Muratim kampanyadan faydalanabilmem ve de lastikler icin beklememem icin bugun son gundu ve michelinle 4 filtreyi ve 50 lik benzini bedavya getirdim. Yani yaklasik 300 liralik hediye aldim. 20 inclikleri bana taktirmadilar. Servis muduru Ufuk 20 lik takarsan senle cok ugrasiriz basimiza bela olma dedi. Bir de bizim cankayanin sokaklri berbat durumda o yuzden 20 liklere gecemedim. 19 da kaldim ve dedigim jantlari aldim. Sagolasin. Esasinda aklimda senin jantlarin vardi ancak Ufuk cok baski yapti taktirma ve beni ugrastirma dedi. Ben de bir sey diyemedim.... maad
Güle güle kullan Utku, fotolar ne zaman geliyor ?
Ben olsam duramam, gece mece demem sokak lambası altında bile olsa çeker yollarım
Serdar hocam persembeye takilacak insallah. Lastikler yok zaten hicbir yerde. İsterseniz ozel siparis diyorlar. Bende siparisi bugun verdim. Carsambayaelmizde insallah
Konuya yorum yapilali cok zaman olmus ama merak ettigim bir sey var.
19luk jantlara 45 yerine 50 yanak alsak ve arabayi yumusatsak nasil olur sizce. Deneyen arkadas var Mı aramizda?
Insignia'da 19" jantların orijinal ölçüsü 45 değil 40'dır. (245/40)
45 olsun derseniz çok çeşitli taban ölçüsü seçeneklerini bulabilirsiniz, 235 veya 245 ölçü olarak uyar.
Ama 50 yanak bulabileceğinizi sanmıyorum, benim görebildiğim kadarıyla belli başlı markalarda bu çap+yanak kombinasyonunda lastik yok.
Zaten olsaydı da orijinal ölçüye göre yaratacağı yuvarlanma mesafesi farkı kabul edilebilir sınır olan +/- %3'ün dışında kalırdı.
Serdar bey yanlis yazmisim.
Bu durumda 245/45/19 kullabilirim galiba.
Arac yumusar ve camurlugu biraz daha doldurur.
Ama herhalde geriye hic gitmez artik
Bunum gibi bir ebati kullanan var mi acaba?
Yorum