Seramik kaplama işini uzmanına, yani Kamil Bey'e sormak lazım
Teşekkürler Şaman bey,
Ben Tavsiye etmiyorum, çok çabuk çiziliyor ve en küçük kılcal çizikleri bile göze çarpıyor. Hele birde araç rengi koyu ise
Normal gold boya koruma tavsiyemdir.
Kesinlikle yaptirmayin.
Paranizla rezil olursunuz. ilk yaptirdiginizda goze guzel gozukuyor. fakat bir kac yikamadan sonra kilcal cizikler olusuyor. oyle 5 yil garanti falan hikaye.
kilcal cizikler olustugu zaman, bu normal deyip isin icinden cikiyorlar. sonra yaptirdiginiza bin pisman olma durumlari olusunca, yaptirdiginiz yere rahmet okumaya basliyorsunuz.
Seramik kaplama işini uzmanına, yani Kamil Bey'e sormak lazım
Teşekkürler Şaman bey,
Ben Tavsiye etmiyorum, çok çabuk çiziliyor ve en küçük kılcal çizikleri bile göze çarpıyor. Hele birde araç rengi koyu ise
Normal gold boya koruma tavsiyemdir.
Orjinal yazı sahibi: ozkanc
Kesinlikle yaptirmayin.
Paranizla rezil olursunuz. ilk yaptirdiginizda goze guzel gozukuyor. fakat bir kac yikamadan sonra kilcal cizikler olusuyor. oyle 5 yil garanti falan hikaye.
kilcal cizikler olustugu zaman, bu normal deyip isin icinden cikiyorlar. sonra yaptirdiginiza bin pisman olma durumlari olusunca, yaptirdiginiz yere rahmet okumaya basliyorsunuz.
bu uygulamayı yaptırmış birisi olarak bu yazılanlara katılıyorum. reklamına aldanmayın. bana da fırça ÇİZİKLERİNE karşı korur dediler ama işe yaramıyor. kılcal çizikler çok belli oluyor.
Yorum