
                              AutoShow'dan çıkarken görecektiniz beni haha
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X