Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sağduyunun sesi...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• sağduyunun sesi...

ağabeylerim de kardeşlerim de beni yanlış anlamasın lütfen. benim sözlerim sadece hatırladıklarımdan hareketle bir hatırlatma.
    ben bu forumu okumadan yapamıyorum artık. evde bilgisayar açılır açılmaz hemen ilk adreslrden biri bu forum. yorumlarınızı, değerlendirmelrinizi çok büyük zevkle okuyor ve bilgilrimi arttırıyorum. hem de büyük keyif alıyorum. videoları resimleri çok büyük keyifle izliyorum. hem ayrıca insanın her zaman danışabileceği seviyeli dostlarının olması da çok güzel bir duygu.
    şimdi bütün bunlardan neden bahsettiğimi anlatayım.
    ben bu forumdaki arkadaşlarımı arkadaşım olarak saygıyla sahiplendim biliyorsunuz ben bir öğretmenim. daha 1 ay önce çok sevdiğim hem de zümremde olan İRFAN HOCAM elim bir hastalığa yakalandı daha birkaç hafta önce şakalaştığımız konuştuğumuz arkadaşım tatil dönüşü aramızda yoktu. insanın bu kadar samimi olduğu bir insanı kaybedince çok kötü oluyor. inanın insanın yüreğine kor düşüyor.
    yani arkadaşlarım demem o ki: güzel güzel yarışıyor, hız denemesi yapıyorsunuz. itiraf edeyim ki bende o videoları seyrediyorum. hatta son videoyu da seyrettim.ama zaten o videoyu seyrederken aklma irfan hocam geldi işte...
    insanın aklına getiresi bile gelmiyor. AMA YA BİRGÜN.... (daha fazla yazamadım, inşâallâh sizi üzmemiş ya da moralinizi bozmamışımdır.)
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: sağduyunun sesi...

Naci bey biz grupça bu olayı yaşayıp büyük bir üzüntü yaşadık bir defa. Allah'tan herhangi bir sağlık sorunu olmadı. Ama kaza olduğunda, bu kazaya karışmasak da içimizdeki ses ve vicdan keşke topluca emniyetli gitseydik de arkadaşların başına bunlar gelmeseydi dedik. İnanın o son pişmanlık hissi ne yazık ki çok trajik.
    O yüzden emniyet ve gerekli şartlar sağlanmadan hız yapmayı sevenlerden en azından hız yapmayanların üstüne gitmemesi iyi olur. Ben özellikle hız sınırlarına ve emniyetli sürüşe dikkat ediyorum. Ama diğer taraftan da herkes kendine göre toplumdan ve kendinden sorumlu.
    Ben de affınıza sığnarak bu yorumu ekledim. Sadece grubumuzda bu türden bir sorun tekrardan yaşanmasın istiyorum. Saygılar.
    Not .Naci bey Insignia team'e değer verdiğiniz ve kattığınız için teşekkür ederim.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

öğretmenim güzel bir konuya parmak bastınız gerçekten... bizde bülent abiyle bu sabah 06 sularında bu konuyu sizinle hemfikir olan karara bağladık...

darısı tüm forumun başına...
      F30 Sport+

Yorum

Ben yazacaktım tam,sağolsun Gökhan erken davranmış..Zaten gece telefonla da Gökhana bu konudan bahsettim ve aracımı sırf bu yüzden satacağım dedim.Bu kada olur yani
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hepimizin niyeti keyifli ve seviyeli bir şekilde zaman geçirmek eğlenmek muhabbet etmek ve ortak ekipmanlarımız araçlarımız ve araçlarımıza maşallah diyelim performansını sonuna kadar veren bir araç hal böyle olunca ister istemez tatlı rekabetler ortaya çıkıyor bu rekabeti tadında bırakmak lazım diğer taraftan Hızlı gitmeyi hırs olarak yapmamak lazım bazen limitlerde kullanılabilir ama bunu her dakika her saniye olmaz keyifle hırsı karıştırmamak lazım emniyetli sürüşe herkesi davet ediyorum police police

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

SAyın Hocam ağzınıza sağlık.
            Hakikaten, gençliğin de verdiği heva ile insanın bazen gözü bişeyi görmüyor ama saniyelik bir hata tüm ömür boyu kalıcı yaralar bırakabiliyor. Hem fiziksel hemde manevi yaralar. Allah korusun hepimizi bu tarz imtihanlardan. Doktrol olmam hasebiyle bu tarz bir sürü hayat görüyorum. İnanın o pişmanlık tarif edilemez bişey...
            Kazasız günler herkese...
            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

bu yarış işinin birçok tehlikesi var. bence en kötülerinden ikisi: 1. özellikle aile sahibi ama içinden de bu tutkuyu atamamış (benim gibi ) insanları gaza getirmesi. ( ben arabamla değil ama suzuki marka motorumla büyük kaza yaptım.) 2. insan bir noktadan sonra kendini görmüyor inanın. kazadan sonra bilinciniz açılınca ilk aklınıza gelen aracınızda taşdıklarınız oluyor. ben o korkuyu yaşadım, Allâh kimseye yaşatmasın.
              Bir de tabi şöyle bir durum var. Siz ne kadar iyi şoför olursanız olun ve iyi araç kullanın, trafikte, yanından 180 ile geçince eli ayağına dolaşacak bir sürü SÜRÜCÜ var. siz hata yapmasanız bile bu acemiler sizin ve sevdiklerinizin hayatını karartabilir...
              BABAM (kulakları çınlasın) der ki: trafikte öndeki sağır, arkadaki kördür. bir de derki asıl korunma tehlikeden kaçmakla olur...
              MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Kesinlikle bu görüşlerin hepsine katılıyorum. Burada bu muhabbeti yapıyoruz da zaten Gökhan kardeşim denemek isteseydi de ben böyle bir muhabbete girmeyecektim. Ben arada bu zevkin pistlerde çıkarılması gerektiğine inanan bir insanım.Zaten senede veya 2 senede bir bu keyife varıyorum. Onun haricinde bunun şehir trafiğine aktarılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu başlığı açtığınız için de teşekkür ediyorum....

Yorum

İşleniyor...
                X