Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otoyollarda OGS gişelerinden geçiş hızı 30 km/H hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: OGSLERDEN GEÇİŞE DİKKAT !!!!!!!!!!!!

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    406
    2016 w205 AMG

Yorum

Ynt: OGSLERDEN GEÇİŞE DİKKAT !!!!!!!!!!!!

Yeni icadlardan biri daha; ido seferlerinde 20TL bastıran sıra beklemeyip özel şeritten gidecekmiş..
      1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

Otoyollarda OGS gişelerinden geçiş hızı 30 km/H hk.

Otoyollarda OGS gişelerinden geçiş hızı 30 km/H tir. Bu sınırlama
        bugüne kadar uygulanmıyordu.
        Ancak,
        01.Nisan .2012 tarihinden itibaren OGS gişelerinden 30 km/H ten daha
        hızlı geçilirse OGS okumayacak ve kaçak geçiş gibi işlem uygulanacak
        bu OGS den tahsil edilmeyecek ayrıca aşırı hız cezası kesilecektir.
        Bu sebeple 01.04.2012 tarihinden itibaren OGS geçiş hızlarına dikkat
        edilmelidir.

Bilgilerinize sunarım. police

Saygılarımla,
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Ynt: Otoyollarda OGS gişelerinden geçiş hızı 30 km/H hk.

Nurettincim dün bu kon uyu paylaşmıştım. saygılar sevgiler

Yorum

valla bilgilendirme çok iyi oldu yoksa çok hızlı geçiyorduk. Teşekkürler
            2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
            2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp

Yorum

Sıkıntı

Devlet polislerin maaşına zam yaptı. Kaynak ?

Hayırli olsun.
              Morpheus
              61 TT 971

Yorum

bu bilgi internette birkaç gündür dönüyor ama bana pek sağlam bir bilgi gibi gelmedi. resmi gazeteyi felanda tarattım, mevzuat değişikliği göremedim.
                (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Sayın Gökhan55 resmi bilgileri bekliyoruz

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                    Sayın Gökhan55 resmi bilgileri bekliyoruz
                    +1
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      Nurettincim dün bu kon uyu paylaşmıştım. saygılar sevgiler
                      Afedersin heycandan hemen paylaşm derken atlamışım.
                      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: meto
                        yaw bizim devlet kadar vatandaşından daha fazla nasıl para koparırım diye uğraşan başka devlet varmı çok merak ediyorum
                        sırtını dayamış araç sahiplerine paso bizi öpüyorlar bu ne yaa.
                        istanbul trafiğinde olan şöförün aklınamı gelir gişeden 30km/h gitmek zaten bütün gün trafikte eve gideceğim diye allah ne varsa basacak.
                        utku kardeşim sen olmasan maaşı ceza diye kaptırıyorduk bilgilendirme için çok sağol.
                        çok sinirlendim akşam gişelerden allah ne varsa basıp geçeyeyimde ben rahatlayım devlette 1 nisana kadar ne koparırsak artık
                        bu konuda devleti yada hükümeti eleştiremeyeceğim kusura bakmayın sözüm sadece size değil kendimede türkiyede trafik cezelarının daha da artması bu tip denetimlerin sıklaştırılması lazım bence. ben dahil bu kurallara tam uyanımız yok avrupa yada amerikada limit geçmek g. ister sadece para cezası değil tekrarı halinde psikolojik problemin mi var diye psikolog kontrolüne bile yolluyorlar. bence türkiyede araba kullanmıyoruz direk önlemsiz Lemans yarışı yapıyoruz. O sallamadığımız kurallar hayat kurtarır... Bence devletin aptalca vergiler, vergilerin vergilerini alacağına bu tip kural dışı işlerden para toplamaya yönelse...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                          Orjinal yazı sahibi: meto
                          yaw bizim devlet kadar vatandaşından daha fazla nasıl para koparırım diye uğraşan başka devlet varmı çok merak ediyorum
                          sırtını dayamış araç sahiplerine paso bizi öpüyorlar bu ne yaa.
                          istanbul trafiğinde olan şöförün aklınamı gelir gişeden 30km/h gitmek zaten bütün gün trafikte eve gideceğim diye allah ne varsa basacak.
                          utku kardeşim sen olmasan maaşı ceza diye kaptırıyorduk bilgilendirme için çok sağol.
                          çok sinirlendim akşam gişelerden allah ne varsa basıp geçeyeyimde ben rahatlayım devlette 1 nisana kadar ne koparırsak artık
                          bu konuda devleti yada hükümeti eleştiremeyeceğim kusura bakmayın sözüm sadece size değil kendimede türkiyede trafik cezelarının daha da artması bu tip denetimlerin sıklaştırılması lazım bence. ben dahil bu kurallara tam uyanımız yok avrupa yada amerikada limit geçmek g. ister sadece para cezası değil tekrarı halinde psikolojik problemin mi var diye psikolog kontrolüne bile yolluyorlar. bence türkiyede araba kullanmıyoruz direk önlemsiz Lemans yarışı yapıyoruz. O sallamadığımız kurallar hayat kurtarır... Bence devletin aptalca vergiler, vergilerin vergilerini alacağına bu tip kural dışı işlerden para toplamaya yönelse...
                          +1000

Yorum

arkadaşlar konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı... yardırınnn)) ibre nereye biz orayaa
                            F30 Sport+

Yorum

Ulan Gökhan ne adamsın ya????? Şu Eskişehir gelsin de senle bir kadeh tokuşturalım

Yorum

)
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X